آموزش فتوشاپ به صورت حرفه ای

vahid03

Member
سلام دوستان

یه سوال داشتم من میخام فتوشاپ رو به صورت حرفه یاد بگیرم میخواستم بدونم که باید از کجا شروع کنم من چندتا سی دی آموزشی خریدم از اینترنت ولی هنوز به دستم نرسیده حالا میخام بدونم با کمک این سی دی ها میتونم یه حرفه بشم یا نه فقط وقت هدر دادنه اگه شما پیشنهادی واسه یاد گیری حرفه ای دارین بگین

راستی چقدر طول میکشه که به فتوشاپ مسلط بشم یه ماه...دوماه...یا بیشتر؟؟؟

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سی دی های موجود به درد سطح مقدماتی نمی خوره ها . از ما گفتن بود

و اگه بهش علاقه داشته باشی میتونی یه ماهه استاد شی ولی برای خفن شدن تو کار باید یه پند سالی کار کنی و تجربه بدست بیاری

vahid03

Member
سلام

پس اگه من کلاس نرم و تو خونه خودم کار کنم میتونم استاد بشم

راستش و بخوای وقتی میرم به سایت های مخطلف وقتی هدر اون سایتها رو میببینم دلم میخواد منم بتونم یه هدر خوب برای سایت خودم بسازم برا همین میخوام یاد بگیرم؟؟؟؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
فکر می کنم برای شما Photoshop Top Secret که فروشگاه مجیدآنلاین هم داره میتونی تهیه کنی و با تمرین و دیدن نمونه های زیاد و آموزش های حرفه ای که وجود داره یک فتوشاپر حرفه ای بشی
همچنین برای مدرک فتوشاپ می تونی فقط با 4000 تومن که پول کمی هست به فنی حرفه ای شهرتون مراجعه کنید و مدرک فتوشاپ رو بگیرید.
این مدرک دولتی هست و خیلی روش حساب میشه و بین المللی هم هست . (اونم فقط با 4000 تومن در امتحان ادواری)
موفق باشی

vahid03

Member
سلام دوست عزیز
فکر می کنم برای شما photoshop top secret که فروشگاه مجیدآنلاین هم داره میتونی تهیه کنی و با تمرین و دیدن نمونه های زیاد و آموزش های حرفه ای که وجود داره یک فتوشاپر حرفه ای بشی
همچنین برای مدرک فتوشاپ می تونی فقط با 4000 تومن که پول کمی هست به فنی حرفه ای شهرتون مراجعه کنید و مدرک فتوشاپ رو بگیرید.
این مدرک دولتی هست و خیلی روش حساب میشه و بین المللی هم هست . (اونم فقط با 4000 تومن در امتحان ادواری)
موفق باشی

یعنی من با 4000تومن میتونم یه حرفه ای بشم اگه این جور باشه من حاظرم 100000هزار تومن بدم

اگه این جوری که شما میگین باشه من همین الان میرم ثبت نام دستت درد نکنه راهنمایتون 20 بود ممنون

koorosh704

Well-Known Member
سلام

منظور دوستمون اين بود كه وقتي ياد گرفتي ميتوني بري فني حرفه اي و امتحان بدي و مدرك بگيري

vahid03

Member
دوستان از راهنمای هاتون ممنون

بهتون قول میدم در عرض یه ماه بتونم به فتوشاپ مسلط بشم

koorosh704

Well-Known Member
با با كار درست

دست ما رو هم بگير .............................. موفق باشي ..............................:wink:

ArTaBaZ

Well-Known Member
دوست عزیز فکر کنم زیاد اسپم کردی دیگه :)
نه ببین وقتی اون آموزش Top Secret که یاد گرفتی و خیلی مفید خواهد بود و به سایت های دیگه سر زدی و آموزش دیدی و در کل به فتوشاپ مسلط شدی برای اینکه بتونی مدرک فتوشاپ هم بگیری باید یه آزمون تئوری و عملی بدی که برای ثبت نام در این آزمون فقط 4000 تمون خرج داره
و با این کار شما مدرک بین المللی فتوشاپ رو می گیرید.
منظورم این بود .
موفق باشی

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
Top Secret میتونه گیجتم بکنه ها !؟
اول ابزار ها و منو ها رو فول شو بعد برو سراغ Top Secret .

در ضمن هرچی میتونی کار های خفنی رو که میبینی به همون صورت طراحی کنی تادستت راه بیفته

:rose:

ولی حالا که میخوای پولم خرج کنی از همه اینا بهتر تدریس خصوصیه که فکر کنم بچه های انجمن مثله مدیران انجمن قبول کنن

ARAsoftware

Member
آقا این چه پیشنهادی بود دادی؟؟؟
تاپ سکرت خیلی جاهاش واسه حرفه ای ها هم گیج کنندس

بچه مردم میره گره میخوره کلا از فتوشاپ زده میشه

ArTaBaZ

Well-Known Member
من حواسم نبود که بپرسم سطح کاریشون چیه
ولی در کل بستگی به خودتونه ، میخواید پول زیاد خرج کنید برید کلاس خصوصی و یا اینکه با تمرین ، و دیدن آموزش های فراوان در اینترنت یا خرید سی دی های آموزشی در سطح مبتدی تا پیشرفته و ...
مراحل زیادی وجود داره که شما باید یکی از آنها یا همگی آنها را بگذرید .
همگی اونا مدت زمانی طول میکشه و همشون به تمرین نیاز داره

haza133

New Member
سلام؛
خسته نباشيد.
ميخوام توي فتوشاپ يه عكس رو روي يه عكس ديگه بندازم كه به حالت شيشه اي بشه و هم عكس رو پيدا باشه و هم عكس زير.
ممنون ميشم اگه يه توضوحي بديد و راهنماييم كنيد.

alfamix

Member
سلام؛
خسته نباشيد.
ميخوام توي فتوشاپ يه عكس رو روي يه عكس ديگه بندازم كه به حالت شيشه اي بشه و هم عكس رو پيدا باشه و هم عكس زير.
ممنون ميشم اگه يه توضوحي بديد و راهنماييم كنيد.

نمیدونم جای درستی پست دادی یا نه در هر صورت عکسشو میتونی از پیوست دانلود کنی :rose:

پیوست ها

• ALFAMIX.zip
    673.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Saeed

Well-Known Member

دوستان عزیز برای سوالاتو یه تاپیک جدید ایجاد کنید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا