آموزش ايجاد افكت شوك بر روي متن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pooriya_Online

Active Member
سلام

والله امروز يكي از دوستان برام پيغام زده بودن تا آموزش افكت امضا رو بدم. والله اين افكت رو من خودم آموزش ديدم :wink: و براي خودم نيست. با كسب اجازه از آقا ميلاد گل (مدير سايت آشیانه) اين آموزش رو اينجا گذاشتم تا همه ببين و لذت ببرن. درضمن اگه آقا مجيد خواست آموزش رو توي قسمت مقالات بزاره بايد از آقا ميلاد اجازه بگيره چون حق نشرش با ايشونه. ممنون

شروع ميكنم:

:1: ابتدا يک فايل جديد با ابعاد 400×400 و با زمينه Transparent بسازيد و نام لايه خود را Back بگذاريد.

:2: به Edit > Fill رفته و صحنه را با رنگ سياه پر کنيد.

:3: متن مورد نظر خود را با اندازه ي بزرگ و رنگ سفيد در وسط صحنه بنويسيد. من در اين آموزش Ashyaneeh را با فونت Albert و اندازه 30pt نوشته ام .

[align=center:0e1d7c8f53]
1.gif
[/align:0e1d7c8f53]

:4: به Layer > Rasterize > Type رفته و لايه متن خود را Rasterize کنيد. حالا نام لايه خود را Text1 بگذاريد.

:5: از لايه خود يک کپي تهيه کنيد (duplicate) و نام لايه به وجود آمده را Text2 بگذاريد و اين لايه را Hide کنيد

:6: لايه Text1 را انتخاب کرده وبه Layer > Merge Visible برويد. حالا به Go Edit > Transform > 90 CW برويد.

:7: به Filter >Stylize > Wind رفته و Wind را انتخاب کنيد و Direction آن را From the Right قرار دهيد. حالا Ctrl+F را فشار دهيد. دوباره به Filter >Stylize > Wind رفته و اين بار جهت راFrom the Left انتخاب کنيد. باز هم Ctrl+F را فشار دهيد.

2.gif

:8: به Edit Transform > 90 CCW رفته و مرحله قبل را به جز فشار کليد هاي Ctrl+F تکرار کنيد. .

3.gif

:9: حالا به Filter > Distort > Ripple برويد. (مقادير را در همان حالت قرارا داده و OK را كليك كنيد.)

4.gif

:10: به Image > Adjustments > Hue/Saturation رفته و تنظيمات آن را مانند زير انجام دهيد:

Colorize : Checked

Hue : 190

Saturation : 50

Lightness : 0

5.gif

:11: کليد Ctrl را پايي نگه داشته و روي Text2 کليک کنيد تا انتخاب شود سپس به Select > Modify > Contract برويد و مقدار contract را برابر 2px تنظيم کنيد. سپس قسمت انتخاب شده را با رنگ مشكي پر کنيد. حالا طرح شما کامل است . اميدوارم از آن لذت ببريد!

:12: در آخر طرح شما بايد يه چيزي شبيه طرح زير باشه:

end.jpg

m-sh

Member
ولي با اين كار حقوق نويسنده مقاله را زير پا گذاشتند ..

aminem

Member
حالا شاهكليد خان شما حرص نخور.
(ولي مگه شما خودت اينو ابداع كردي؟!؟)

Salar

Active Member
gollpesar گفت:
salar گفت:
نوشتن منبع مهمه ولي كو گوش شنوا!!؟؟

بابا اين بنده خدا كه نوشته اسم منبع چيه :

ايناهاش اينجا رو خوب نگاه كنيد . گفت:
با كسب اجازه از آقا ميلاد گل (مدير سايت آشیانه)

از پوريا هم كمال تشكر رو دارم . مرسي
يا علي

من منظورم پوريا نبود...دوستاني كه از هم "دزدی" میکنن هست...در کل به قول امین اینا رو که ما ابدا نکردیم...ولی به هر حال برای کار ترجمش باید ارزش قایل(غایل. نمی دونم چطوری مینویسنش :lol: :lol: :lol: ) شد.

:lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:

mgeology

Member
salar گفت:
gollpesar گفت:
salar گفت:

يا علي

من منظورم پوريا نبود...دوستاني كه از هم "دزدی" میکنن هست...در کل به قول امین اینا رو که ما ابدا نکردیم...ولی به هر حال برای کار ترجمش باید ارزش قایل(غایل. نمی دونم چطوری مینویسنش :lol: :lol: :lol: ) شد.

آقا اصل كلمه : قائل هستش! :lol: :lol: :lol:

omidak

Active Member
سلام:
بابا كوتاه بيايد.
مهم اينه كه ماها يك چيزي ياد بگيريم كه گرفتيم. :lol:
اما آقايه شاهزاده کیلید هم ول کن نیست

Salar

Active Member
mgeology گفت:
salar گفت:
gollpesar گفت:
salar گفت:

يا علي

آقا اصل كلمه : قائل هستش! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

m-sh

Member
aminem گفت:
حالا شاهكليد خان شما حرص نخور.
(ولي مگه شما خودت اينو ابداع كردي؟!؟)

نه من خودم ابداع نكردم ولي بايد يه حقي براي مترجم اوون باشه! ( چيز زيادي هم كه نمي خواهم فقط يه لينك و ذكر منبع .. )

همان طور كه همه مقالات فتوشاپ ديگر نيز ترجمه هست ...

iman_flash

Active Member
m-sh گفت:
نه من خودم ابداع نكردم ولي بايد يه حقي براي مترجم اوون باشه! ( چيز زيادي هم كه نمي خواهم فقط يه لينك و ذكر منبع .. )

همان طور كه همه مقالات فتوشاپ ديگر نيز ترجمه هست ...
آقا شايد اون هم از همون سايتي كه شما گرفتي خودش ترجمه كرده باشه...
راستي شما خودت زير مقالت نوشتي از كدوم سايت ترجمه كردي؟؟

gollpesar

Member
سالار خان اولا سلام
دوما شما مي تونستيد توي يه جا ديگه اين بحث رو بكنيد نه اينكه تا اين Pooriya_Online عزيز اين آموزش رو اينجا گذاشت شما اينجوري باهاش برخورد كنيد .

من هم از Pooriya_Online تشكر مي كنم هم از m-sh

دوست عزيز : m-sh
سر شما هم كلاه نرفت !!!!

Pooriya_Online

Active Member
سلام

از همگي ممنون .

اين چند روز نميتونستم به سايت سر بزنم چون سيستمم خراب بود و به كافي نت هم نميتونستم برم چون يا درگير درس بودم يا درگير سيستم.

خلاصه آقا به قول Omidak اصلا مهم نيست كه ماله كجاس مهم اينه كه ما يه چيزي ياد گرفتيم. درضمن من اگه ميدونستم اين آموزش ماله كي (حتي اگه خارجي هم بود) منبع رو همون سايت مينوشتم و ترجمه هم از همون سايتي كه خوندم (يعني آشيانه) مينوشتم.

خلاصه از همه نظراتتون ممنون...

موفق و پيروز باشيد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا