اگر تکراریه شرمنده نمونه عکس: دانلود EBook منبع: انجمنهای نگاره
yakoza Well-Known Member Nov 29, 2007 #1 اگر تکراریه شرمنده نمونه عکس: دانلود EBook منبع: انجمنهای نگاره
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Dec 1, 2007 #3 دوست عزیز شما کار رو که برای نظرخواهی نذاشتید که. یه آموزش گذاشتید تا بچه ها ازش استفاده کنن.
yakoza Well-Known Member Dec 1, 2007 #4 خوب دوست عزیز من باید بدونم که یکی آموزشم خونده و خوشش اومده یا نه تا شارژ بشم بازم آموزش بزارم اگه من همینجوری آموزش درست کنم و کسی نبینه که خودمو علاف کردم نه؟ آخرین ویرایش: Dec 1, 2007
خوب دوست عزیز من باید بدونم که یکی آموزشم خونده و خوشش اومده یا نه تا شارژ بشم بازم آموزش بزارم اگه من همینجوری آموزش درست کنم و کسی نبینه که خودمو علاف کردم نه؟
Alex2005 Member Dec 1, 2007 #5 فکر میکنم تو این مدت که میام و میرم 5 یا ششمین نظریه که میدم. اونم فقط به خاطر شما. جالب بود ادامه بدید لطفا
فکر میکنم تو این مدت که میام و میرم 5 یا ششمین نظریه که میدم. اونم فقط به خاطر شما. جالب بود ادامه بدید لطفا
unique design Member Dec 1, 2007 #6 :tavajo:عزیز یک ساعت پیش وقتی داشتم مطلب شما رو می خوندم تو تبریز زلزله اومد :razz: و تقریبا شدید هم اومد و فکر کنم که آموزش شما رو لرزه ای یاد گرفتم. خوب بود موفق باشی
:tavajo:عزیز یک ساعت پیش وقتی داشتم مطلب شما رو می خوندم تو تبریز زلزله اومد :razz: و تقریبا شدید هم اومد و فکر کنم که آموزش شما رو لرزه ای یاد گرفتم. خوب بود موفق باشی
L last-king New Member Jan 24, 2008 #9 نمی دونم چه دلیلی برای آپ کردنش تو Pg داشتی ولی اگه همین جا میزدی خیلی بهتر بود در ضمن حجمش برای من که دیال آپ هستم لیمیت 5 دقیقه میگره! هنوز دریافتش نکردم ولی یه تشکر کسی رو نمیکشه! ممنون.
نمی دونم چه دلیلی برای آپ کردنش تو Pg داشتی ولی اگه همین جا میزدی خیلی بهتر بود در ضمن حجمش برای من که دیال آپ هستم لیمیت 5 دقیقه میگره! هنوز دریافتش نکردم ولی یه تشکر کسی رو نمیکشه! ممنون.
EMIRATES Active Member Mar 13, 2008 #10 نمیگیره واسه کسایی که خارج هم هستن داخل سایت آپلود کنید یا مثلا تو pg