آموزش ساخت یک فنجان در مایا

james007

New Member
سلام
راستش چند روزیه که زدم تو کارهای سه بعدی. سعی کردم اولین چیزی رو که یاد گرفتم در اختیار مردمم بزارم تا اونها هم استفاده کنن و صد البته دعای خیرشون هم پشت سرم باشه. قبل از این کار چندین کار با مایا ارائه کردم که مهمترین اونها طراحی ظاهر خونمون بود. دیدم تو نت کسی علاقه‌ای به آموزش دادن مایا نداره (شاید دوست دارن فقط خودشون بلد باشن) گفتم بهتره خودم دست به کار بشم. حالا این آموزش رو که مربوط به ساخت یه فنجون هست رو دانلود کنید و اگر انتقادی داشتید با من از طریق [email protected] در تماس باشید.

مشخصات کتاب:
نام کتاب: Cuffee Cup Polygon Modeling
نام نوسنده: Meisam.Mor
ناشر: Ir-e-Book
تعداد صفحات: 13
حجم: 587KB

13.png

Download Link:
http://mihd.net/cks74g

آخرین ویرایش:

Maxtonian

Member
دیدم تو نت کسی علاقه‌ای به آموزش دادن مایا نداره (شاید دوست دارن فقط خودشون بلد باشن) گفتم بهتره خودم دست به کار بشم.
دوست عزیز باید بگم من با نظر شما موافق نیستم . گفتن این حرف که "شاید دوست دارن فقط خودشون بلد باشن" یه کم بی انصافی هستش . نوشتن و تهیه کردن یک اموزش کار زمان بریه و احتیاج به کسی داره که توی اون زمینه واقعا ماهر باشه وهمینطور بتونه حداقل های یک تدریس رو پیاده کنه بنابر این هر کسی نمیتونه این کار رو انجام بده یه وقت سوء تفاهم نشه منظورم این نیست که شما نباید این کار رو انجام بدید یا کارتون سطح پایینه همینکه شما همت کردید و این اموزش رو تهیه کردید کار با ارزشی انجام دادید.
من پیشنهاد میکنم اگر واقعا به هنر دیجیتالی علاقه مند هستید از سایتهای خوب و حرفه ای خارجی استفاده کنید ودر مرحله بعد برای عمق دادن به یادگیریتون از DVD های اموزشی حرفه ای استفاده کنید .
با ارزوی موفقیت برای شما

جدیدترین ارسال ها

بالا