آموزش افکت شیشه ای زیبا بر روی متن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan

Active Member
سلام
امروز قصد این رو دارم که آموزش یه افکت زیبا و شیشه مانند بر روی نوشته رو به شما آموزش بدم ...
این افکت خیلی شبیه به افکتهای قبلی که دیگر دوستان اینجا اموزش دادن هست ... پس اگه موزد پسند شما قرار نگرفت به بزرگواری خودتون ببخشید ...

1. براي شروع ابتدا ميبايست پترن راه راه روي نوشته را درست کنيم. يک فايل 4 در 4 با بک گراند Transparent ايجاد کنيد

01.png

2. بعد از ايجاد فايل جديد،ابزار مداد را انتخاب کنيد :

02.png

3. و روي کار يک چنين خطي با رنگ سفيد ايجاد کنيد:

03.png

4. بعد ايجاد خط بايد اين تصوير را تبديل به يک پترن کنيد به ...Edit > Define Pattern برويد و فايل خود را به پترن تبديل کنيد

04.png

5. حالا بعد از ايجا پترن نويت به افکت اصلي ميرسد،نوشته دلخواه خود را به همراه فونت و اندازه دلخواه با رنگ FFB70A# تايپ کنيد.

05.png

6. و استايل هاي زير را روي لايه متن ايجاد کنيد :

06.png

07.png

08.png

7. بعد از تنظيم استايلها متن شما بايد شبه افکت زير شود :

09.png

8. بعد از انجام استايل لايه ها به ساده ترين بخش اين آموزش يعني ساخت جلوه شيشه اي آن ميرسيم براي ايجاد جلوه شيشه اي ابزار Elliptical Marquee Tool را انتخاب کنيد .

10.png

9. لايه اي جديد ايجاد کرده و روي آن بيضي مانندي ايجاد کنيد و با ابزار رنگ(سطل رنگ)محوطه سلکت شده را پر کنيد

11.png

10. بعد از انجام اين کار شفافيت لايه را برابر 40 قرار دهيد :

12.png

11. و میشه گفت کار شما تا حدودی تمام شده است ... با کمي ريزه کاري هم ميتوانيد متن خود را جذاب تر جلوه دهيد. مثلا به Filter > Sharpen > Sharpen و متن خود را براق تر کنيد.

13.png

امیدوارم این آموزش هم مثل دیگر آموزش ها مورد پسند شما قرار گرفته باشه ...

:: دانلود نسخه PDF آموزش با حجم 145 کیلوبایت !

مخلصیم, بارزام !
162.gif

Erfan

Active Member
مرسی از ابراز احساسات قشنگتون ... اینم در چندین رنگ نمونه .... برای هودر سایت ها وبلاگ ها خیلی باید جالب در بیاد ...

01.gif

02.gif

03.gif

04.gif

05.gif

06.gif

07.gif

امیدوارم مورد توجه قرار گرفته باشه ...

مخلصیم بارزام !
162.gif

Erfan

Active Member
عزیز دل برادر اینکه سایت نیست وبلاگه بعدشم منظورت از سایت ما در گوگل چیه:eek: !؟ این کارها خیلی وبلاگتو تابلو کرده! در ضمن فکر می کنم اگه یکم بگردی وبلاگهای توپ تر از وبلاگ من واسه لینک کردن پیدا میکنی.
خود من هم از وقت تلف کردن وقتم در وبلاگ نویسی خسته شدم چه فایده آدم بره مطالبه وبلاگهای دیگه رو بلند کنه یه کمی هم تغییرش بده بعد بزاره تو وبلاگش!البته ببخشید ها من اینطوری حرف میزنم چون فکر کنم خیلی بی ادبانه شد.
اوه بهتره زودتر از زیاده گویی پرهیز کنم چون ممکنه به جرم انحراف تاپیک با مداد قرمز B6 بهم تذکر جدی داده بشه:shock:

برادر من هنوز فرق پست و امضا رو نمیدونی ؟ یا دقت نمیکن ؟

اون عزیز توی امضاش نوشته نه پست ....

در ضمن بحث اموزش هست نه ایراد گرفتن به فوت و فن وبلاگ نویسی و باقی قضایا ....

مرسی

mostafa_cs

Well-Known Member
آره!
همین که باهاش نوشتی webnevis
ممنون میشم اگه بگی از کجا فونتش رو آوردی!

25qy9ew.jpg

mostafa_cs

Well-Known Member
اوه اوه عجب سوتی تابلویی بود
به هر ما تازه واردیم و نا بلد!
از farhadr هم به خاطر اشتباه پیش اومده معذرت میخوام

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
یه نگاه به تاریخ تاپیک بکنین بکنین بکنین
لطفا تاپیک قدیمی بالا نیارین نیارین نیارین
cry222.gif