:: آموزش Dark Art (هنر تیره )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Broken-home

Member
آموزش نكته هايي از Dark Art

من در ابتدا از خدا به خاطر خراب کردن چهره ی یکی از ساخت های شاهکارش عذر خواهی میکنم . و دعا میکنم که بنده رو ببخشن .و همچنین از شخص شخیص :) خانم آنجلینا جولی برای انتخاب ایشون برای این آموزش.
قطعا شیوهای اجرای مختلفي وجود داره این آموزش رو من سریع و بدون اینکه بخوام دقت زیادی به خرج بدم ساختم.پس با دقت بیشتر نتیجه ای که حاصل میشه بهتره.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

در اينجا قصد ديدن چند تا نكته ي كوچولو بود.براي اجراي يك كار خوب در دارك آرت :
1. زياد كار ببينيد
2.مواد اوليه رو تهيه كنيد (داشتن دوربين از واجباته )
3.اگر كار داراي محتوا باشه اونم خودش نكته اييه
و ...

امیدوارم زندگی بهتون خوش بگذره.
تا بعد

آخرین ویرایش:
یه چنتا جای کار داره
اول اینکه کل عکس رو اگه تیره می کردی خیلی بهتر میشد. میتونی لایه ها رو همه رو با هم ادغام کنی بعد از لایه باقی مونده یه کپی بگیری و مد لایه رو بذاری رو Color Burn .
دوم اینکه اون خط و خطوط روی صورتش اگه تیره تر بودن بهتر بود.
حالا منم یه کم با این عکس ور میرم ببینم چیکار می تونم بکنم.

Broken-home

Member
sara_gonjeshk گفت:
یه چنتا جای کار داره
درسته ! بيشتر از يه چند تا.اين سريع ساخته شده .مثلا من از texture واسه پوستش استفاده نكردم و كلي چيزاي ديگه

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سارا جان کار تو هم خوب شده منتها یه نکته ای که تو دارک ارت باید بهش توجه بشه پوست هست. همون مقداری که مثلا سعی میکنید چشم یا دهان و ... رو از حالت طبیعی خارج کنید سعی کنید پوست رو هم از حالت نرمال خودش دربیارید.

یه چیزی هم که سارا رعایت کرده دور چشم هست که خوب سیاه کرده و کارش رو بیشتر شبیه کارای دارک ارت کرده.

mehl2dad

Member
مرسی آموزش جالبی بود
-------------------------------------------------------------
بچه ها شوخی شوخی به گنجشکها سنگ ميزنند ... و گنجشکها جدی جدی ميميرند .

آدما شوخی شوخی زخم ميزنند ... و قلبها جدی جدی می شکنند .

mahyar_k3

Member
ای بابا... چطور دلت اومد آنجلینای منو شکل زامبی ها بکنی!
دستت درد نکنه واقعا تکنیک به درد بخوریه.

saghar_sh

New Member
يكي بگه من چي كار كنم آي دي من اشتباه وارد شده ميخوام عوضش كنم
ممنون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ساغر جان یه بار دیگه هم درباره این موضوع که تاپیکای قدیمی رو بخاطر پستای غیر مرتبط با موضوع تاپیک دوباره مطرح نکنیم صحبت کرده بودیم!! امیدوارم بودم حداقل شمایی که صاحب اون تاپیک هم بودی دیگه اینکارو انجام ندی!!

شما برای عوض شدن نام کاربریت کافیه به یکی از مدیرای فنی سایت یعنی کامی یا ایمان پیغام خصوصی بده و ازشون درخواست کنی که این کار رو برات انجام بدن.

قفل - سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا