آموزش نصب phpbb و شيوه استفاده از آن

mosi-online

Member
ashkanjoon گفت:
خوب دوستان حالا شما فايلي رو كه دانلود كرديد Extract كنيد (حتما می دونید که phpbb رو می توانید از سایت رسمیش دانلود کنید www.phpbb.com) و اون رو در روت سرور خود كپي كنيد. توجه داشته باشيد فايلهاي lang_farsi.zip را بايد درون شاخه Language كپي كنيد .
تذکر: توجه داشته باشید که چون این مقاله جنبه اموزش دارد لذا آموزش ارائه شده بر روی localhost می باشد!
براي اولين قدم در نصب برنامه بايد Database اين انجمن را بسازيد براي اين كار ميتوانيد از phpMyAdmin استفاده كنيد برای اینکه دقیقا متوجه شوید که به چه صورت این عمل انجام می شود به تصویر زیر دقت نمایید.

اقا شرمنده من تا اينجا نفهميدم فعلا كه كدوم فايل رو كجا كجا كپيش كنم؟ :(
و اينكه شاخه لنگوييح كجاست؟
در ضمن لينك مستقيم دانلود كل برنامه هايي كه گفتي رو بدي ممنونت ميشم يه دنيا :oops:
دستت درست :oops:

mosi-online گفت:
ashkanjoon گفت:
خوب دوستان حالا شما فايلي رو كه دانلود كرديد Extract كنيد (حتما می دونید که phpbb رو می توانید از سایت رسمیش دانلود کنید www.phpbb.com) و اون رو در روت سرور خود كپي كنيد. توجه داشته باشيد فايلهاي lang_farsi.zip را بايد درون شاخه Language كپي كنيد .
تذکر: توجه داشته باشید که چون این مقاله جنبه اموزش دارد لذا آموزش ارائه شده بر روی localhost می باشد!
براي اولين قدم در نصب برنامه بايد Database اين انجمن را بسازيد براي اين كار ميتوانيد از phpMyAdmin استفاده كنيد برای اینکه دقیقا متوجه شوید که به چه صورت این عمل انجام می شود به تصویر زیر دقت نمایید.

در ضمن لينك مستقيم دانلود كل برنامه هايي كه گفتي رو بدي ممنونت ميشم يه دنيا :oops:

دوست عزيز
اولا كه شبت بخير دوما شما بايد فايلهاي lang_farsi.zip را بايد درون شاخه Language كپي كنيد . (الن هم توضيح بدم كه فايل lang_farsi.zip رو اول بايد unzip كني بعد كپي كني)
شاخه Language هم داخل پوشه phpBB هست كه شما دانلود مي كنيد.
در مورد لينك هايي كه دانيال جون هم دادن بايد بگم كه آخه گل پسر آدرس از اين سر راست تر چي مي خواي فقط در بزن رو تو :lol: خوب اين يتيكه آخرش شوخي بود كه نصف شبي يه خورده بخندي اما خارج از شوخي آدرسش درسته و مي توني برنامه هاي مورد نيازت رو از آدرس هاي معرفي شده دانلود كني

mosi-online گفت:
ashkanjoon گفت:

دوست عزيز
اولا كه شبت بخير دوما شما بايد فايلهاي lang_farsi.zip را بايد درون شاخه Language كپي كنيد . (الن هم توضيح بدم كه فايل lang_farsi.zip رو اول بايد unzip كني بعد كپي كني)
شاخه Language هم داخل پوشه phpBB هست كه شما دانلود مي كنيد.
در مورد لينك هايي كه دانيال جون هم دادن بايد بگم كه آخه گل پسر آدرس از اين سر راست تر چي مي خواي فقط در بزن رو تو :lol: خوب اين يتيكه آخرش شوخي بود كه نصف شبي يه خورده بخندي اما خارج از شوخي آدرسش درسته و مي توني برنامه هاي مورد نيازت رو از آدرس هاي معرفي شده دانلود كني

موفق باشي
اشكان

mosi-online

Member
الو اون 3تا لينك اخر و نتونستم دانلود كنم
اعصابم خورد شده نصف شبي...

mosi-online

Member
نه 2تا لينك آخري داتيال و نتونستم بدانلودم....
بعد اينكه اين لنگوييج غذيش چيه؟ كجاست؟
بعد اينكه 2تا لينك اخري دانلود نميشند..
بعد اينكه php my admin كجاست؟ يعنم من php برنامش رو از كجا بگيرم(لينك مستقيم دانلودplz)
بعد اينكه دستت درست...ميخوام كه الان ساعت 3:14شب هست phpرو استاد كنم يه فروم بزنم...
بعد اينكه دستت درد نكنه... :oops:

d@nial

Well-Known Member
mosi-online گفت:
نه 2تا لينك آخري داتيال و نتونستم بدانلودم....
بعد اينكه اين لنگوييج غذيش چيه؟ كجاست؟
بعد اينكه 2تا لينك اخري دانلود نميشند..
بعد اينكه php my admin كجاست؟ يعنم من php برنامش رو از كجا بگيرم(لينك مستقيم دانلودplz)
بعد اينكه دستت درست...ميخوام كه الان ساعت 3:14شب هست phpرو استاد كنم يه فروم بزنم...
بعد اينكه دستت درد نكنه... :oops:
عزيزم همه فايلها دانلود ميشه

شاخه languge هم توی خود phpbb 2.0.08 موجوده

بعد هم فایل lang_Farsi رو unzip میکنی و توش کپی میکنی

فایل subsivler_farsi رو هم توی template

mahdi000 گفت:
جدا خيلي كارت درسته!!!من كه استفاده كردم...

mahdi000 جان خجالت زدم نكنين :oops: خوشحالم كه مقالم برات مفيد بوده انشالله تا دو سه روز ديگه قسمت دوم مقاله هم در همين بخش در دسترس دوستان قرار خواهد گرفت

spsgorgan جان سلام
ممنون از توضيحت و ممنونم از اينكه منو كنف نكردي حتما يه سر ميزنم منم ذوست دارم واسه خودم يه انجمن داشته باشم بازم مرسي

spsgorgan

Active Member
aida_khanoom گفت:
spsgorgan جان سلام
ممنون از توضيحت و ممنونم از اينكه منو كنف نكردي حتما يه سر ميزنم منم ذوست دارم واسه خودم يه انجمن داشته باشم بازم مرسي
خواهش ميكنم . ما اينجا براي همين دور هم جمع شديم .

d@nial

Well-Known Member
spsgorgan گفت:
aida_khanoom گفت:
spsgorgan جان سلام
اوه اوه

spsgorgan

Active Member
d@nial گفت:
spsgorgan گفت:
aida_khanoom گفت:
spsgorgan جان سلام
اوه اوه
واه واه . افاده هاي طبق طيق ...

mahdi000

Member
آقا ما انجام داديم نشد!
20 تا فايل از سايت دانلود كرديم همشو نصب كرديم....
خلاصه اينكه الان بايد ويندوز عوض كنم!!!!

mahdi000 گفت:
آقا ما انجام داديم نشد!

پسر خوشتيپ شما مگه چي دانلود كردين و نصب كردين كه حالا مجبور شدين ويندوز عوض كنين 8O 8O

aida_khanoom نوشته:
spsgorgan جان سلام
d@nyal نوشته: اوه اوه

مي بينم كه بروبچ بد جوري تو كار بدوبستونن :lol:

spsgorgan

Active Member
ashkanjoon گفت:
mahdi000 گفت:
آقا ما انجام داديم نشد!

پسر خوشتيپ شما مگه چي دانلود كردين و نصب كردين كه حالا مجبور شدين ويندوز عوض كنين 8O 8O

aida_khanoom نوشته:
spsgorgan جان سلام

اي بابا !!! :دي

d@nial

Well-Known Member
spsgorgan گفت:
ashkanjoon گفت:
mahdi000 گفت:
آقا ما انجام داديم نشد!

aida_khanoom نوشته:
spsgorgan جان سلام

sps هی میگم این اشکان بچست، تو گیر دادی بهش

spsgorgan

Active Member
d@nial گفت:
spsgorgan گفت:
ashkanjoon گفت:
mahdi000 گفت:
آقا ما انجام داديم نشد!

aida_khanoom نوشته:
spsgorgan جان سلام

sps هی میگم این اشکان بچست، تو گیر دادی بهش
ميگم هيچ دقت كردين تا حالا چندتا نقل قول كرديم !!

بابا دانيال جون ما كه چيزي نگفتيم فقط ديدم اوف اوف و اوه اوه تون رفته بالا گفتم يه چيزي بگم بيخيال شين ببم جان اينا كه واسه آدم نون و آب نمي شه كه :wink:

d@nial

Well-Known Member
ashkanjoon گفت:
بابا دانيال جون ما كه چيزي نگفتيم فقط ديدم اوف اوف و اوه اوه تون رفته بالا گفتم يه چيزي بگم بيخيال شين ببم جان اينا كه واسه آدم نون و آب نمي شه كه :wink:
اره sps جون اما این کچل بهمش ریخت

mosi-online

Member
mahdi000 گفت:
آقا ما انجام داديم نشد!
منم آقا انجام داديم نشد!
خلاصه اينكه الان بايد همرو شيفت ديليت كنم!!!![/

جدیدترین ارسال ها

بالا