آموزش های بسیار زیبا و جالب از فتوشاپ

graphamir

New Member
آموزش حرفه ای فتوشاپ +عکس و فیلم آموزشی

سلام:rose:

من قصد دارم چند آموزش حرفه ای فتوشاپ رو بزارم شما هم اگه خواستید کمک کنید. ک بیشترشونو ترجمه میکنم چون خودم بی ذوقم !!!!! :wink:

خوب شروع میکنیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

آموزش درست کردن نوشته ی مهمونی (پارتی)-(خودمم نمیدونم چرا این اسمو داره !!!)

دانلود ویدیو آموزشی

دانلود

تصویر آخر

final.jpg
مرحله ی 1

یک new بسازید (میانبر -ctrl+n - ) با اندازه ی 1000 در 13000 سپس رنگ های فور گراند و بگراند را مثال عکس زیر تغییر دهید و سپس بر روی ابزار -gradient tool - را واقع در نوار ابزار کلیک کنید و از بالا سمت راست حالت -gradient - را به -radial gradient - تغغیر دهید مانند عکس زیر .
سپس یک خط از و سط به آخر تصویر میکشیم.
b1.jpg

مرحله ی 2

سپس از بالا برید تو قسمت filter>noise>add noise و عملیات زیر را انجام دهید.

b2.jpg
Step 2

اول رنگ فور گراند رو بر روی ffeb0f# تنظیم کنید و سپس از منوی ابزار روی ابزار text با علامت (T) کلیک کنید و هرچی دلتون میخواد بنویسید. (تو آموزش انگلیسی یک کپی از نوشته گرفته اما من لزومی نمیبینم . !)

1.jpg

سپس بر روی نوشتتون دابل کلیک (دوبار کلیک کردن ) کنید تا پنجره ی زیر باز بشه .
و تغییرات رو انجام دهید

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg
حالا باید نوشتتون اینجوری شه.

6.jpg
Step 3

سپس دکمه ی -CTRI - را نگه داشته و روی شکل (T) از منوی LAYERS کلیک کنید تا دور نوشتتنون مثل عکس زیر شه.
7.jpg
سپس رنگ فور گراند و بگراند را مثل عکس زیر تغییر دهید . و سپس یک لایه ی جدید بسازید .(از کنار آیکون سطل آشغال در منوی LAYERS ) و براش را بردارید (از منوی ابزار -شکل براش -) و نوشتتونو رنگ بزنید و سپس -CTRL+D - را بزنید .اسمش را به texture تغییر دهید (با دابل کلیک کردن رو اسم لایه)

8.jpg
Step 4

سپس به Filter > Sketch > Notepaper از بالا ی برنامه بروید و تنظیمان زیر را انجام دهید .

9.jpg
10.jpg
سپس به Filter > Texture > Stained Glass از بالا ی برنامه بروید و تنظیمات زیر را انجام دهید.

11.jpg
12.jpg

سپس به Filter > Stylize > Glowing Edges از بالا ی برنامه بروید و تنظیمان زیر را انجام دهید

13.jpg
14.jpg
سپس blend mode لایه ی texture را به ovrelay تغییر دهید .(بر رو ی قسمتی که در عکس قرمز شده کلیک کنید )

15.jpg
Step 5

سپس دکمه ی (f5) را زده و تغییرات زیر را انجام دهید.

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg
Step 6

سپس روی لایه ی نوشتتون (در منوی layers ) کلیک راست کرده و گزینه ی craet work path را انتخاب کنید.

20.jpg
سپس رنگ فور گراند و بگراند رو مثل تصویر زیر کنید . و سپس یک لایه ی جدید بسازید . اسمشو بزارید -sparkles -

21.jpg
سپس دکمه ی (a ) را بزنید و سپس روی نوشتتون کلیک راست کنید و دکمه ی strogh path کلیک کنید

22.jpg
سپس tool را بر روی brush بگزارید و ok را بزنید.

23.jpg
خوب دیگه آخراشه .!!!:clap:

باید عکستون مثل عکس زیر شه.

24.jpg
سپس حالت blend mode رو بر روی حالت linear light تغییر دهید و تمام شد ..... حالا با نوشته ی پارتی تون حال کنین .:oops:
25.jpg

مترجم خودم (امیر زینلی ) :cool:
منبع Photoshopstar.com

با کمی تخلیص !!!! ببخشید. امید وارم خوشتون اومده باشه ...............:) منتظر آموزش های بعدی باشید :green:

دانلود ویدیو آموزشی

دانلود بزودی ..........

:tavajoh:
تو این تاپیک بجوز آموزش خواهشن چیزی توش ننویسین _هر سوالی دارید از خودم بپرسید. :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا