آموزش ساخت چاقوی داگ فیش ( سطح متوسط )

madmaster_3d

Well-Known Member
به نام خدا

سلام دوستان. علی هستم . ( Madmaster_3d) راستش جای شما خالی دیروز از مسافرت اومدم. و طبق درخواست یکی از دوستان گفتم آموزش مدل کردن بسازم. البته آموزشش به خاطر عکس های زیاد نتونستم اینجا آپ کنم پس مجبور شدم به pdf تبدیلش کنم که این باعث شد این آموزش فقط عکس باشه. چون عکس ها 56 تا هستش و نمیشه آپش کرد به صورت معمولی.(زمان میبره ) هم مدل هم آموزش رو همین امروز ساختم داغه داغه.

توجه توجه: دوستان برای ساخت قلاف این چاقو ( همین کیف سیاهه ) از همون تکنیک ساخت چاقو استفاده کنید که کارتون بهتر بشه. من اون موقع حواسم نبود .
امیدوارم ببینید و خوشتون بیاد. نظر فقط یادتون نره لطفا. :mad:( طبق معمول رندر با خودتون )

پیوست ها

• Tutorial Modeling DogFish Knife.rar
    6 مگایابت · بازدیدها: 440
آخرین ویرایش:

aroen

Well-Known Member
علی جان مرسی از لطفت من که استفاده می کنم واقعیاتش من بلد نیستم چجوری یه دایره رو تو یه حجم جدا ایجاد کنم:-? اول باید دایره رو به حجم اصلی attach کنیم بعد ورتکس های دایره رو به ورتکس های حجم اصلی وصل کنیم؟تعداد ورتیکس های دایره چند تا باشه تا وقتی با درجه 1 بهش توربو اسموت میدیم کاملا دایره شه؟
فقط یه پیشنهادی دارم اونم اینه وقتی در مورد چمن ساختن یه بحثی رو باز می کنی تا آخرش برو منظورم اینه هر راهی که میشه باهاش چمن ساخت رو یه آموزشی درست کن و به عنوان پک چمن ایشالله بذار تو سایت

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی بچه ها. والا چمن آموزشش از طریق تکسچر و ... هست. من گفتم یک روش جدیدی باشه. خیلی بهم لطف کردی و حال دادی که این کامنت رو گزاشتی و این همه به من لطف داری. مرسی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا