غیره آموزش رندر چندگانه در V-Ray ( حتمی ببنید برای اولین بار توس حمید آقاجانی )

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
آموزش رندر چندگانه در V-Ray ( حتمی ببنید برای اولین بار توسط حمید آقاجانی )

سلام بر عزیزان

در موتور های ماکسول ، فرای رندر ، اکتان ، آریون قسمتی وجود دارد به نام MultiLight ، LightMixer و ...، که به وسیله ی اون میتوان تنها مقدار و رنگ نور رو بعد از رندر تغییر داد .
بنده اموزشی ساختم که این تکنیک رو به شما اموزش میدهد که میتوانید این تکنیک رو در ویری به راحتی انجام دهید به عبارتی ، با یک بار رندر کردن ، 10 رندر را انجام بدید و انواع رندر در شب ، ظهر ، عصر و ... تنها با یک بار رندر کردن خروجی بگیرید ... این اموزش قسمت اول و Basic این ترفند هست .

Tutor.jpg

میتونید اموزش اونرو در بلاگ شخصی بنده با لینک مستقیم و سرعت بسیار بالا از هاست اختصاصی بنده دانلود کنید .

لینک وبلاگ

از مدیران هم عذر خواهی میکنم ، دیدم محسن عزیز اموزش هاشون رو در اینجا میگذارند ، بنده هم جسارت کردم در این جا قرار دادم امیدوارم دوباره بن نشوم ...

با سپاس

:rose:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
حمید من ویدئو رو ندیدم هنوز ولی این قضیه که میگی اگر اد کردن لایت ها و مثل اونها باشه من دیده بودم از شرکت lynda یا digital tutors که البته تو برنامه composite انجام میداد
البته از شما هم برای ساختن این آموزش تشکر می کنم

LinkinForEver

میشه لطفا نام اون اموزش رو بگید .

LinkinForEver

سلام خدمت عزیزان
بنده حذف کردم به گفته ی دو دوست عزیز قسمت هایی که گفتند رو ، فقط ازشون خواهشی دارم که لطف کنند اسم اون اموزش رو دقیق و با لینک به بنده بدن ...
ممنون

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام خدمت عزیزان
بنده حذف کردم به گفته ی دو دوست عزیز قسمت هایی که گفتند رو ، فقط ازشون خواهشی دارم که لطف کنند اسم اون اموزش رو دقیق و با لینک به بنده بدن ...
ممنون

چرا ناراحت میشی؟ من گفتم این تکنیک جدیدی نیست. من که آموزش هام رو پاک کردم. ولی فکر کنم این بود.البته شما کارت درسته که علمت رو با بقیه نقسیم می کنی
http://www.lynda.com/V-Ray-tutorials/V-Ray-ds-Max-Essential-Training/89964-2.html

mahdi.b

Member
بله .. این تکنیک جدیدی نمیتونه باشه .. باید کار با همون رندر المنت ها و کومپوزیت باشه که اگه کسی کامپوزیت بلد باشه میتونه این کارو انجام بده .. از جمله با vraylight select میشه همچین کاری رو انجام داد .. بنده خیلی موقع ها استفاده میکنم البته اگه همین باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا