آموزش برنامه نویسی

turtel

Member
سلام من تصمیم گرفتم تجربیات خودم در زبان های c++ و سی شارپ و جاوا را به دوستان خودم بیاموزم
من با کمک از جزوات دانشجویان و کتاب های انگلیسی در این زمینه سعی می کنم در طی چند هفته مهم ترین مباحث را به دوستان بیاموزیم فقط از دوستان می خواهم که نظرات و حمایت های خود را داشته باشند

1- برای زبان سی ++ سه هفته با مثال ها و کدها و سورس ها و..........
2-زبان سی شارپ در طی 1 ماه
3-سی شارپ در شبکه در چی دو هفته
4 امنیت 1 ماه به همراه هک در این زمینه به زبانم c++ و شبکه
5-تحقیقات و منابع های افراد خارجی

ما را حمایت کنید تا برپر انرژی تر همراه شویم ....

راضیه90

New Member
باسلام در مورد اینکه ازفایل ها چه طوری در برنامه نویسی سی پلاس پلاس استفاده کنیم؟

saeed-n

Member
من مبتدي هستم و چند وقتيه دنبال يه منبع خوب براي يادگيري سي شارپ از صفر بودم
اگه واقعا بتونيد سي شارپ رو از مبتدي شروع كرده توي يك ماه تموم كنيد واقعا محشر ميشه
راستي از كي شروع ميكنيد ؟
موفـــــــــــق باشيــــــــــــــــد

turtel

Member
خوب از نظر من تنها دو زبان برنامه نویسی در زمینه شی گرا و یک زبان برنامه نویسی در زمینه ساخت یافته :
زبان های شی گرا : زبان سی شارپ و جاوا
زبان های ساخت یافته :سی و C++
یکی از دوستان پیام داده است که برای یادگیری زبان سی شارپ بهترین منبع :خوب چون زبان سی شارپ بر پایه کلاس پیش می رود و از سه زبان برنامه نویسی دیگر هم پیروی می کند C,C++,java شما باید حداقل با زبان C or C++ به طور مختصر آشنا باشید .و چون زبان سی شارپ یک زبان بر پایه کلاس است من بهترین منبع را بعد از یادگیری زبان C or C++ کتاب زبان جاوا مهندس جعفر نژاد پیشنهاد می کنم .دلیل حرف من این است که این کتاب شما را با ایجاد و نوشتن کلاس به طور حرفه ای آموزش می دهد .
ما در پروژه خود حدود 20 تا 30 درصد از کلاس های خود استفاده می کنم و بقیه اش روال برنامه نویسی خودم است .
بعد منبع ابتدایی همون کتاب جعر نژادC#.net و بعد از اون کتاب دیتل و منابع خارجی (بهترین منبع )است .فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا