آموزش 2 pen tools...

P.A.Y.T.O.N

Active Member
با سلام و خسته نباشید و ... از این صحبتا :wink:
از اونجا که کار ما (خودم) نشریه و صفحه بندی و طراحی جلد و پوستر و از این کاراس تصمیم گرفتم یه سری از کارهایی که تو این زمینه خیلی به درد می خوررو هر سری براتون بزارم
امیدوارم که مورد استفاده کاربران(شماها) قرار بگیرد انشالله :)

یکی از حرکت هایی که تو برشور و مجلات خیلی به درد می خوره حرکات منحنی هست البته تو فری هند و کرل بهتر در میاد ولی واسه انایی که عشق فتوشاپن و جلد و بروشوراشونو تو این برنامه میزنن می گم:

ابزارش که تابلو همون pen tools

24mca9v.jpg

اول چندتا نقطه با توجه به شکلی که می خوایم داشته باشیم می زاریم اینجوری

24mcche.jpg

بعدش از همون ابزار گزینه چهارم انتخاب می کنیم

24mccw2.jpg

اینجاس که یه کم ظرافت می خواد و نباید همینجوری(خرکی!) کار کنیم فقط کافیه که گوشه هر نقطه را گرفته یعنی بگیریم و با توجه به منحنی دلخواه موس را حرکت دهیم اینجوری :wink:

24mcfmh.jpg

در آخر از منو ویندوز گزینه pad رو انتخاب کنین و وقتی ظاهر شد روی این گزینه بزنین

24mcfw4.jpg

با این کار خطوط انتخابی شما به شکل انتخاب در خواهد آمد و می توانید داخل آن را رنگ کرده یا از طیف های رنگی و.... انتخاب کنید در آخر به دلایل امنیتی که یک نمونه کار (جلد) میزارم اینجا البته تو بروشور کار آیی بیشتری داره ولی شرمنده .... (دلایل امنیتی) :cool:

24mcggy.jpg
24mch1i.jpg

خب خسته نباشین می دونم level کار یه کم پایین بود فکر کنم زیر مقدماتی ولی با همین چیزهای ساده هم میشه خیلی کارها کرد
تا بعد... >|<

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
راستی اون علامت دایره و فلش گوشه پایین جلد جریانش چیه؟! شبیه علامت Male یا Female میمونه!!!

mexo

Member
آموزش خوب بود ولی:
اولامعلم بداخلاقی هستی تازه این آموزش اختیاری بود(منظورم خرکیه!!!)اگه آموزش اجباری بود دیگه حتما یقه یقه کشی میشد
دوما:اون دو تا عکس آخر نمیاد
سوما:معلم بداخلاقی هستی تازه این آموزش اختیاری بود(منظورم خرکیه!!!)اگه آموزش اجباری بود دیگه حتما یقه یقه کشی میشدواون دو تا عکس آخر نمیاد

P.A.Y.T.O.N

Active Member
آقا تسلیم !!!
223.gif

اگه نمیاد پس سارا از کجا دیده؟؟
24.gif

اون علامتم چون جایی چاپ نشده همونجوری واسه خشنگیه !! شایدم یهنی جلدش مذکره .... :cool:
301.gif

آخرین ویرایش:

GFX Master

راس میگه بابا من الانم عکسا رو میبینم احتمالا چشم بصیرت و این حرفاس!
hypo.gif

منم می بینم . احتمالا فقط سارا ها می تونن ببینن.

p.a.y.t.o.n جان دستت درد نکنه.آموزش خوبی بود.

Erfan

Active Member
Payton جان آموزش جامع و کاربردی بود. دستت درد نکنه عزیز.

در مورد عکس ها آره عزیز نمایش داده میشه .. به اون دسته از عزیزانی که عکس ها نمایش داده نمیشه بهتره ی نگاهی به کارت یا اشتراک اینترنت بندازن که یه وقت این سایتهای آپلود مجانی ها رو فیلتر نکرده باشن ...

Payton جان بهت توصیه میکنم از دفعه بعد عکس ها رو توی هاست های پرشین گیگ یا همین فضای مجید آنلاین خودمون (ببینم هنوز به راه هست ؟) آپلود کنی ...

بقه هم دیگه بهتره بس کنید بحث داره بیشتر شبیه به یه تاپیک احوال پرسی میشه تا اموزش .. اگر سوال یا مشکلی دارید مطرح کنید و در غیر این صورت خواهش میکنم بیهوده دست به ارسال پست نزنید ...

به دل نگیرید ها ... من یه 10 یا 12 روز بیشتر نیستم ... !

:: مخلصیم, بارزام !

esperanto12

New Member
با تشكر از آموزش خوبتون.
ميشه لطفا در باره ساختن براش پررنگ سخت يعني يك براشي كه رنگ پر و بدون نويز داشته باشه آموزش بدين

مرسي
فريبا

esperanto12 گفت:
با تشكر از آموزش خوبتون.
ميشه لطفا در باره ساختن براش پررنگ سخت يعني يك براشي كه رنگ پر و بدون نويز داشته باشه آموزش بدين

مرسي
فريبا

تو یه زمینه سفید با رنگ مشکی هر شکلی دوست داری بکش. بعد برو به Edit>Define Brush . اگه مشکلی بود بپرس.

GFX Master

لطفا سوال و جوابتون رو در یک تاپیک جدا و در بخش سوالات و درخواستها مطرح کنید

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سوال

sara_is_nice_girl گفت:
لطفا سوال و جوابتون رو در یک تاپیک جدا و در بخش سوالات و درخواستها مطرح کنید

باشه!!!
13.gif

فقط یه چیزی سارا خانوم البته ربطی به اینجا نداره ولی گفتم تاپیک خودمه اینم توش بپرسم !
چند وقت پیش یادم میاد مدیران ارشد به امضاهای همه گیر داده بودن که کوچیکش کنن اندازه پیشنهادیشونم یادم نیست ولی یادمه از مال شما خیلی کوچیک تر بود ....
حالا چه جوریه شمام که خودت مدیری
20.gif
پس قضیه چیه؟
نکنه اینجام شل کن سفت کن داره؟؟؟؟
93.gif

Erfan

Active Member
P.A.Y.T.O.N گفت:
باشه!!!
13.gif

فقط یه چیزی سارا خانوم البته ربطی به اینجا نداره ولی گفتم تاپیک خودمه اینم توش بپرسم !
چند وقت پیش یادم میاد مدیران ارشد به امضاهای همه گیر داده بودن که کوچیکش کنن اندازه پیشنهادیشونم یادم نیست ولی یادمه از مال شما خیلی کوچیک تر بود ....
حالا چه جوریه شمام که خودت مدیری
20.gif
پس قضیه چیه؟
نکنه اینجام شل کن سفت کن داره؟؟؟؟
93.gif

یعنی امضای منم بزرگه ؟ اگه مشکلی هست بگید تا برش دارم !!! رو درواسی نداریم اینجا !!

مخلصیم, بارزام !

P.A.Y.T.O.N

Active Member
منظورم با سارا خانوم بود شما باز جز کاربران هستید ولی واسه شمارو دقت نکرده بودم تا حالا
105.gif

آخه قبلا همچین مشکلی وجود داشت و خیلیا به خیلیای دیگه گیر می دادن حالا خودشون فراموش کار شدن
هر جور خودتون صلاح میدونین ما چه کاره ایم !!!
169.gif

GFX Master

من یادم نمیاد به کسی درباره امضاش گیر داده باشم ولی شما درست میگی من تو انجمن مدیران سوال میکنم اگر هنوزم با بزرگ بودن امضاها مخالفتی بود چشم عوضش میکنم. چون مدیران ارشد سایت هم تا حالا درباره امضاها بعد از اون ماجرای به قول شما گیر دادن دیگه چیزی نگفتن.

جدیدترین ارسال ها

بالا