آموزش Nlite و دست كاري ويندوز

I-zone

Active Member
سلام
من تمام بحث هاي مربوط به Nlite در سايت را خوانده ام اما هيچ نتيجه اي از اين بحث ها نميشه گرفت ظاهرا خيلي ها در اين سايت هستند كه استاد اين برنامه اند ولي جواب درست و حسابي به اين سوالات ندادند
N_aggressive%20(40).gif
من اين تاپيك را ايجاد كردم تا با كمك شما دوستان عزيز سولات پيش آمده در اين مبحث را حل كنيم
N_aggressive%20(39).gif

خوب من براي شروع يك كار هايي انجام دادم از شما خواهش مي كنم كمك كنيد تا اين بخش به نتيجه برسد و
كسي كه اين مطالب را مي خواند بهره ي كافي را ببرد .
من خودم هم تازه با اين برنامه اشنا شدم و سوالاتي در ذهنم است كه البته چون يكي از دوستام كه با هم كار مي كنيم انگليسيش خوب است آموزش انگليسي كار با nlite را كه در يكي از تاپيك ها بود به فارسي ترجمه كرديم كه به زودي قرار مي دم ولي مشكلات ديگري كه هست اين است كه مثلا با nlite ‌نمي شود مراحل نصب را دست كاري كرد يا ما بلد نيستيم منظورم كار بر روي گرافيك است يا يا سرويس پك جديد را از كجا بگيرم كه به برنامه اضافه كنم ، عكس هاي ويندوز را چطور تغيير بدم از هر كسي كه اموزش و يا نكته اي در مورد اين برنامه مي داند خواهش ميكنم راهنمايي كند
من با نسخه nLite-1.3.5-Final كار مي كنم اين هم لينك دانلودش
چطور مراحل نصب را دست كاري كنم مثلا لوگو يا اسم خاصي را قرار بدم

http://www.4shared.com/file/34617805/23adf6a6/nLite-135-Final.html?dirPwdVerified=2dc04341

با تشكر
N_aggressive%20(26).gif

I-zone

Active Member
City Soft‌ ممنون كه جواب دادي راستش ظاهرا ساده است ولي براي من مشكلات و سوالاتي پيش آماده امروز فقط براي آزمايش امكانات برنامه يك ويندوز را تغييير دادم ورايت كردم مثلا key جديد براش تعريف كردم و اسم كاربر مدير را تغيير دادم و ....
اما وقتي كه نصب كردم key را كه نوشته بودم قبول نمي كرد.!!!؟؟؟
يا اينكه چطور عكس هاي ويندوز منظورم بگراند ها هستند را عوض كنم ؟
براي اضافه كردن درايور ها چه چيزي را به برنامه اضافه كنم كل CD دريور يا فايل خاصي ؟(من بيش از 20 گيگ روي هاردم درايور قطعات مختلف را دارم نمي شه كه همه ي 20 گيگي را بزنم ؟)
اگر منو راهنمايي كنيد در همين حد تا عمر دارم +تمام عمر پس از مرگم ممنونم شما مي شم !!
اگر بشه يك خورده در مورد قسمت هاش فارسي توضيح بديد كه خدا خيرت بده دل يك مشت بچه يتيم را تو اين ماه محرمي شاد كردي
با تشكر و سپاس فراوان

snmsoftpc

Active Member
در مورد درايور ها هم بايد بگم نيازي نيست كه شما درايور نصب كنيد . چون درايور ها در حال بروز شدن هستند و از اين حجم سيدي مي تونيد بهتر از اين استفاده كنيد . اما در مورد سوال بايد بگم كه شما بايد وارد پوشه دراور بشيد و فقط درايور مربوط به سخت افزار مورد نياز را انتخواب كنيد . توجه داشته باشيد كه فقط درايور ويندوز xp را انتخواب كنيد .
موفق باشيد .

snmsoftpc

Active Member
در مورد key يا همون سريا هم بايد بگم كه هر سريالي كه نميشه داد . شما بايد سريال اصلي ويندوز را بنويسيد .
سريال قانوني نسخه sp1 و sp2
YQ7XW - QPT6C - 233QF - RRXC7 - VF7TY
سريال اصلي ويندوز مديا سنتر
KCQ9Q - FTBM4 - 6HTWV - M7DKM 7 - T4BFB
توجه اگر سريال مديا سنتر مشكل داشت اين T4BFB را به D4BFB تغيير بديد چون من اينهارو حفظ بودم و گفتم
موفق باشيد

I-zone

Active Member
خيلي ممنونم حالا احساس مي كنم خيلي از سوالات و سردر گمي هاي من حل شد به اين تاپيكي هم كه معرفي كرديد سر مي زنم .خوب حالا كه نمي شه هر key‌را گذاشت مي شه key‌را برداشت ؟
باتشكر

snmsoftpc

Active Member
متوجه سوالتون نشدم .
اما بصورت مختصر يكسري توضيحات ديگر هم ميدم . key يا سريال برنامه بايد صحيح و يكي از سريال هاي اصلي ويندوز باشد . در صورتي كه با اين برنامه كا كنيد سيدي شما بصورت اتوماتيك بدون نياز به درج سريال نصب خواهد شد . البته اگر سريال را در برنامه به ويندوز بديد . اما اگر كاربري بخواهد ويندوز را تحت ويندوزي ديگر نصب كند به سريال نياز دارد . اما شما بازهم مي تونيد با يكسري دستكاري ها در دو فايل اول كه بهتون معرفي كردم و درج سريال هم تغريبا برداريد .
اميدوارم از توضيحات كاملا متوجه شده باشيد
موفق باشيد

I-zone

Active Member
يعني اگه من در برنامه nlite كي صحيح را بنويسم در زمان نصب احتياج نيست و نمي پرسه !!!؟؟
درسته ؟

City Soft

Member
دوست عزيز سلام
اين دوستمون كه جوابتون را داده
بله اگه سربال را درست بزني سوال نميكنه
تيك برداشتن پس ادمين را هم بذار
مشكلي بود در خدمتم
www.citysoft.ir

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دوست عزيز نه تنها سريال بلكه ميتونيد تنظيم كنيد كه هيچ چيزي جز درايوي كه بايد ويندوز روش نصب بشه نپرسه و ويندوز بصورت كاملا اتوماتيك نصب بشه .
موفق باشيد

Hamid_PaK

Member
I-zone گفت:
مي خواستم ببينم مي شه با اين برنامه يك key جديد براي برنامه ايجاد كرد يا
فقط مي شه برش داشت لطفا توضيح بديد ؟
چطور والپيپر هاي ويندوز را عوض كنم تا وقتي نصب شد عكس هاي ديگري روش باشن ؟
يا چطور در مراحل نصب عكس يا لوگي خودم را بزارم مثل ويندوز mrt‌و...
شما تنها می توانید کلید صحیح را در فایل مورد نظر نصب یادداشت کنید تا نصب ویندوز بدون اینکه آن را از شما درخواست کرد ار فایل مورد نظر فراخوانی کند.
برای تغییر در فایلهای والپیپر نیز براحتی می توانید تصاویر جدید خود را CAB کنید و جایگزین فایلهای نصب ویندوز کنید.
برای دخل و تصرف در تصاویر نصب نیز تنها ویرایش کتابخانه های آن است که کار ساده ای نیست.

یا حق ...

I-zone

Active Member
hamid_pak عزيز از اينكه كمك مي كنيد ممنونم بايذد بگم كه به كمك دوستان تغير فونت و عكس هاي ويندوز مشكلش حا شد الا فقط مانده تغيير لودينگ ويندوز كه فايلش را پيدا نمي كنم ؟؟؟!!!!!
دوستاني كه در اين زمينه واردن كمك كنند؟

balsa

New Member
دوستان اگه در مورد برنامه ان لایت سوالی دارند من بصورت کامل بلدم حاضرم براتون توضیح بدم یاسین

I-zone

Active Member
سلام از این که می خواهید کمک کنید ممنونم از قدیم گفتن کار خیر واستخاره شما هرچی می دونی لازمه را بگو آموزش و یا هرچی دیگه !! با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا