آموزش ساخت گوی شیشه ای

oooooooooo

New Member
لطفا آموزش ساخت گوی شیشه ای را برایم بزارید​
:cry:
اینم نمونش

پیوست ها

• hima.jpg
    hima.jpg
    57.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

mostafa_cs

Well-Known Member
ُسلام!
الان دارم عکسهاش رو آپلود میکنم اگه خدا بخواد تا ده دقیقه دیگه آماده میشه.

mostafa_cs

Well-Known Member
به نام خدا
آموزش ساخت یک عدد حباب (گوی شیشه ای)
برای این کار ابتدا یک صفحه به اندازه دلخواه مثلا 400*400 باز کنید.
بعد از اون در وسط تصویر یک دایره به این شکل رسم کنید.

1.jpg

حالا به قسمت Fill لایه دایره برید و اون رو روی صفر بذارید.

2.jpg

بعدش از این به قسمت blending option لایه دایره رفته و مقدار inner shadow مثل شکل انجام بدید.
فقط برای رنگ از آبی پررنگ یا سورمه ای استفاده کنید.

3.jpg

تنظیمات inner shadow رو هم مثل شکل زیر انجام بدین.

4.jpg

یک لایه جدید ایجاد کنید و با استفاده از یک براش نرم دو تا رفلکس نور مثل شکل روی دایره ایجاد کنید.

5.jpg

6.jpg

بعد از این کار کلید کنترل رو نگه دارید تا محیط دور دایره انتخاب بشه و سپس به قسمت select>modify>contruct رفته و مقدارش رو یک قرار بدید.

7.jpg

حالا با ابزار گرادینت و با رنگ سفید و مقدار opacity در 50 گرادینت رو اعمال کنید(توجه داشته باشید این کار رو روی لایه ای که رفکس نور ایجاد شده انجام بدید)

8.jpg

و اکنون نتیجه نهایی این شکلی خواهد شد.

final.jpg

نکته:نوع رفلکس نور رو میتونید به سلیقه ی خودتون تغییربدید و هر چه انعکاس نور ظریف تر و زیباتر باشه طرح طبیعی تر جلوه میکنه

هر سوالی بود در خدمتم
موفق باشید-مصطفی
خدانگهدار...

Parsikade

Member
ممنون دوست عزیز ... منم تونستم یه چیزهایی درست کنم ! البته مثل شما نشد ولی خودم کلی ذوق کردم !!
4628.gif

Parsikade

Member
راستی یه چیزی ... اونجا که گفته بودید Ctrl رو بگیرم خودش دایره رو انتخاب می کنه من نتونستم این کار رو انجام بدم ! ... یعنی هرچی کنترل را گرفتم رفت روی قسمت Move Tool البته خودم با Magnetic انتخابش کردم و درست هم شد ... ولی ... !؟!؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مرسي مصطفي جان.
bouquet2.gif

اگر لطف كني يه نسخه هم از اين اموزش رو تو بخش مقالات انجمن بذاري ممنون ميشم.

mostafa_cs

Well-Known Member
سلام.
ببخشید یکمی دیر شد آخه بعد از اینکه آموزش رو گذاشتم فورا کامپیوترم رو خاموش کردم.
خوب برای براش شما میتونید از این براشها که عکس رو میبیند استفاده کنید:

soft-brush.jpg

اگه منظورت از سایه پایین اون نور هستش خوب توی آموزش گفتم الان هم با توجه به اینکه علی آقا هم به مشکل برخودن یه بار دیگه توضیحش رو میدم.
--
ببینید واسه اینکه محیط دور دایره یا هر شکل دیگه ای رو انتخاب کنید کافی کلید کنترل رو نگه دارید و همزمان رو لایه ی مورد نظر و قسمتی که نشون داده شده کلیک کنید یک بار بعد از این کار هم باید از نوار ابزارتون با زدن کلید M ابزار سلکت"select" رو انتخاب کنید.
بعدش هم توجه داشته باشید که چون لایه شما shape هست و حالت وکتور داره شما نمی تونید روش به صورت مستقیم گرادینت بزنید برای اینکار یا باید شی رو restrize کنید یا اینکه تو یک لایه جدید این کار رو انجام بدید چنانچه کارتون رو واسه وبسایت نمیخواید استفاده کنید من روش دوم رو پیشنهاد میکنم(هر چی تعداد لایه ها بیشتر باشه حجمش فایل خروجی بیشتر میشه)
smg.jpg

اما خانم oooooooooo (شد چند تا!؟ :دی) فکر میکنم منظور شما اینه که سایه ی روی زمین که در کار اصلی هستش چطوری ایجاد شده درسته:neutral:؟
خوب اینم خیلی سادست شما کافیه یک دایره مثلا خاکستری رنگ بکشید(شکل):

saye1.jpg

بعدش اون رو restrize کنید:

restrize.jpg

و بعدش این فیلتر رو به کار بزنید:
Filter>blur<Guassian blur اندازش رو روی 10 قرار بدید.
خوب حالا لایه که سایه ایجاد شده رو زیر لایه مربور به دایره قراره بدید.
البته سایه با توجه با زاویه نور و یا شدتش زاویه و اندازش تغییر میکنه.
شما واسه اینکه زاویه یا پرسپکتیو رو توی فتوشاپ تغییر بدید میتونید از این مسیر برید:
Edit>Transform>Perspective و بعد با تکان دادن گوشه ها به شکل حالت بدید.(البته دقت کنید قبل از این کار ابزار move tool رو انتخاب کرده باشید)
البته میتونید از کلیدهای میانبر هم واسه این کار استفاده کنید.
اول لایه رو انتخاب کنید بعدش کلیدهای Ctrl+T رو بزنید تا حالت جابجایی آزاد فعال بشه.
بعد از این کار اگر کلید CTRL رو نگه دارید و گوشه های شی رو جابجا کنید میتونید به نتیجه دلخواه برسید.
سارا خانم از شما هم تشکر میکنم الان آموزش رو تو بخش مقالات میذارم تا اگه کسی خواست دسترسی داشته باشه.
موفق باشید
یا حق...

جدیدترین ارسال ها

بالا