آموزش ساخت پارچه با 3d max(به زبان فارسی)

vahidmj

Member
سلام به همه .آموزش ساخت پارچه با 3d max برای دیدن آموزش به لینک زیر بروید
http://3dspro.net/amozesh/fabric/fabric.htm

fabric1.jpg

NAKOOT

Well-Known Member
وحید جان ممنون ...
هم بابت این آموزش هم بابت یک آموزش که خیلی وقت بود دنبالش بودم و توی سایتی که معرفی کردی پیدا کردم ...
موفق باشی ...

آخرین ویرایش:

TOOMY-2008

New Member
دوست عزیز خیلی ممنون

فقط یک سئوال من میخوام آموزش 3d max رو به صورت حرفه یاد بگیرم با استفاده از کتاب شما چه کتابی رو به من معرفی میکنید

قابل توجه شما ها باید بگم که من به صورت خیلی کم بلد هستم و یه کتاب خوب میخوام که تمام اجزای این نرم افزار رو گفته باشه من العان بیشترین آموزشی که نیاز دارم چند چیز است

1-آموزش ساخت تصاویر متحرک
2-آموزش کار با پسوند های dff ویا txd و مدل سازی وکار با آن

در ضمن اگر کتابی معرفی میکنید لطفا بهم بگید که این کتاب استاندار هست ( از نظر فنی وحرفه ای )

درضمن میدونم جای این سئوال این جا نبود اگر نیاز هست برم یه تایپیک بزنم

برای این که علکی تایپیک نرنم اومدم اینجا پرسیدم
مخصوصا از این دوست عزیزمون که این تایپیک رو زدن

با تشکر از همه شما ها

vahidmj

Member
سلام .به همه.
در مورد کتاب من کتابی به زبان فارسی سراغ ندارم که در مورد همه اجزای برنامه توضیح داده باشه.شما برای اینکه همه اجزای برنامه رایاد بگیرد می تونید از هلپه برنامه استفاده کنید ودر کنار او از مقالات موجود در اینترنت.
امیدوارم که موفق باشید

nivan

Member
سلام
فقط كتاب توانايي‌هاي تري دي مكس 7.
بخون منم دعا كن.....

عزيز مون كه دنبال كتاب مي گرده بهترين توصيه اي كه مي تونم بهش بكنم اين هست كه به جاي آموزش تري دي مكس برو زبان انگليسي رو بخون اگر مي خوايي يه حرفه اي باشي اونوقت منابعي گير مياري براي آموزش كه هيچ وقت توي عمرت نمي توني بهشون دست پيدا كني .
يا علي

alizap

Member
دوست عزیز مطمعنا میخوای بازی gta رو ادیت کنی پس باید بگم متاسفام چون تبدیل فایل های dff به max خیلی سخته و فقط بستگی به استعداد خودت داره...

...موفق باشی...

داداش من زیاد در این مورد اطلاع ندارم ولی اینو میدونم که اول باس تو تری در مکس فایل رو بسازی و بعد ببریش تو zmodeler و بعدشم dff سیوش کنی

:Mohsen:

کاربر باتجربه
داداش من زیاد در این مورد اطلاع ندارم ولی اینو میدونم که اول باس تو تری در مکس فایل رو بسازی و بعد ببریش تو zmodeler و بعدشم dff سیوش کنی

دوست من لطفا به تاریخ پست ها نگاه کن
پست ها مال n سال پیشه!!!

خوب منم برای همین اینجا نوشتم دیگه
چون من خودم حد اقل یه هفته تو اینترنت پرسه زدم تا تونستم جواب اسن سوالمو پیدا کنم اگه اینجا باشه مطمئنم خیلی ها به جواب سوالاتشون میرسن

جدیدترین ارسال ها

بالا