سلام.
ببخشید یکمی دیر شد آخه بعد از اینکه آموزش رو گذاشتم فورا کامپیوترم رو خاموش کردم.
خوب برای براش شما میتونید از این براشها که عکس رو میبیند استفاده کنید:
اگه منظورت از سایه پایین اون نور هستش خوب توی آموزش گفتم الان هم با توجه به اینکه علی آقا هم به مشکل برخودن یه بار دیگه توضیحش رو میدم.
--
ببینید واسه اینکه محیط دور دایره یا هر شکل دیگه ای رو انتخاب کنید کافی کلید کنترل رو نگه دارید و همزمان رو لایه ی مورد نظر و قسمتی که نشون داده شده کلیک کنید یک بار بعد از این کار هم باید از نوار ابزارتون با زدن کلید M ابزار سلکت"select" رو انتخاب کنید.
بعدش هم توجه داشته باشید که چون لایه شما shape هست و حالت وکتور داره شما نمی تونید روش به صورت مستقیم گرادینت بزنید برای اینکار یا باید شی رو restrize کنید یا اینکه تو یک لایه جدید این کار رو انجام بدید چنانچه کارتون رو واسه وبسایت نمیخواید استفاده کنید من روش دوم رو پیشنهاد میکنم(هر چی تعداد لایه ها بیشتر باشه حجمش فایل خروجی بیشتر میشه)
اما خانم oooooooooo (شد چند تا!؟ :دی) فکر میکنم منظور شما اینه که سایه ی روی زمین که در کار اصلی هستش چطوری ایجاد شده درسته
؟
خوب اینم خیلی سادست شما کافیه یک دایره مثلا خاکستری رنگ بکشید(شکل):
بعدش اون رو restrize کنید:
و بعدش این فیلتر رو به کار بزنید:
Filter>blur<Guassian blur اندازش رو روی 10 قرار بدید.
خوب حالا لایه که سایه ایجاد شده رو زیر لایه مربور به دایره قراره بدید.
البته سایه با توجه با زاویه نور و یا شدتش زاویه و اندازش تغییر میکنه.
شما واسه اینکه زاویه یا پرسپکتیو رو توی فتوشاپ تغییر بدید میتونید از این مسیر برید:
Edit>Transform>Perspective و بعد با تکان دادن گوشه ها به شکل حالت بدید.(البته دقت کنید قبل از این کار ابزار move tool رو انتخاب کرده باشید)
البته میتونید از کلیدهای میانبر هم واسه این کار استفاده کنید.
اول لایه رو انتخاب کنید بعدش کلیدهای Ctrl+T رو بزنید تا حالت جابجایی آزاد فعال بشه.
بعد از این کار اگر کلید CTRL رو نگه دارید و گوشه های شی رو جابجا کنید میتونید به نتیجه دلخواه برسید.
سارا خانم از شما هم تشکر میکنم الان آموزش رو تو بخش مقالات میذارم تا اگه کسی خواست دسترسی داشته باشه.
موفق باشید
یا حق...