no.love
Member
آموزش ایجاد خط منحنی نورانی
[FONT="]بازم سلام به همه دوستاران طراحی و فتوشاپ.[/FONT]
[FONT="]امروز یک آموزش جالب و جدید براتون دارم که جدیدا مد شده و ازش توی طراحی ها زیاد استفاده میشه.[/FONT]
[FONT="]تعداد زیادی از دوستانه مجید آنلاینی در این مورد سوال داشتن.[/FONT]
[FONT="](مثل همیشه: چشمامو میبندم فک میکنم پرندم)
[/FONT]

[FONT="]1-خوب ابتدا یک صفحه جدید ایجاد کنید ([FONT="]1024در768)[/FONT][/FONT]
[FONT="]2-رنگ زمینه را به مشکی تغییر دهید.[/FONT]
[FONT="]3-یک text[FONT="] ایجاد[/FONT][FONT="] کنید (من یک عدد رو انتخاب کردم) با سایز فونت 160[/FONT]pt[FONT="] و اونو در وسط صفحه قرار دهید .[/FONT][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]4- مانند شکل زیر تنظیمات را بر لایر استایل [/FONT]text [FONT="] پیاده کنید.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]5- یک لایر جدید به نام [/FONT]line[FONT="]ایجاد کنید [/FONT],[FONT="] از منوی ابزار [/FONT]pen tool[FONT="] را انتخاب کنید و مانند شکل زیر خطهای منحنی ایجاد کنید.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]6-به منوی [/FONT]window[FONT="] برید و [/FONT]brushes [FONT="] را انتخاب کنید و مانند شکل زیر تنظیمات را تغییر دهید.[/FONT]
[FONT="]

[FONT="]4- مانند شکل زیر تنظیمات را بر لایر استایل [/FONT]text [FONT="] پیاده کنید.[/FONT]
[FONT="]

[FONT="]

[FONT="]5- یک لایر جدید به نام [/FONT]line[FONT="]ایجاد کنید [/FONT],[FONT="] از منوی ابزار [/FONT]pen tool[FONT="] را انتخاب کنید و مانند شکل زیر خطهای منحنی ایجاد کنید.[/FONT]
[FONT="]

[FONT="]6-به منوی [/FONT]window[FONT="] برید و [/FONT]brushes [FONT="] را انتخاب کنید و مانند شکل زیر تنظیمات را تغییر دهید.[/FONT]

[FONT="]7- لایر [/FONT]line[FONT="] رو انتخاب کنید . به منوی [/FONT]window[FONT="] برید و [/FONT]Paths[FONT="] رو انتخاب کنید.[/FONT]
[FONT="]8-روی [/FONT]work paths [FONT="] راست کلیک کنید و [/FONT]stroke paths[FONT="] را انتخاب کنید.(تیک [/FONT]simulate pressure[FONT="] پر باشد)[/FONT]
[FONT="]9-سپس عکس شما باید بصورت زیر شده باشد با استفاده از [/FONT]eraser tool[FONT="] یا همون پاک کن خودمون نقاط اضافه رو پاک کنید.[/FONT]

[FONT="]10-خوب تا اینجاش خسته نباشید.[/FONT]
[FONT="]روی لایر [/FONT]line[FONT="] دوبار کلیک کنید تا لایر استایل باز شود. سپس مانند زیر تنظیمات را وارد کنید.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]

[/FONT]
[FONT="]11- روی لایر [/FONT]line[FONT="] کنترل + کلیک کنید تا به حالت انتخاب تبدیل شود.[/FONT]
[FONT="]12-یک لایر جدید با نام [/FONT]star[FONT="] ایجاد کنید.[/FONT]
[FONT="]13- به پنجره [/FONT]paths[FONT="] برید و مانند شکل قسمت انتخابی را به [/FONT]pen[FONT="] تبدیل کنید.[/FONT]

[FONT="]14-یک براش ستاره انتخاب کنید و تنظیمات براش را مانند زیر اعمال نمایید.[/FONT]

[FONT="]14- لایر [/FONT]star[FONT="] را انتخاب کنید به پنجره [/FONT]paths[FONT="] بروید روی [/FONT]work paths[FONT="] که ایجاد کردید راست کلیک کنید و [/FONT]strok[FONT="] را بزنید و مانند مرحله 8[/FONT][FONT="] تنظیمات را اعمال نمایید.[/FONT]

[FONT="]شما میتونید با کمی سلیقه و ابتکار به شکلی مانند زیر برسید[/FONT]

آخرین ویرایش: