آموزش نوشتن كد جعبه متن

imjava

New Member
یکی از دوستان به نام بهروز پرسیده بودند که این کادر مستطیلی که من کدهای جاوا رو توش قرار میدم رو چطور باید درست كرد تا کدهای بنر خودشون رو درون اون قرار بدند تا بازدیدکنندگان وبلاگشون ، بتونند كد بنر رو بردارن و تو وبلاگ هاي خودشون قرار بدن و من هم به ايشون قول داده بودم كه اين آموزش رو براشون بزارم . به همين دليل اين پست رو به اين موضوع اختصاص ميدم .

اين كادر مستطيلي كه دربارش حرف ميزنيم TEXTAREA يا جعبه متن هست . با استفاده از اون ميشه متن يا كدهاي جاوا يا ... رو توش گذاشت . براي مثال اگه شما بخوايد يه كد جاوا تو وبلاگتون بزاريد تا بازديدكنندگان وبلاگتون اون رو بردارن ، نميتونيد اين كدها رو همين طوري تو يكي از پست هاتون بزاريد . چون اين كار علاوه بر اينكه خيلي نازيباست ، فضاي زيادي از وبلاگ شما رو اشغال ميكنه و باعث شلوغي وبلاگ شما ميشه . اينجاست كه TEXTAREA بدرد ميخوره . كد اون رو ميتونيد در قالب عكس زير ببينيد .
textarea-1.jpg
همون طور كه در عكس بالا مشاهده مي كنيد ، علاوه بر NAME كه نام جعبه متن رو تعيين مي كنه ، ROWS تعداد ستون و COLS هم تعداد سطر رو مشخص خواهد كرد . حالا اگر ، مقدار ROWS رو 4 و مقدار COLS رو 20 قرار بديم ، كد جعبه متن مانند عكس زير خواهد بود . براي NAME هم هر اسمي كه خواستيد ميتونيد بزاريد .
textarea-2.jpg
در آخر نمونه اجرا شده كد بصورت زير خواهد بود .
مركز آموزش ايرانيان​
توجه : شما بايد متن يا كد هاي خودتون رو بجاي عبارت "مركز آموزش ايرانيان" كه در عكس شماره 2 قرار داده شده بزاريد . مقدار هاي ROWS و COLS رو هم ميتونيد متناسب با نيازتون تغيير بديد . سعي كنيد اين كد رو تو نرم افزار FRONT PAGE كه در مجموعه آفيس قرار داره امتحان كنيد . اما اگر اين نرم افزار رو هم نداشتيد ميتونيد اين كد رو تو نرم افزار نوت پد ويندوز بنويسيد و بعد هم با فرمت HTML ذخيره كنيد و كد رو مشاهده كنيد .

منبع : مركز آموزش ايرانيان

جدیدترین ارسال ها

بالا