آموزش نحوه ساخت اشیاء لغزنده

vahid_3d

Active Member
این رو هر کی می دونه بگه.مثلا تو فیلم ها درون دهانشون مثلا یه آبهایی وجود داره که سرعت حر کتشون کنده و متریال خوبی آگه در این زمینه دارید هم خوبه.

pythoN

Active Member
دقیقا مثل شبیهسازی کردن اب . میتونه یه mesh باشه بقیش مربوت به انیمیشنشه و متریالش

فقط با اسکریپت نویسی حل میشه! (البته فکر کنم یه پلاگین هم براش بود!)

vahid_3d

Active Member
نمی دونم چه جوری بگم.فکر کنم به گفته NanoWorld_co باید برنامه نویسی بشه.خوب اگه اسکریپت یا پلاگینی داری رو بزار.
البته اگه با آموزش باشه دیگه مهشره.

البته من یه کم فکر کردم دیدم بهتره با استفاده از Max SDK برنامه ای برای ساخت این مواد نوشته بشه تا کنترل کامل تر و بهتری داشته باشه!

pythoN

Active Member
البته من یه کم فکر کردم دیدم بهتره با استفاده از Max SDK برنامه ای برای ساخت این مواد نوشته بشه تا کنترل کامل تر و بهتری داشته باشه!
ولی من فکر کنم با همون اسکریپت ها هل شه . نمی خواد که ابه پرواز کنه یا راه بره یا ... :lol:

vahid_3d

Active Member
نه .اتفاقا همون پروازش و راه افتادن آب خودش جلوه طبیعی بودن رو به خودش می ده.باید یک اسکریپت یا پلاگینی باشه که فقط به جاهایی که می خواهی نسبت بدی و خودش مثل عواملی مثل باد یا گرانش ، به صورت اتوماتیک حرکاتش رو اعمال کنه.

hamed-ddd

Well-Known Member
tahala ba plugine glue kar kardin ke enghadr masaleye be in asony ro gondash mikonid
?

همه چیز را همگان دانند
خصوصا برنامه مکس که پلاگین هاش از تعداد کاربرهاش هم بیشتره( نه دیگه زیاده روی کردم :wink:)
خوب قرار نیست که همه پلاگینها رو بشناسیم
ولی از اینکه معرفی کردید ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا