آموزش فلش

sozuki

New Member
سلام. كسي جاي خوبي براي آ«وزش فلش نمشناسه؟ من يه پيشنهاد دارم. كساني كه خيلي حرفه اي اند. بيان يه جايي رو اجاره كنن و به اونايي كه مبتدي هستن آموزش بدن.:neutral:

fafa^mx

Member
واقعا پيشنهاد خوبيه! من ميگم جاي اينكه اجاره كنن اصلا بخرن! 2 تا كولر گازيم بزارن مبتديا بشينن ، حرفه اي يا براشون باد بزنن!!!....

UnknownUser

Well-Known Member
سلام. كسي جاي خوبي براي آ«وزش فلش نمشناسه؟ من يه پيشنهاد دارم. كساني كه خيلي حرفه اي اند. بيان يه جايي رو اجاره كنن و به اونايي كه مبتدي هستن آموزش بدن.
برای آموزش من یه جای توووووپ رو سراغ دارم اگه گفتی ..... نمی خواد زیاد فکر کنی خودم می گم : مجید آنلاین
ترکونده مخصوصا انجمن فلشش از همه جاش داره حرفه ای می ریزه !

واقعا پيشنهاد خوبيه! من ميگم جاي اينكه اجاره كنن اصلا بخرن! 2 تا كولر گازيم بزارن مبتديا بشينن ، حرفه اي يا براشون باد بزنن!!!....

خوب از اونجایی که نمی شه تو مجید آنلاین کولر زد! من هم پایم بریم بخریم ( منم شریک کنینا تنهایی نخرین )
جای دوتا اصلا 3 تا کولر می زنیم نه مسرفش بالا می ره چیلر هم بد نیستا !!!
من خودم می یام برای مبتدیا نسکافه درست می کنم !

sozuki

New Member
خوب حالا

بابا ما حالا يه چيزي گفتيم. اينو ولش كنيد جايي كه آموزش فلش بدن نميشناسيد؟:neutral:

roshanaiy

Active Member
سلام شما در چه سطحي مي خواي ؟ اگه خيلي خفن و پيشرفته مي خواي و توي تهرون هم هستي و پول دارم هستي مي توني به موسسه ي سريرا مراجعه كني .

اما اگه خيلي پيشرفته نمي خواي و مي خواي مقدماتي متمايل به پيشرفته رو فرا بگيري مي توني تو همين انجمن چرخ بزني و وقت خودت رو تلف كني

"يا علي مدد"

sara_zangooieee

New Member
سلام . اگه ميخواي يادگيري فلش برات ارزونتر تمام بشه من بهت پيشنهاد ميكنم از فيلم هاي آموزشي استفاده كني. چند تا فيلم آموزشي خيلي خوب تو سايت ايرانگذر (irangozar.com) ديدم . من خودم فيلم اكشن اسكريپت را از همين سايت سفارش دادم. سي دي اونو اول با پست تحويل ميدن بعد پولشو ميگيرن. من كه خيلي خوب اكشن اسكريپت رو ياد گرفتم. اگه مبتدي هستي ميتوني از فيلم هاي ديگش استفاده كني . براي ديدن اين فيلم ها به قسمت دسته بندي محصولات ما و بعدmacromedia برو. موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا