Soldier
Member
سلام میخوام دیگه بترکونم تالار مقالات رو
در این آموزش یاد می گریم با کمک یک گرادینت ساده یه دکمه زیبا بسازیم . ( من که خودم این جور دکمه هارو خیلی می پسندم )
پیش گفتار :
نام آموزش : دکمه ی شفاف
سطح : مقدماتی
مترجم : علی اسعدی
منبع : Goodtutorials.com
آموزش :
1- با استفاده از ابزار Rounded Rectangle یک مستطیل با شعاع 8 پیکسل ( 8px Radius ) , نوع رنگ هم مهم نیست .
2- حالا می خواهیم به کارمان Style بدهیم ؛
Layer / Layer Style / Blending Option
- از منوی Blending Option ؛ Gradient را انتخاب کنید و آنرا مطابق شکل زیر تنظیم سازید :
- و بعد از آن گزینه آخر منو یعنی Stroke را انتخاب کنید و آنرا تنظیم کنید .

در این آموزش یاد می گریم با کمک یک گرادینت ساده یه دکمه زیبا بسازیم . ( من که خودم این جور دکمه هارو خیلی می پسندم )
پیش گفتار :
نام آموزش : دکمه ی شفاف
سطح : مقدماتی
مترجم : علی اسعدی
منبع : Goodtutorials.com
آموزش :
1- با استفاده از ابزار Rounded Rectangle یک مستطیل با شعاع 8 پیکسل ( 8px Radius ) , نوع رنگ هم مهم نیست .

2- حالا می خواهیم به کارمان Style بدهیم ؛
Layer / Layer Style / Blending Option
- از منوی Blending Option ؛ Gradient را انتخاب کنید و آنرا مطابق شکل زیر تنظیم سازید :

- و بعد از آن گزینه آخر منو یعنی Stroke را انتخاب کنید و آنرا تنظیم کنید .

3- حالا روی Shape مان Ctrl+Click می کنیم تا سلکت شود ...

4- حالا مستطیل سلکت شده را چند پیکسلی به پایین می کشیم :

5- حالا پنجره Inverse را باز کنید تا به حالت سلکشن مون برگرده Select -> Inverse
6- یک لایه جدید بسازید و قسمت سلکت شده را با گرادینت ( سفید به ناپیدا یا White to Transparent ) از بالا به پایین بکشید .

6- یک لایه جدید بسازید و قسمت سلکت شده را با گرادینت ( سفید به ناپیدا یا White to Transparent ) از بالا به پایین بکشید .

7- شکل را از حالت سلکشن خارج کنید ( Ctrl + D ) , و Mode لایه را روی Soft Light قرار دهید .

8- مجددا ً Ctrl+Click روی لایه Shape نگه دارید تا انتخاب شود سپس به Select / inverse و Edit / Clear بروید .

9- برای بار سوم روی لایه مان Ctrl + Click می کنیم و یک لایه جدید می سازیم و به Edit / Stroke می رویم و یه استورک با ضخامت یک پیکسل با رنگ سفید ffffff# اضافه می کنیم و Mode layer جدید رو روی Soft Light می گذاریم و نور لایه را روی 80 % می گذاریم .

10- حالا دکمه ما آماده است می تونیم به دلخواه خودمون متنی روی اون بنویسیم و به عنوان یک دکمه زیبا توی صفحه وبسایتمون استفاده کنیم .