آموزش ویرایش بازیها

vahidalemi

Member
سلام به همه دوستان . مدیران و ....
میخواستم بدونم که چه جوری بازی ها رو ویرایش میکنن ؟
مثلا بازی GTA 5 رو چه جوری فارسی , لوگوی شرکتشون رو میزارن :neutral:

اگه کسی میدونه بگه :rose:

نوکرتونم :oops: منتظرم​

yaseen_2004

New Member
سلام به همه دوستان . مدیران و ....
میخواستم بدونم که چه جوری بازی ها رو ویرایش میکنن ؟
مثلا بازی GTA 5 رو چه جوری فارسی , لوگوی شرکتشون رو میزارن :neutral:

اگه کسی میدونه بگه :rose:

نوکرتونم :oops: منتظرم​

سلام
برای اینکار ابتدا فایل های بازی رو توسط نرم افزار های مخصوص مثل game extractor و ... unpack می کنند و سپس فایل مورد نظر خودشون رو بجای اون فایل جایگزین می کنند.
بعضی از بازی ها مثل pes هم نرم افزارهای مخصوص به خودشون رو دارند که خیلی راحت توسط این نرم افزارها می تونید فایل های بازی رو تغییر بدید.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
معمولاً بازیهایی که یا سورس انجینشون پخش میشه یا هکهای بازکردن محتوای سیستم بازی میاد خیلی راحت میشه بازی رو فارسی کرد یا لوگو یا حتی اسم بازی هم تغییر داد که البته یک سری مشکلاتی رو ایجاد میکنه . مثل نسخه ی فارسی بازی Mafia یا Shade . اما یک سری بازیهای شبیه مکس پین بعد از یک مدت که بازی فروش رفت ابزار modification نش رو خود شرکت سازندش میزنه و توی بازار پخش میکنه . البته با محدودیت که این محدودیت رو با یک سری تغییرات و کرک کردن و ... این ابزار میشه کاملاً برداشت :D

7evil

New Member
شما می خوای بفهمی gta رو چطوری فارسی و چطوری لوگوی شرکتشون رو میزارن اگه می خوای بدونی بگو ولی اگه بیخیال شدی تا منم بیخیال شم

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
شما اگه بلد هستین اینجا بگین تا بقیه هم استفاده کنن . نیاز نیست سوال بپرسی . از قدیم گفتن " نیکی و پرسش " ؟:)

asirap

Member
راست میگن مثلا منم الان همین سوالو داشتم! میخواستم یه تاپیک جدا بزنم.... اگه میشه این سوالات من روهم جواب بدید که بقیم استفاده کنن.... چند برنامه ویرایشگر بازی بهمون معرفی کنید؟ فایل های بازی های شرکت EA با چه برنامه ای باز میشن؟! مثل NFS ؟ بعضی بازی ها فقط از روی Original Disk اجرا میشن مثل PES ! یعنی وقتی میخواید واسه بازی خودتون ست آپ درست کنید وقتی که بازی رو میخواید اجرا کنید میگه که بازی درست نصب نشده (به احتمال زیاد یک فایل یا فایلایی با کد های رجیستری به سیستم با ست آپ خودش اضافه میشه) چطور میشه این محدودیت رو برداشت؟ ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:ممنون:rose:

7evil

New Member
خب در مورد pes و دیگر بازی ها چیزی نمیدونم من فقط ادیتور
grand theft auto san (gta 5
grand theft auto vice city (gta 4
هستم و هر سوالی داشته باشین در مورد این بازی ها جواب میدم
و همچنین می تونم فروم خودمون رو هم بهتون معرفی کنم که در حال حاضر در حال ساخت gta tehran هستیم و به یه برنامه نویس اساسی نیاز داریم

برای مادنویسی من کرایسیس رو پیشنهاد میکنم !
کیفیت خود بازی خیلی بالا هست و ماد نویسی هم مطمئناً خیلی قوی هست ، میتونید با ابزار sdk براش یک ماد ساده بنویسید.
اگر خواستید لینک دانلودش رو بزارم

asirap

Member
همین!؟

من فکر میکردم میخواین مثلا برنامه هایی مثل Game Extractor رو معرفی کنین......

ممنون میشیم اگه کسی که اطلاعات کاملی داره راهنمایی بفرماین ....

مرسی

7evil

New Member
خب درباره ی این txd workshop بگم که کار باهاش اسونه ولی یکی از برنامه های اصلی برای باز کردن فایل txd هست
شما این برنامه رو دانلود کن بعد برو توی پوشه ای که بازی جی تی ا رو نصب کردی (البته اگه داری)بعد برو توی پوشه ی models بعد از اونجا برو توی پوشه ی txd یه فایل هست به نام loadscs که اگه با این برنامه بازش کنی می تونی عکس های اول بازی رو تغییر بدی البته برنامه های دیگری هم هست برای gta مثل imgtools-zmodeler-gxt editor-sunny builder-code creator-map editor-coll editor -......... که البته به درد کارای دیگه می خورن ولی برنامه ای که براتون لینکشو گذاشتم از محدود برنامه های تغییر txd هست امیدوارم قانع کننده بوده باشه
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا