آموزش رنگ آميزي در فتوشاپ

Roach

Well-Known Member
سلام دوستان
من چجوري بخشي از يه عكس كوچيك رو رنگ كنم
ممنون

SPD

Member
یعنی چی که میخواهی رنگ کنی ؟

میشه منظورت واضح بگی یا اسکرین شاتی از عکست بزاری ..

چون الان واضح نیست میخواهی از ابزار Brush استفاده کنی یا اینکه میخواهی رنگها رو تغییر بدی ؟

مرسی :rose:

Roach

Well-Known Member
بر فرض همين شكلك ها زو شما نگاه كنيد:paint:
اين بر فرض يه عكس كامله
من ميخوام سر و و كلاهش رو رنگ آميزي كنم
چجوري؟

meluna66

New Member
چون داخل سر و یا کلاه این شکلک فقط از یک رنگ پر شده براحتی می تونی با فشردن دکمه W و انتخاب Magic Wand Tool و کلیک روی رنگ قرمز کلاه یا رنگ زرد سر و رفتن به منوی Edit=>Fill و انتخاب گزینه Color از تب Contents و انتخاب رنگ مورد نظر رنگ دلخواه رو جایگزین می کنی.
ولی اگه تو یه عکس خواستی رنگ یه قسمتی رو عوض کنی که اون قسمت فقط از یه رنگ پر نشده بود و 2 یا چند رنگ مختلف تشکیل شده باشه بهتره دکمه P رو بزنی و ابزار Pen Tool رواز جعبه ابزر انتخاب کنی بعدش دور قسمتی رو که می خوای رنگش رو عوض کنی یه Path بکشی و بعد باید بری تو پلت Layer وبری تو قست Paths و روی Path ساخته شده راست کلیک کنی و Make selection رو انتخاب کنی که به حالت سلکت دربیاد و بعد بری تومنوی Edit=>Fill و رنگ دلخواهت رو جایگزین کنی

آخرین ویرایش:

setare68

Member
چون داخل سر و یا کلاه این شکلک فقط از یک رنگ پر شده براحتی می تونی با فشردن دکمه w و انتخاب magic wand tool و کلیک روی رنگ قرمز کلاه یا رنگ زرد سر و رفتن به منوی edit=>fill و انتخاب گزینه color از تب contents و انتخاب رنگ مورد نظر رنگ دلخواه رو جایگزین می کنی.
ولی اگه تو یه عکس خواستی رنگ یه قسمتی رو عوض کنی که اون قسمت فقط از یه رنگ پر نشده بود و 2 یا چند رنگ مختلف تشکیل شده باشه بهتره دکمه p رو بزنی و ابزار pen tool رواز جعبه ابزر انتخاب کنی بعدش دور قسمتی رو که می خوای رنگش رو عوض کنی یه path بکشی و بعد باید بری تو پلت layer وبری تو قست paths و روی path ساخته شده راست کلیک کنی و make selection رو انتخاب کنی که به حالت سلکت دربیاد و بعد بری تومنوی edit=>fill و رنگ دلخواهت رو جایگزین کنی

سلام
روش دوم رو من امتحان كردم ولي به جاي قسمت انتخاب شده كل صفحه رنك ميشه به جز اون قسمت-به نظرتون مشكل از كجاست؟

meluna66

New Member
چون احتمالابعد از انتخاب گزینه Make selection و به حالت انتخاب دراومدن ناحیه مورد نظر به پلت Layer برنگشتی
البته قبلش هم می تونستی جلوی این ایراد رو بگیری
هم می تونی قبل ازاینهکه به تب Paths بری روی لایه ای که قسمتی ازون رو می خوای رنگ کنی انتخاب کنی
بعدش هم می تونی این کارو بکنی
ولی اگه نمی دونی دقیقا کدوم لایه هستش که قسمتی رو می خوای ازش رنگ کنی بهتره با فشردن دکمه V ابزار Move Tool رو از جعبه ابزار انتخاب کنی و روی همون ناحیه ای که می خوای رنگش رو عوض کنی کلیک راست بکنی تا مطمئن بشی الان لایه ای رو انتخاب کردی که منطقه مورد نظر جهت تغییر رنگ همونجاست و اسم لایه رو انتخاب می کنی
بعد می ری سراغ pen tool و بقیه کارا رو می کنی اگه حل نشد دقیق تر بگو ویا از پلت Layer یه اسنپ شات بذار بهتر بتونم کمکت کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا