آموزش كامل فوتوشاپ بصورت حرفه اي !

S4DEGH

Well-Known Member
سلام

( قصدم اصلا تبلیغات نیست فقط معرفی هست اونم برای یاد گیری ! )

871648119560s_3DBoxCover-s.gif
شرکت مانا CD آموزش Photoshop Cs رو داده بيرون اما بايك تفاوت عمده و اونهم اينكه از فيلم استفاده نكرده بلكه يك محيط شبيه سازي شده فتوشاپ هست كه شما وقتي روي هريك از گزينه هاي موجود در آن ( تمامي گزينه ها ) كليك كني توضيح آن مياد !
icon_razz.gif

( مثل آموزش فتوايمپكت من كه جز‌ء به جزء دارم درس ميدم .)

در كل براي كساني كه ميخواهند ياد بگيرند و يا حرفه اي تر شوند خيلي خوب است چون با فراگيري آن تمامي گزينه هاي موجود در فتوشاپ و غيره را ياد ميگيريد .
icon_razz.gif

اينم توضيح خود سايت :

جامع ترين مرجع آموزش Adobe Photoshop CS
گروه نرم افزاري مانا
Windows 9x/NT/XP/200x
آموزش کامل Photoshop CS مجموعه اي کامل از اطلاعات و تجربيات طراحان حرفه اي در قالب توضيحات صوتي و تصويري مي باشد. با ورود به اين نرم افزار بصورت Interactive مکان نماي ماوس را روي هر قسمتي که ببريد، توضيحات مربوط به آن قسمت بطور کامل همراه با توضيحات گوينده و مثال مربوطه بر روي صفحه ظاهر مي شود. اين نرم افزار که براي اولين بار به اين شيوه ارائه مي گردد تمام قسمتهاي پيکره فتوشاپ را در بر مي گيرد و کاربرد قسمتهاي مختلف را براي شما شرح مي دهد. اين نرم افزار تمام ابزارها، منوها و کليه زبانه ها و کنترل گرهاي فتوشاپ را توضيح مي هده و شامل بيش از هزار و پانصد Tool Tip به زبان فارسي با هشت ساعت آموزش همراه با توضيحات گوينده مي باشد. اين محصول شما را در طراحي با فتوشاپ به تمام خواسته هايتان مي رساند. آنچه که با افتخار به شما عزيزان تقديم مي کنيم حاصل ماهها تلاش بي وقفه متخصصين شرکت نرم افزاري مانا مي باشد که اميدواريم در حفظ و يادگيري آن کوشا باشيم.

من خودم خريدم گفتم به شما هم بگم بخريد چيز خوبيه !
همين !
icon_razz.gif

FashisT

Active Member
صادق این نکات حرفه ای رو میگه یا مثله اون فیلمه فقط معرفی ابزارهای جدید هست؟
فعلا
13.gif

S4DEGH

Well-Known Member
ببين شهرام جون اين نسبت به فيلمه 100% عوض شده يعني تمامي آبجكت ها و پنل ها و ... را برداشته توضيح داده با عكس در كل مثل اين آموزش ههاي مجازي درست كرده ( الكترونيكي ) اما باتفاوت اينكه بجاي متن هاي زياد بصورت يك برنامه شبيه سازي شده در اومده ! من خودم گرفتم چيز جالب و توپيه !
نسخه 2 هم تو راه كه نكات و تكنيكهاي مربوط به فتوشاپ هست كه اگه اينم بياد ديگه مي تركه !

جدیدترین ارسال ها

بالا