آموزش نوشتن متن روي يك مسير برداري (patch)

toranj_1455

Member
سلام

این آموزش را قبلا برای یکی از تاپیک ها درست کرده بودم ولی چون دیدم زیاد سوال شده گفتم در یک تاپیک جداگانه بنویسم تا عزیزان بتوانند استفاده کنند. در هر حال به دلیل تکراری بودن از کسانی که قبلا دیده بودند عذرخواهی میکنم :oops:

اين يكي از قابليت هاي جديد در فوتوشاپ cs هست كه با ورژن هاي قبلي محدوديت هاي زيادي براي اين كار داشتيم

براي اين كار اول بايد اون انحنايي رو كه ميخواهيد با ابزار رسم برداري بكشيد
اول يه path جديد درست كنيد :

image001.gif

حالا مثلا با ابزار pen انحناي مورد نظر را بكشيد(كساني كه قبلا با اين ابزار كار نكرده باشن شايد نتونن دقيقا اوني رو كه ميخوان در بيارن ولي با تمرين دستتون مياد چيكار بايد بكنيد)

image002.gif

خب من حالا يه مسير برداري كشيدم البته چون براي مثال هستش ممكنه وقتي نوشته روش بياد خيلي قشنگ نشه

image004.gif

( اينو تو پرانتز چون بعضي از دوستان پرسيده بودن اضافه ميكنم كه اگر خواستيد روي يك دايره يا مربع يا اشكال هندسي ديگر يا شكل هاي (shape ) آماده ي فوتوشاپ متني را قرار دهيد بايد از ابزاري كه در تصوير زير نشون داده شده اون شكل را رسم كنيد

image009.gif

)

حالا بايد با انتخاب ابزار تايپ نوشتمون رو بزاريم روي مسير مورد نظر. به اين ترتيب كه بعد از انتخاب ابزار تايپ موس را ميبريم در ابتداي مسير تا شكل زير ظاهر بشه بعد كليك ميكنيم (البته هرجاي مسير كه قرار بديم نوشتمون از اونجا شروع ميشه )

image005.gif

بعد شروع ميكنيم به تايپ و آنقدر به اين آپشن هاي تنظيمات تايپ ور ميريم تا بالاخره به هدف برسيم
اينم چيزي كه من تا اينجا ساختم (گفتم خيلي خوب نميشه )

image007.gif

ولي حالا خوبيش اينه كه با تغييرات در قوس هاي مسير نوشته هم جابجا ميشه و ما ميتونيم اونجوري كه دوست داريم اونو چيدمان كنيم!

اينم واسه حسن ختام:

image008.gif

globe2.jpg

اگر سوالي بود در خدمت هستم
موفق باشيد
عليرضا
)|()()ــــــــــــــــــــ

Lorcca

New Member
چقدر خوب كاري كردي . آخه مقاله ي سي اس من رو همه يه جور بدي نگاه كردن . سعي ميكنم درباره ي اون بيشتر بنويسم . ممنون // لوركا :roll:

جدیدترین ارسال ها

بالا