آموزش پیشرفتو سئو: Www سایتتان را قفل کنید!

amirepsilon

Active Member
سلام
دوستان در این پست سعی دارم مطلبی رو آموزش بدم که شاید خیلی ها اولین بار باشه چنین چیزی میبینن.
قفل کردن WWW سایت!

یعنی چی ؟
یعنی سایت شما یا با www باز بشه یا بدون www باز بشه

برای چی ؟
اگر سایت شما هم با www باز بشه و هم بدون www گوگل فکر میکنه شما تمام مطالبتون تکراری هست. یه جورایی انگار شما یه ساب دومین ساختید و تمام سایتتون رو توی اون هم کپی کردید.

فایدش چی؟
این کار به سئو خیلی کمک میکنه و احتمالا باعث بالا رفتن پیج رنک هم میشه.

چطوریه ؟
کافیه کد زیر رو در فایل htacces. کپی کنید و اسم سایت خودتون رو بنویسید:

کد:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.example\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.example.com/$1 [QSA,L,R=301]

ممنون میشم نظر بدید و اگه مطلب دیگه ای بلدید به این تاپیک اضافه کنید.
از مدیران هم میخوام اگه این مطلب رو مفید میدونن برای مدتی "مهم" کنند که ملت حالشو ببرن.
موفق باشید

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر سایت شما هم با www باز بشه و هم بدون www گوگل فکر میکنه شما تمام مطالبتون تکراری هست. یه جورایی انگار شما یه ساب دومین ساختید و تمام سایتتون رو توی اون هم کپی کردید.
یعنی گوگل با این اسم و رسمش فکرش به اینجا نرسیده که یه سایت هم با www میاد بالا هم بدون www ؟ و حتما یه فکری برای اینجای کار کرده !
اگر منبع ایم چیزی که اینجا نوشتی رو هم بدی ممنون میشیم :wink:

alireza82

Well-Known Member
یعنی گوگل با این اسم و رسمش فکرش به اینجا نرسیده که یه سایت هم با www میاد بالا هم بدون www ؟ و حتما یه فکری برای اینجای کار کرده !
اگر منبع ایم چیزی که اینجا نوشتی رو هم بدی ممنون میشیم :wink:

نه متاسفانه گوگل عقلش نرسیده! اینم جزو اصول الیه seo و sem هست
موفق باشید

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
اگه بشه این امکان رو فقط برای موتورهای جستجو ایجاد کرد بهتره! چون یه یوزر ممکنه بدون www بخواد وارد شه یا برعکس

D.A.V.O.O.D

Member
اگه بشه این امکان رو فقط برای موتورهای جستجو ایجاد کرد بهتره! چون یه یوزر ممکنه بدون www بخواد وارد شه یا برعکس

نه امیر ! به این کدی که دوستمون داده نگاه کن ! یوزر بدون www وارد بشه ، هر آدرسی که خواسته بره ، دقیقا می فرستش به همون آدرس ولی با www ( یا بالعکس )

مشکلی نداره ، همانطور که گفتند یکی از ترفند های SEO هتسش

pouya saadeghi

Active Member
نه متاسفانه گوگل عقلش نرسیده! اینم جزو اصول الیه seo و sem هست
موفق باشید

سايت هايى هستن كه صفحه بدون wwwشون با صفحه داراى wwwشون فرق ميكنه. يعنى اگه با www‏ وارد شيد يه محتوا ميبينيد و اگه بدون www‏ وارد شيد يه محتواى ديگه ميبينيد.
پس اين كه گوگل در بعضى مواقع براى آدرس هاى بدون www‏ تفاوت قائل ميشه، به اين معنى نيست كه عقلش نرسيده. و اگه بخش ساپورت وبمستر تولز گوگل رو مطالعه كنيد توضيح داده كه چرا بايد فقط يه آدرس (يا با www‏ و يا بدون www)براى سايت تنظيم كنيم.

راستى تا اونجايى كه من مى دونم sem‏ يعنى search engine marketing‏ ‏
تنظيم‎ www‏ مربوط به seo‏ ميشه ولى چه ربطى به sem ‎‏ داره؟؟؟

alireza82

Well-Known Member
سايت هايى هستن كه صفحه بدون wwwشون با صفحه داراى wwwشون فرق ميكنه. يعنى اگه با www‏ وارد شيد يه محتوا ميبينيد و اگه بدون www‏ وارد شيد يه محتواى ديگه ميبينيد.
پس اين كه گوگل در بعضى مواقع براى آدرس هاى بدون www‏ تفاوت قائل ميشه، به اين معنى نيست كه عقلش نرسيده. و اگه بخش ساپورت وبمستر تولز گوگل رو مطالعه كنيد توضيح داده كه چرا بايد فقط يه آدرس (يا با www‏ و يا بدون www)براى سايت تنظيم كنيم.

راستى تا اونجايى كه من مى دونم sem‏ يعنى search engine marketing‏ ‏
تنظيم‎ www‏ مربوط به seo‏ ميشه ولى چه ربطى به sem ‎‏ داره؟؟؟

اینجا بحث سر سایت هایی بود که با www و بدون اون دارای یه نوع مطلب بودند نه متضادش! و اون طرز جواب دادن من به دلیل این بود که جواب آقای مسعود رو میدادم. بهتره به کل مطالب و نقل قول ها برای تصمیم گیری و پاسخ دادن توجه کنید! اما در مورد sem به نظر من seo زیر مجموعه sem هست ، در واقع هر کی میخواد رو sem کار کنه باید حتما قبلش روی seo کار کرده باشه! موفق باشید

آخرین ویرایش:

amirepsilon

Active Member
سلام
عرض شد که این مورد از موارد پیشرفته سئو هست.
یعنی یه طراح وب خیلی حرفه ای به این مسائل توجه میکنه
لزومی نداره هر کس این کار رو بکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا