آموزش ساخت متریال

gold_cat

Active Member
سلام
اگه ممکنه یه توضیح کامل در مورد ساخت متریال های چند قسمتی بزارید مثل ساخت متریال صورت

ali_3soot

Member
اینی که گفتی (صورت) چند قسمتی نیست
حالا بگو کدوم می خوای برات بگم صورت یا چند قسمتی؟

gold_cat

Active Member
ببينيد من مي خوام يه صورت داشته باشم كه سر گونه هاش قرمز باشه حالا ديگه نميدونم بايد با متريال چند قسمتي بسازم يا با روش هاي ديگه اگه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم

AliHSlc

Member
برادرا به ن نظر چیز بدردبخوری میاد.... راهنمایی کنید ما مه به فیض برسیم انشاالله:)

ali_3soot

Member
ببین عزیزم شما باید از یک عکس برای صورت استفاده کنی
در پنجره متریال قسمت maps باز کن diffuse color رو بزن bitmap انتخاب کن اون عکس صورتی که قبلا طراحی کردی (با برنامه فتوشاپ یا غیره)open کن
مثل این

پیوست ها

• Thu_Oct_06_13_20_28_2005Map.jpg
    Thu_Oct_06_13_20_28_2005Map.jpg
    5.7 کیلوبایت · بازدیدها: 18

einollahia

Well-Known Member
ببین عزیزم شما باید از یک عکس برای صورت استفاده کنی
در پنجره متریال قسمت maps باز کن diffuse color رو بزن bitmap انتخاب کن اون عکس صورتی که قبلا طراحی کردی (با برنامه فتوشاپ یا غیره)open کن
مثل این

ببخشید که منم وسط بحثتون می پرم.
ولی این کار که همچین کشک نیست و من خودم توانایی گذاشتن آموزش این بخش رو ندارم وگرنه دریغ نمی کردم.

بله شما باید از تکسچر صورت استفاده کنید.
ولی بالاخره باید UV ها رو هم تنظیم کنید مثلا برای قسمت های صورت و چانه از Uv سیلندری استفاده بشه یا برا گوش ها از Planer .

در اصل بگم خیلی کار سختیه البته برای بارهای اول ولی اگه چند بار کنی عادی میشه.
برای تکسچر صورت خیلی مهم اینه که مدل صورت رو درست بسازید.کاملا درست.

uv map and color texture

in dostemon rast mige bahse uv khodesh ye bahse jodast ke marboot be ghesmate material mishe man baraye mesal chand ta akse azyeki az karamo inja upload kardam
albate vaseyein texturam bayad az sub surface scattering estefade beshe.
chon shakhs sefid poste bayad yeseri az mahfaze haye sefid dashte bashim,vaba tanzime yek shadere SSS mitoonim soraty tabie dorost konim.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    125 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 2.jpg
    2.jpg
    128.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6

sd70

Active Member
دوست عزیز اگه منظورتون این هست که مثلا به یک جسم چند جور متریال نسبت بدیم من طریقه شو بلدم. اگه خواستی بگو بهت یاد بدم.

samira2004

New Member
سعید آقا اگه منظورتون استفاده از multi/sub-object هستش لطفا با مثال توضیح بدید.ممنون

gold_cat

Active Member
آقا سعيد من كار با Multi/Sub Object رو بلدم فقط ميخوام بدونم چطور ميشه مرز بين دو يا سه متريال كه با Multi/Sub Object اعمال شده را از بين برد يه جوري كه رنگ هاو متريال ها با هم تداخل پيدا كنند

جدیدترین ارسال ها

بالا