آموزش ساخت گوشه هاي پاره شده( صد درصد سالم )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir600

Active Member
1) تصوير مورد نظر را باز کنيد.

2) قسمتی از آن را انتخاب کنيد.

3) در حالت Quick Mask قرار بگيريد.

4) Filter>Brush Stork>Spatter را با اندازه های 15 و 15 (يا اندازه مناسب) اجرا کنيد.

5) رنگ 663300 و با يک قلم موی نرم در يک اندازه مناسب و حالت Air Brush لبه های تصوير را به آرامی رنگ کنيد، تا حالت سوخته پيدا کند.

6) به حالت استاندارد برگرديد و Ctrl+Shift+I را اجرا کنيد(Sellect>Inverse) و Delete را فشار دهيد.

7) در صورتيکه بخواهيد می توانيد به تصويرتان Texture بدهيد. به اين منظور Filter>Texture>Texturize را با سليقه خودتان اعمال کنيد. همچنين می توانيد کمی هم سايه به شکل بدهيد.

8) نتيجه:

Burnt-Paper.jpg

http://www.masboy.com

اين لينك هم براي اونايي كه عكسها رو نميبينند!

Tyros

Member
دوست عزيز در طي اين دو آموزش ما هيچ عكسي مشاهده نكرديم كه ببينيم طرح شما به چه شكله!

amir600

Active Member
آقا عكس ها كاملا درسته!
زياد به خودتون و من هم سخت نگيرين!

amir600

Active Member
در ضمن اگر كسي ناراحت ميشه و اگه كسي با آموزش هاي من مخالفه ديگه ادامه ندم...

Pooriya_Online

Active Member
amir600 گفت:
در ضمن اگر كسي ناراحت ميشه و اگه كسي با آموزش هاي من مخالفه ديگه ادامه ندم...

عزيز چرا ميگن عكسها نشون داده نميشه ناراحت ميشي درضمن كسي هم نگفت شما ديگه به آموزشهاتون ادامه ندين فقط گفتن عكسه نشون داده نميشه كه البته منم نميتونم ببينم اينم مشكل از اينترنتهاست دوستاني مثل aminem و آقا محمد كه ميتونن ببينن لطفا بگن از چه اينترنتي استفاده ميكنن تا ما هم همونو استفاده كنيم و ديگه در اين رابطه مشكلي نداشته باشيم. درضمن اين تنها در مورد اين تاپيك نيست كه شما ناراحت ميشيد بلكه خيلي از تاپيكهاي ديگه هم همين طوريه كه بعضيا ميتونن ببينن و بعضي ها هم نه!

موفق و پيروز باشيد...

Salar

Active Member
به اين عكس يه نگاهي بنداز عزيز

noPIC.gif

حالا پیش خودمون باشه عکسی میبینی :wink:

amir600

Active Member
حالا فهميدم شما چي مي كشيد...
چون امروز خودم هم از يه isp جديد كارت گرفتم و حالا خودم هم عكسها رو نمي بينم!!!!

سلام
خوبين دوستان .خسته نباشين از بابت اين اموزشهاي قشنگ لازم بذكره كه بگم دوست خوبم اقا امير منم عكسها رو نمي بينم اگه براتون مشكلي نيست لطف كنين و به لينكاشون يه نظري بندازين تا مشكل حل بشه
موفق باشين

سلام
خوبين دوستان .خسته نباشين از بابت اين اموزشهاي قشنگ لازم بذكره كه بگم دوست خوبم اقا امير منم عكسها رو نمي بينم اگه براتون مشكلي نيست لطف كنين و به لينكاشون يه نظري بندازين تا مشكل حل بشه
موفق باشين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا