آموزش ساخت یک خط نورانی کلاسیک

no.love

Member
آموزش ایجاد خط منحنی نورانی

[FONT=&quot]بازم سلام به همه دوستاران طراحی و فتوشاپ.[/FONT]​
[FONT=&quot]امروز یک آموزش جالب و جدید براتون دارم که جدیدا مد شده و ازش توی طراحی ها زیاد استفاده میشه.[/FONT]​
[FONT=&quot]تعداد زیادی از دوستانه مجید آنلاینی در این مورد سوال داشتن.[/FONT]​
[FONT=&quot](مثل همیشه: چشمامو میبندم فک میکنم پرندم):wink:[/FONT]​
[FONT=&quot]1-خوب ابتدا یک صفحه جدید ایجاد کنید ([FONT=&quot]1024در768)[/FONT][/FONT]​
[FONT=&quot]2-رنگ زمینه را به مشکی تغییر دهید.[/FONT]​
[FONT=&quot]3-یک text[FONT=&quot] ایجاد[/FONT][FONT=&quot] کنید (من یک عدد رو انتخاب کردم) با سایز فونت 160[/FONT]pt[FONT=&quot] و اونو در وسط صفحه قرار دهید .[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]
zjp28ydhxubb2kckdlk5.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot]4- مانند شکل زیر تنظیمات را بر لایر استایل [/FONT]text [FONT=&quot] پیاده کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]
5ga81ebabnxot59gnp55.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot]
khi7bdg8vjhkv59ikx5.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot]5- یک لایر جدید به نام [/FONT]line[FONT=&quot]ایجاد کنید [/FONT],[FONT=&quot] از منوی ابزار [/FONT]pen tool[FONT=&quot] را انتخاب کنید و مانند شکل زیر خطهای منحنی ایجاد کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]
rmwzelweit0wbo1gr6sn.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot]6-به منوی [/FONT]window[FONT=&quot] برید و [/FONT]brushes [FONT=&quot] را انتخاب کنید و مانند شکل زیر تنظیمات را تغییر دهید.[/FONT]

0ej4i092cy9oh35x2gy.jpg

[FONT=&quot]7- لایر [/FONT]line[FONT=&quot] رو انتخاب کنید . به منوی [/FONT]window[FONT=&quot] برید و [/FONT]Paths[FONT=&quot] رو انتخاب کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]8-روی [/FONT]work paths [FONT=&quot] راست کلیک کنید و [/FONT]stroke paths[FONT=&quot] را انتخاب کنید.(تیک [/FONT]simulate pressure[FONT=&quot] پر باشد)[/FONT]
[FONT=&quot]9-سپس عکس شما باید بصورت زیر شده باشد با استفاده از [/FONT]eraser tool[FONT=&quot] یا همون پاک کن خودمون نقاط اضافه رو پاک کنید.[/FONT]
qqr6lxa0v7i9k9be2uim.jpg

[FONT=&quot]10-خوب تا اینجاش خسته نباشید.[/FONT]
[FONT=&quot]روی لایر [/FONT]line[FONT=&quot] دوبار کلیک کنید تا لایر استایل باز شود. سپس مانند زیر تنظیمات را وارد کنید.[/FONT]

[FONT=&quot]
t5fwhip5sk34wio9tztu.jpg

[/FONT]

[FONT=&quot]11- روی لایر [/FONT]line[FONT=&quot] کنترل + کلیک کنید تا به حالت انتخاب تبدیل شود.[/FONT]
[FONT=&quot]12-یک لایر جدید با نام [/FONT]star[FONT=&quot] ایجاد کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]13- به پنجره [/FONT]paths[FONT=&quot] برید و مانند شکل قسمت انتخابی را به [/FONT]pen[FONT=&quot] تبدیل کنید.[/FONT]

enw02mpnzuqxsayd5xy.jpg

[FONT=&quot]14-یک براش ستاره انتخاب کنید و تنظیمات براش را مانند زیر اعمال نمایید.[/FONT]

0wlzjxo4lx7k0x4fybx.jpg

[FONT=&quot]14- لایر [/FONT]star[FONT=&quot] را انتخاب کنید به پنجره [/FONT]paths[FONT=&quot] بروید روی [/FONT]work paths[FONT=&quot] که ایجاد کردید راست کلیک کنید و [/FONT]strok[FONT=&quot] را بزنید و مانند مرحله 8[/FONT][FONT=&quot] تنظیمات را اعمال نمایید.[/FONT]

erdtckxxda2vogj0vuuf.jpg

[FONT=&quot]شما میتونید با کمی سلیقه و ابتکار به شکلی مانند زیر برسید[/FONT]

lzzi6assmhd5au4twqx.jpg

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا