آموزش نرم افزار CCproxy | مدیریت اینترنت در شبکه

mojcctv

Member
[h=2]آموزش نرم افزار CCproxy | مدیریت اینترنت در شبکه[/h]
با آموزش نرم افزار CCproxy یک نرم افزار پرکاربرد جهت به اشتراک گذاری اینترنت و پهنای باند شبکه در خدمت شما عزیزان هستیم.این نرم افزار برخلاف سادگی، بسیار قوی و پرکاربرد است.

CCproxy.png

نرم افزار CCproxy یک سرور proxy برای windows می باشد.این نرم افزار قابلیت پشتیبانی از اتصالات broadband، DS،ِDial up، فیبر نوری، ماهواره، ISDN و DDN را داشته و به شما کمک می کند تا اینترنت و پهنای باند شبکه را به اشتراک بگذارید.این نرم افزار همچنین میتواند به عنوان سرورهای پروکسی HTTP، Mail، FTP، socks، telnetوHTTPS ایفای نقش کند.همچنین دارای قابلیت هایی نظیر کنترل دسترسی به اینترنت، مدیریت کاربر،Web filtering و کنترل زمانی است.ccproxy هم اکنون ۵۰۰۰۰سرور و۱۰۰۰۰۰۰کلاینت را در سراسر دنیا پشتیبانی می کند.
در ادامه به چگونگی استفاده از این نرم افزار می پردازیم.
نکته ی قابل ذکر این است که بهتر است این نرم افزار را به صورت license تهیه فرمایید تا به راحتی بتوانید از آن استفاده کنید.
نصب این نرم افزار به صورت زیر انجام می شود:
بر روی Setup نرم افزار کلیک می کنیم و صفحه ی اولیه ی آن نمایش داده می شود و برای ورود به ما خوش آمد می گوید.
1.png

بر روی گزینه ی Next کلیک می کنیم.
2.png

در این قسمت لازم است که محل ذخیره سازی این نرم افزار را مشخص کنیم که ما در اینجا درایو C را انتخاب کرده ایم.
3.png

گزینه ی Create a Quick Launch icon را انتخاب می کنیم تا بر روی desktop ما قرار گیرد.
در این قسمت هم بر روی گزینه ی Next کلیک می کنیم.
4.png

بر روی گزینه ی Install کلیک کرده تا نرم افزار شروع به نصب کند.
5.png

و در آخر گزینه ی Finish را انتخاب کرده و مراحل نصب به پایان می رسد.
6.png

پس نصب نرم افزار پنجره ی اصلی آن مطابق شکل زیر نمایش داده می شود.
ابتدا به گزینه ی Options نگاهی می اندازیم.
7.jpg

در این پنجره سرویسهایproxy و پروتکلهای مختلف به همراه شماره ی پورتشان نشان داده شده اند که میتوان هرکدام را فعال یا غیر فعال کرد. در قسمت Local IP Addrress باید آدرس IP کامپیوتری که سرویس پروکسی روی آن اجرا می شود را وارد کنیم.بنا براین تیک Auto Detect را برداشته وIP سرور را وارد می کنیم.
8.jpg

در قسمت پایین گزینه ی NT سرویس را مشاهده می کنیم.این سرویس این امکان را می دهد تا proxy قبل از logon روی کلاینت ها اجرا شود.حتی اگر نرم افزار روی سرور اجرا نشود باز هم proxy روی کلاینت ها اعمال می شود. در نهایت روی OK کلیلک می کنیم.
9.jpg

برای تعریف کاربران مجاز برای دسترسی به اینترنت وتنظیم محدودیت هایشان روی گزینه یAdvanced کلیک می کنیم.
10.jpg

پنجره ی زیر نمایش داده می شود.
در قسمت permit category اگر گزینه permit all انتخاب شود، در این صورت تمامیکاربران متصل به شبکه به اینترنت دسترسی خواهند داشت.اما در صورتی که بخواهیم اینترنت را بین افرادی خاص به اشتراک بگذاریم از گزینه ی Permit onlyاستفاده می کنیم.
11.jpg

سپس جهت تعریف user در سمت راست پنجره، روی گزینه ی new کلیک می کنیم.
12.jpg

در قسمت user name نام کاربر را وارد میکنیم.در قسمت Password میتوان یک کلمه ی عبور دلخواه وارد کرد.این کلمه ی عبور به همراه نام کاربری از کلاینت پرسیده میشود. IP Address، IP کامپیوتری که میخواهیم به اینترنت دسترسی داشته باشد را وارد می کنیم.همچنین فیلد مربوط MAC را جهت اطمینان بیشتر وارد می کنیم.اما وارد کردن آن الزامی نیست.در قسمت هایmaximum Connections، Download Bandwidth و Upload Bandwith به صورت پیش فرض -۱ میباشد.این عدد به این معنی است که هیچ گونه محدودیتی اعمال نشده است.میتوانیم این مقادیر را تغییر دهیم.
13.jpg

فیلد Maximum Connection مشخص می کند که کاربر در روز چند بار میتواند Connect شود.فیلد های Download Bandwidth و BandwidthUpload به ترتیب سرعت دانلود و آپلود را مشخص می کنند.
در قسمت پایین تر میتوان سرویس های مختلف مانند Mail و دسترسی به صفحات وب و.. را برای کاربر تعیین کرد که آنها را داشته باشد یا نداشته باشد. در قسمت Web Filter میتوان دسترسی کاربر را به بعضی از سایتها محدود کرد. Time Scheduleمشخص می کند که در چه بازه ی زمانی کاربر به اینترنت دسترسی داشته باشد.فیلد Auto disable at تعیین می کند کاربر در چه روز و چه ساعتی به اینترنت دسترسی نداشته باشد.فیلد Bandwidth Quota میزان اینترنت مصرفی کاربر در طول روز را مشخص می کند.برای مثال روزانه MB300مصرف کند. سپس دکمه ی save و ok را می زنیم.سپس رکورد کاربر در پنجره ی زیر نمایش داده می شود.سپس دکمه ی OK را می زنیم.
14.jpg

15.jpg

تا به اینجا، کار ما بر روی سرور تمام شده و به سراغ تنظیمات بر روی client میرویم.لازم به ذکر است که تنظیمات proxy باید بر روی کلیه ی Application هایی که با اینترنت سر و کار دارند اعمال شود.ابتدا باید روی کارت شبکه تغییراتی اعمال کنیم.
به سراغ تنظیمات کارت شبکه می رویم و ضمن دادن IP در رنج سرور پروکسی، Gateway و DNS را نیز همان IP کامپیوتری کهProxy روی آن نصب است می دهیم.بدیهی است که IP کاربر باید در لیست کاربران proxy باشد تا Proxy روی آن اعمال شود.
16.jpg

حال برای مثال به سراغ مرورگر FireFox می رویم.در تنظیمات Network مطابق شکل زیر گزینه ی Manual proxy configuration را انتخاب کرده و در قسمت HTTP Proxy ، IP کامپیوتری که Proxy روی آن نصب است را وارد می کنیم.همچنین مقدار port باید عدد ۸۰۸ باشد.
17.jpg

توجه داشته باشید که آموزش فوق ممکن است با آپدیت شدن نرم افزار و تغییرات برنامه در آینده تفاوت داشته باشد.خوب کار ما در اینجا به پایان رسیده است.امیدوار هستیم که مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد.با ما در دنیای فناوری اطلاعاتهمراه باشید.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا