آموزش نصب اسکریپ

navidbayat66

New Member
;کمک از استادان گرامی در باره آموزش نصب اسکریپ

سلام
دوستان من مبتدی هستم.
درخواستم اینه که به من کمک کنید.اسکریپی را دانلود کردم و خواستم با IIS ببینم تو کامپیوترم که این جوری می شه!
(فایل پیوست)

چه گونه می توانم آنچه می گیرم را ببینمدر مرورگرم؟

من هاست و دامین دارم.سایت Html گزاشتم توش خیلی راحت بود.سایت را با برنامهای درست کردم و تمام را در پوشه public_html انتقال دادم و سایت بالا آمد.
اما می خوام چندتا ازاین اسکریپ ها را روش اضافه کنم.گیج شدم اصلا چه باید کرد؟چه طور بگم مثلا اسکریپ ارسال فرم در صفحه ارتباط با ما در سایتم قرار بگیرد؟چگونه قالب سایتم را درون اسکریپ بگزارم که شبیه باقی صفحاتم باشد؟ چگونه باید PHP و html را باهم کار کرد؟
اگر باید روی هاستم بشناسونمش از کجاش باید این کار را بکنم؟

ممنون می شوم کمکم کنید.

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    46.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

Milad

Well-Known Member
براي اجرا و مشاهده فايل هاي php‌ روي سيستم خودت نرم افزار EasyPHP رو از اين لينك دريافت كن ! بعد از نصب برنامه رو اجرا كن آيكن برنامه مياد تو سيني ويندوز روش كليك راست كن Explore رو انتخاب كن ميري تو قسمت root برنامه فايل هاي php اي كه ميخواي اجرا كني رو تو قسمت root ( همون شاخه اي كه باز شده ) كپي كن برو تو مرورگرت بنويس localhost اينتر كن ليست فايل هات رو ميبيني هر كدوم رو ميخواي اجرا كني روش كليك كن اجرا ميشه اگر صفحه اي با اسم index.php تو فايل هات باشه مستقيم اون باز ميشه اگر متوجه نشدي بگو تصويري توضيح بدم .

موفق باشي ...

جدیدترین ارسال ها

بالا