آموزش Morph از طریق Conform بین دو موضوع با تعداد Vertex نابرابر ( مطبخ خانه سه بعدی)

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

بسیار خب همونطور که خدمت دوستان قول داده بودم با توجه به نظرسنجی صورت گرفته برای قسمت اول مطبخ خانه سه بعدی

که گزینه شماره یک یعنی Morph از طریق Conform توسط دوستان انتخاب شده بود رو در قالب یک تمرین آماده کردم و لینک دانلود رو با

همین عنوان در داخل بخش آموزش قرار دادم.

هر چند میزان مشارکت در نظرسنجی بسیار پایین بود اما به احترام دوستانی که در نظر سنجی شرکت کرده بودند و به خاطر اینکه این

قسمت اولین قسمت مطبخ خانه سه بعدی بود آموزش رو بصورت فایل ویدیویی آماده کردم و ضمنا برای اینکه همه دوستانی که

در نظر سنجی شرکت کرده بودند تا حدودی به خواسته خودشون برسن یه مقدار کوچکی از گزینه های شماره 2 و 3 رو هم در داخل آموزش قراردادم.
اما برای قسمت های بعدی باید خاطر نشان کنم که در صورت مشارکت پایین دوستان ممکنه کرکره مطبخ خونه رو پایین بکشم یا اینکه کلا مطبخ خونه رو تغییر کاربری بدم.:mad:

اما اگه مشارکت دوستان مناسب باشه خیلی زود میریم سراغ قسمت دوم مطبخ خانه که اینبار منوی پیشنهادی حسابی اشتها آوره و آب دهن رو راه میندازه:wink:

پس از همین الان آستین بالا بزنید و نظرات،انتقادات و پیشنهادهاتون رو در مورد قسمت اول زیر همین پست اعلام بفرمایید و یا اگه به مورد آموزشی خاصی علاقه دارید پیشنهاد بدید تا در منوی آموزشی

مطبخ خانه های بعدی قرارش بدم.

از بابت تشکراتون ممنونم اما شرکت در نظر سنجی یادتون نره حتی شما دوست عزیزی که هنوز عضو نیستی، با عضو شدن و شرکت در نظرسنجی میتونی به هر چه بهتر شدن اینگونه برنامه ها کمک کنی

پس معطلش نکن:)

موفق باشید

intel_amd

Active Member
خیلی خوبه ممنون
اگر توی سیستم نظر سنجی یکم تغییر بدین به صورتی که مثلا 3 گزینه بگذارید و گزینه ای که انتخاب میشه اول آموزش بدید و بعد 2 مورد دیگرو آموزش بدین بهتره
اینجوری گزینه انتخاب شده زودتر آموزش داده میشه اما گزینه های دیگه هم در ادامه گفته میشه
یا اگر خیلی وقتتون رو میگیره همینکاری که الان کردین خیلی خوبه . یعنی گزینه انتخاب شده آموزش داده شه و گزینه های بعدی فقط مثال مکسش گذاشته شه

بازم ممنون

intel_amd

Active Member
فقط اگر لطف کنین توی سایت های شیر معروف فایل قرار بدین تا توسط لیچر ها بشه سریع فایل گرفت خیلی بهتره (4shared,rapidshare و ....)
الان چندین بار سعی کردم فایل از سایتی که قرار دادین بگیرم و هر بار اینو گفت
This direct link will be available for your IP next 240 hours
بعد 240 ساعت هم برم بگیرم باز شاید همینو بگه !

Hidden Dragon

کاربر فعال
فقط اگر لطف کنین توی سایت های شیر معروف فایل قرار بدین تا توسط لیچر ها بشه سریع فایل گرفت خیلی بهتره (4shared,rapidshare و ....)
الان چندین بار سعی کردم فایل از سایتی که قرار دادین بگیرم و هر بار اینو گفت
This direct link will be available for your IP next 240 hours
بعد 240 ساعت هم برم بگیرم باز شاید همینو بگه !

با سلام خدمت شما دوست عزیز،

امیدوارم این آموزش بازده ای که مد نظر شما بوده رو تامین کرده باشه.

در مورد سایتی که فایل رو داخلش قرار دادم باید چند تا نکته رو خدمتتون عرض کنم.

1- اصلی ترین دلیل برای اینکار به این خاطره که این سایت دست بر و بچه های ایرانیه و ترجیحا بهتره آب رو تو آسیاب خودی ها بریزیم

2- اون پیغامی که خدمت شما نشون داده هم همچینی چیز بدی نیست و به این معنیه که تا ده روز آینده این لینک مستقیم برای شما معتبره

یعنی هر وقت بخواهید در این مدت میتونید دانلود رو متوقف کنید و هر وقت که دوست داشتید دانلود رو ادامه بدید که این موضوع برای کسانی که از

نرم افزارهایی مثل دانلود منیجر استفاده میکنند و معمولا ترافیک شبانه رایگان دارند خیلی میتونه مناسب باشه

3- خیالتون از بابت Spyware و اینجور مسائل راحته و ...

4- 100 گیگ فضای رایگان ارئه میده که مدیریت فایلها در اون بصورت یکپارچه و آسونه

به همین خاطره که فایل رو داخل این سایت قرار دادم و با توجه به تجربه شخصی که تا حالا با این سایت داشتم دست آدمو تو حنا نمیذاره

در مورد نحوه ارائه آموزشها باید خدمتتون عرض کنم بستگی به میزان مشارکت دوستان داره، فکر میکنم حداقل انتظاری که از دوستان هست اینه که در ایجاد

شور و هیجان برای تولید یک چنین برنامه هایی کمی همکاری بکنند.

موفق باشید

intel_amd

Active Member
اوه راست میگینا چون لینکشو پائین تر میزنه ندیدمش برا همین به متنی که نوشته دقت نکردم فقط 240 ساعت دیدم فکر کردم 240 ساعت دیگه میگه دوباره بیا !! :green:

intel_amd

Active Member
آموزش خیلی خوب و جامع بود
فقط conform زیاد خوب شکلو نمیسازه بعضی جاهاش کج و کوله میشه یا چین میخوره , اگر هم یک قسمت از جسم جلو قسمت دیگه ایش باشه که کلا نمیشه از conform برای ساختش استفاده کرد مثل قوری که لولش از تنش جداست و جلو هم هستن یا مثلا یک حلقه یا لوله تو خالی یا ... , راهی نیست بشه بهتر یک جسمو با یک حجم درآورد؟

آخرین ویرایش:

Hidden Dragon

کاربر فعال
آموزش خیلی خوب و جامع بود
فقط conform زیاد خوب شکلو نمیسازه بعضی جاهاش کج و کوله میشه یا چین میخوره , اگر هم یک قسمت از جسم جلو قسمت دیگه ایش باشه که کلا نمیشه از conform برای ساختش استفاده کرد مثل قوری که لولش از تنش جداست و جلو هم هستن یا مثلا یک حلقه یا لوله تو خالی یا ... , راهی نیست بشه بهتر یک جسمو با یک حجم درآورد؟

با سلام،

همونطور که در آموزش خدمتتون عرض کردم بهتره از نرم افزارهایی مثل Zbrush یا Mudbox برای تولید مدل واسطه استفاده بشه

و یا می بایست قبل و بعد از اعمال Conform مدل واسطه رو بصورت دستی کمی اصلاح کنیم یعنی Vertex ها رو قبل و بعد از Conform

به گونه ای جابجا کنیم که به شکل مناسب تری روی مدل هدف قرار بگیرن.

البته یک استثناء برای این روش وجود داره و اون مربوط میشه به وقتی که مدل پایه و هدف در Morh دارای قطعات نابرابر باشند

و یا پیوستگی سطح نداشته باشند، به عنوان مثال اگه بخواهیم یک کره رو به یک حلقه تبدیل کنیم بدلیل اینکه حلقه دارای حفره

هست و کره فاقد حفره نمی تونیم از این روش استفاده کنیم.

اما در مورد Morph های پیچیده باید خدمتتون عرض کنم معمولا از یک مدل واسطه استفاده نمیشه بلکه بعضا در شرکت هایی

مثل ILM از 10 الی 20 مدل واسطه برای انجام Morph استفاده میشه به مقدار زیادی ازNormal map و Displace map استفاده میشه

که از طریق Morph material ها به ارائه هر چه بهتره Morph کمک میشه، در این میان استفاده از جلوه هایی همچون Motion blur و

Particle system ها برای تولید گرد و خاک و ... و همین طور Morph های دوبعدی و حرکت سریع و مواج دوربین، خاموش و روشن شدن نورهای

صحنه و جلوه های بصری دیگه استفاده میشه تا توجه بیننده از روی نقاط دارای مشکل در Morh برداشته بشه، اما در هر صورت تولید Morph

با کیفیت سینمایی نیاز به صرف زمان بالایی داره، اما اصول اون با این تمرین تفاوت چندانی نداره.

برای دیدن Morph های جذاب دیدن فیلم هایی مثل Van helsing یا Spawn ( با اینکه نسبتا قدیمی هستند ) و یا سریال Grimm رو پیشنهاد میکنم

امیدوارم مفید بوده باشه

موفق باشید

آخرین ویرایش:

mem-ar-chitect

New Member
سلام
از آموزش و سعه صدرتون بینهایت ممنون
اما یه سوال خیلی تخصصی:green: ما لینک دانلود رو ندونستیم از کجا پیدا کنیم!!! یه عالمه بخش اموزشی هس منم سروته انجمن رو هنوز پیدا نکردم :sad:

intel_amd

Active Member
اتفاقا من فیلم van helsing دیدم و خیلی خوشم اومد وقتی دیدم (به لحاظ فلسفی عقیده ای و جلوه های سینمائی)
برای morph از یک سری نرم افزار جانبی هم دیدم استفاده میشه
در کل راهی نیست که بشه اصلا با ورتکس های نابرابر کلا morph کرد ؟ و وقتی morph کردیم بینابینی خوبی انجام شه و شکل در حین تبدیل بهم نریزه؟

Hidden Dragon

کاربر فعال
سلام
از آموزش و سعه صدرتون بینهایت ممنون
اما یه سوال خیلی تخصصی:green: ما لینک دانلود رو ندونستیم از کجا پیدا کنیم!!! یه عالمه بخش اموزشی هس منم سروته انجمن رو هنوز پیدا نکردم :sad:

با سلام،

http://forum.majidonline.com/thread...-با-تعداد-Vertex-نابرابر-(-مطبخ-خانه-سه-بعدی)

بعد از لینک موجود داخل تاپیک استفاده بفرمایید.

هنگامیکه وارد سایت Uploadboy شدید از حالت دانلود رایگان استفاده کنید و از کلیدی که لینک دانلود رو ایجاد میکنه استفاده کنید، پس از چند ثانیه کمی پایینتر آدرس لینک دانلود رو خدمتتون نمایش میده.

دوستان عزیز ارائه نظر و انتقاد و پیشنهاد فراموش نشه لطفا.:wink:

موفق باشید.

Hidden Dragon

کاربر فعال
اتفاقا من فیلم van helsing دیدم و خیلی خوشم اومد وقتی دیدم (به لحاظ فلسفی عقیده ای و جلوه های سینمائی)
برای morph از یک سری نرم افزار جانبی هم دیدم استفاده میشه
در کل راهی نیست که بشه اصلا با ورتکس های نابرابر کلا morph کرد ؟ و وقتی morph کردیم بینابینی خوبی انجام شه و شکل در حین تبدیل بهم نریزه؟

با سلام،

در مورد Morph بصورت سه بعدی باید خدمتتون عرض کنم که اصول کلی اون بین سازی موقعیت Vertex های مشابه هست و به همین دلیل نیاز به مدل واسطه هست

اما اخیرا واحد تحقیقات دانشگاه استنفورد و بعضی واحد های تحقیق و توسعه ژاپنی رو دیدم که حسابی روی این موضوع تمرکز کردن تا Morph از این محدودیت های فنی

رها بشه، اما خداییش تا موقعی که تولید یک افکت سخت و پیچیده است دارای ارزشه و به چشم زیبا میاد و به محض اینکه شیوه اجرایی اون فراگیر بشه متاسفانه افرادی

که دارای فوق تخصص در شیوه های بزن و در رو هستند آنقدر از اون افکت بصورت سطحی استفاده می کنند که حال بیننده خراب میشه.

پس یه جورایی سختی تولید و عشق است.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا