آموزش حرفه ای فتوشاپ +عکس و فیلم آموزشی
سلام
من قصد دارم چند آموزش حرفه ای فتوشاپ رو بزارم شما هم اگه خواستید کمک کنید. ک بیشترشونو ترجمه میکنم چون خودم بی ذوقم !!!!!
خوب شروع میکنیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آموزش درست کردن نوشته ی مهمونی (پارتی)-(خودمم نمیدونم چرا این اسمو داره !!!)
دانلود ویدیو آموزشی
دانلود
تصویر آخر
مرحله ی 1
یک new بسازید (میانبر -ctrl+n - ) با اندازه ی 1000 در 13000 سپس رنگ های فور گراند و بگراند را مثال عکس زیر تغییر دهید و سپس بر روی ابزار -gradient tool - را واقع در نوار ابزار کلیک کنید و از بالا سمت راست حالت -gradient - را به -radial gradient - تغغیر دهید مانند عکس زیر .
سپس یک خط از و سط به آخر تصویر میکشیم.
مرحله ی 2
سپس از بالا برید تو قسمت filter>noise>add noise و عملیات زیر را انجام دهید.
Step 2
اول رنگ فور گراند رو بر روی ffeb0f# تنظیم کنید و سپس از منوی ابزار روی ابزار text با علامت (T) کلیک کنید و هرچی دلتون میخواد بنویسید. (تو آموزش انگلیسی یک کپی از نوشته گرفته اما من لزومی نمیبینم . !)
سپس بر روی نوشتتون دابل کلیک (دوبار کلیک کردن ) کنید تا پنجره ی زیر باز بشه .
و تغییرات رو انجام دهید
حالا باید نوشتتون اینجوری شه.
Step 3
سپس دکمه ی -CTRI - را نگه داشته و روی شکل (T) از منوی LAYERS کلیک کنید تا دور نوشتتنون مثل عکس زیر شه.
سپس رنگ فور گراند و بگراند را مثل عکس زیر تغییر دهید . و سپس یک لایه ی جدید بسازید .(از کنار آیکون سطل آشغال در منوی LAYERS ) و براش را بردارید (از منوی ابزار -شکل براش -) و نوشتتونو رنگ بزنید و سپس -CTRL+D - را بزنید .اسمش را به texture تغییر دهید (با دابل کلیک کردن رو اسم لایه)
Step 4
سپس به Filter > Sketch > Notepaper از بالا ی برنامه بروید و تنظیمان زیر را انجام دهید .
سپس به Filter > Texture > Stained Glass از بالا ی برنامه بروید و تنظیمات زیر را انجام دهید.
سپس به Filter > Stylize > Glowing Edges از بالا ی برنامه بروید و تنظیمان زیر را انجام دهید
سپس blend mode لایه ی texture را به ovrelay تغییر دهید .(بر رو ی قسمتی که در عکس قرمز شده کلیک کنید )
Step 5
سپس دکمه ی (f5) را زده و تغییرات زیر را انجام دهید.
Step 6
سپس روی لایه ی نوشتتون (در منوی layers ) کلیک راست کرده و گزینه ی craet work path را انتخاب کنید.
سپس رنگ فور گراند و بگراند رو مثل تصویر زیر کنید . و سپس یک لایه ی جدید بسازید . اسمشو بزارید -sparkles -
سپس دکمه ی (a ) را بزنید و سپس روی نوشتتون کلیک راست کنید و دکمه ی strogh path کلیک کنید
سپس tool را بر روی brush بگزارید و ok را بزنید.
خوب دیگه آخراشه .!!!
باید عکستون مثل عکس زیر شه.
سپس حالت blend mode رو بر روی حالت linear light تغییر دهید و تمام شد ..... حالا با نوشته ی پارتی تون حال کنین .
مترجم خودم (امیر زینلی )
منبع Photoshopstar.com
با کمی تخلیص !!!! ببخشید. امید وارم خوشتون اومده باشه ...............
منتظر آموزش های بعدی باشید 
دانلود ویدیو آموزشی
دانلود بزودی ..........

تو این تاپیک بجوز آموزش خواهشن چیزی توش ننویسین _هر سوالی دارید از خودم بپرسید.
سلام

من قصد دارم چند آموزش حرفه ای فتوشاپ رو بزارم شما هم اگه خواستید کمک کنید. ک بیشترشونو ترجمه میکنم چون خودم بی ذوقم !!!!!

خوب شروع میکنیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آموزش درست کردن نوشته ی مهمونی (پارتی)-(خودمم نمیدونم چرا این اسمو داره !!!)
دانلود ویدیو آموزشی
دانلود
تصویر آخر

یک new بسازید (میانبر -ctrl+n - ) با اندازه ی 1000 در 13000 سپس رنگ های فور گراند و بگراند را مثال عکس زیر تغییر دهید و سپس بر روی ابزار -gradient tool - را واقع در نوار ابزار کلیک کنید و از بالا سمت راست حالت -gradient - را به -radial gradient - تغغیر دهید مانند عکس زیر .
سپس یک خط از و سط به آخر تصویر میکشیم.

مرحله ی 2
سپس از بالا برید تو قسمت filter>noise>add noise و عملیات زیر را انجام دهید.

اول رنگ فور گراند رو بر روی ffeb0f# تنظیم کنید و سپس از منوی ابزار روی ابزار text با علامت (T) کلیک کنید و هرچی دلتون میخواد بنویسید. (تو آموزش انگلیسی یک کپی از نوشته گرفته اما من لزومی نمیبینم . !)

سپس بر روی نوشتتون دابل کلیک (دوبار کلیک کردن ) کنید تا پنجره ی زیر باز بشه .
و تغییرات رو انجام دهید

سپس دکمه ی -CTRI - را نگه داشته و روی شکل (T) از منوی LAYERS کلیک کنید تا دور نوشتتنون مثل عکس زیر شه.

سپس به Filter > Sketch > Notepaper از بالا ی برنامه بروید و تنظیمان زیر را انجام دهید .

سپس به Filter > Stylize > Glowing Edges از بالا ی برنامه بروید و تنظیمان زیر را انجام دهید

سپس دکمه ی (f5) را زده و تغییرات زیر را انجام دهید.

سپس روی لایه ی نوشتتون (در منوی layers ) کلیک راست کرده و گزینه ی craet work path را انتخاب کنید.

باید عکستون مثل عکس زیر شه.

مترجم خودم (امیر زینلی )
منبع Photoshopstar.com
با کمی تخلیص !!!! ببخشید. امید وارم خوشتون اومده باشه ...............

دانلود ویدیو آموزشی
دانلود بزودی ..........

تو این تاپیک بجوز آموزش خواهشن چیزی توش ننویسین _هر سوالی دارید از خودم بپرسید.

آخرین ویرایش: