Peace Dove
Well-Known Member
سلام
خوبید؟این همون آمورشیست که قولش رو داده بودم(آمورش تکنیک عرفانی یا همون جادوی رنگ!)امیدوارم مورد قبول قرار بگیره.این راهی است که من انتخاب کردم اگه مشکلی داره لطفا بگید.ممنون
خوب اول یک صفحه سفید 1024*768 باز کنید.حال ctrl+shift+N را فشار دهید تا یک لایه جدید باز شود.
حال از قسمت ابزارها .ابزار gradient را انتخاب کنید.
مهمترین قسمت کار در همین جاست .خوب حالا در بالا روی قسمت gradient editor کلیک کنید.
در قسمت پایین طیفی را میبینید که آن را مانند نمونه تنظیم کنید.(البته شما میتونید از رنگ های دلخواه خود استفاده کنید اما برای بار اول از طیف نمونه استفاده کنید.)
وقتی کار طیف تمام شد دوباره به قسمت بالا بروید وروی radial gradient کلیک کنید.
خوب حال روی صفحه از نقطه شروع تا نقطه پایان مانند نمونه بکشید.
خوب حالا تصویر زیر را میبینید.
حال روی ابزار smudge tool کلیک کرده(واندازه براش را روی 100 بگذارید).از این قسمت به بعد باید دقت لازم رو بکار ببرید.ونحوه چگونگی کشیدن این ابزار بر روی تصویر.باید دقت کنید که کجا بیشتر بکشید وکجا کمتر.لازم نیست که همه جای تصویر را دست کاری کنید .بهتره به قسمت آبی وسبز دست نزنید.
حال به قسمت :filter->artistic->paint daubs رفته ومانند شکل زیر تنظیم کنید.
حال یک لایه جدید اضافه کنید.وبر روی ابزار ellipse tool رفته ودر صفحه وسط قسمت آبی یک دایره سفید ایجاد کنید(به عنوان منبع نور.)
حالا مسیر زیر را بروید:
Filter->blur->Gaussian blur
وروی 14 تنظیم کنید.
خوب کار تمام شد وبرای زیبایی میتوانید هاشورها وبراش هایی در صفحه قرار دهید.
در آخر صحبتی داشتم
اگر من زیاد ازحد خودم هستم .منو ببخشید سعی میکنم اندازه خودم باشم.
خوبید؟این همون آمورشیست که قولش رو داده بودم(آمورش تکنیک عرفانی یا همون جادوی رنگ!)امیدوارم مورد قبول قرار بگیره.این راهی است که من انتخاب کردم اگه مشکلی داره لطفا بگید.ممنون
خوب اول یک صفحه سفید 1024*768 باز کنید.حال ctrl+shift+N را فشار دهید تا یک لایه جدید باز شود.
حال از قسمت ابزارها .ابزار gradient را انتخاب کنید.
مهمترین قسمت کار در همین جاست .خوب حالا در بالا روی قسمت gradient editor کلیک کنید.

در قسمت پایین طیفی را میبینید که آن را مانند نمونه تنظیم کنید.(البته شما میتونید از رنگ های دلخواه خود استفاده کنید اما برای بار اول از طیف نمونه استفاده کنید.)

وقتی کار طیف تمام شد دوباره به قسمت بالا بروید وروی radial gradient کلیک کنید.

خوب حال روی صفحه از نقطه شروع تا نقطه پایان مانند نمونه بکشید.

خوب حالا تصویر زیر را میبینید.

حال روی ابزار smudge tool کلیک کرده(واندازه براش را روی 100 بگذارید).از این قسمت به بعد باید دقت لازم رو بکار ببرید.ونحوه چگونگی کشیدن این ابزار بر روی تصویر.باید دقت کنید که کجا بیشتر بکشید وکجا کمتر.لازم نیست که همه جای تصویر را دست کاری کنید .بهتره به قسمت آبی وسبز دست نزنید.

حال به قسمت :filter->artistic->paint daubs رفته ومانند شکل زیر تنظیم کنید.

حال یک لایه جدید اضافه کنید.وبر روی ابزار ellipse tool رفته ودر صفحه وسط قسمت آبی یک دایره سفید ایجاد کنید(به عنوان منبع نور.)
حالا مسیر زیر را بروید:
Filter->blur->Gaussian blur
وروی 14 تنظیم کنید.

خوب کار تمام شد وبرای زیبایی میتوانید هاشورها وبراش هایی در صفحه قرار دهید.

در آخر صحبتی داشتم
اگر من زیاد ازحد خودم هستم .منو ببخشید سعی میکنم اندازه خودم باشم.
آخرین ویرایش: