آموزش لوگو

Behrouzsky

New Member
سلام
آقا كي ميتونه يه آموزش لوگو به من نشون بده يا يه سايت بهم معرفي كنه كه لوگو ساختن رو ياد داده باشه ؟

<لطفا فارسي بنويسيد ٬ (مدير انجمن) >

naeim_crack

Active Member
سلام
ورودتو به این سایت خوش امد میگم
در ضمن یه زحمتی بکش از این به بعد برای اینکه زود تر به نتیجه برسی عنون تاپیک و متن تاپیک رو فارسی بنویس
اما در مورد سوالات ببین logo ساختن یه چیزی نیست که کسی بتونه به شما نشون بده یه نوع طراحی همراه با سلیه و در اخر هم استفاده از ابزارهاای هست که می تونین به طرح جلو ه های ویپه بدید برای قشنگ تر شدن کارتون حالا شما بگو مثلا در طراحی فلان چیز مشگل دارم تا بهتر بهتون کمک بشه

حالا این بار هم نگران این نباش که فینگلیشی نوشتی اینجا یه سیستم مترجم داره به اسم amir خان خودش این متن ها رو ترجمه می کنی
البته شوخی بود امیدوارم کسی به دل نگیره

amir_s

Active Member
naeim_crack گفت:
سلام
ورودتو به این سایت خوش امد میگم
در ضمن یه زحمتی بکش از این به بعد برای اینکه زود تر به نتیجه برسی عنون تاپیک و متن تاپیک رو فارسی بنویس
اما در مورد سوالات ببین logo ساختن یه چیزی نیست که کسی بتونه به شما نشون بده یه نوع طراحی همراه با سلیه و در اخر هم استفاده از ابزارهاای هست که می تونین به طرح جلو ه های ویپه بدید برای قشنگ تر شدن کارتون حالا شما بگو مثلا در طراحی فلان چیز مشگل دارم تا بهتر بهتون کمک بشه

حالا این بار هم نگران این نباش که فینگلیشی نوشتی اینجا یه سیستم مترجم داره به اسم amir خان خودش این متن ها رو ترجمه می کنی
البته شوخی بود امیدوارم کسی به دل نگیره
در همه ي موارد باهاتون موافقم
مخصوصا اون آخري !!! :دي

naeim_crack

Active Member
ایول
راستی یه چیزی یادم رفت بگم این اواتوری که برای خودتون گذاشتین به نظر من یه مقداری زشته اگه می تونی عوزش کن یه چیز بهتر بزار البته به من ربطی نداره واسه خودت گفتم
راستی امیر خان بابت ترجمه مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا