آموزش افكت شيشه اي كامل همرا باتصوير

aliw111

Member

ابتدا تصوير خودرا درفتوشاپ لود كنيد واين مراحل راپشت سرهم اجرا نماييد

001.gif

002.gif

003.jpg

004.gif

005.gif

اين هم نتيجه
006.gif
م

EMIRATES

Active Member
با سلام

مرسی از وقتی گه گذاشتی ولی این آموزش قبلا بار ها گفته شده

از این به بعد لطف کن یه جستجو بکن قبل هرکاری.

با تشکر.

aliw111

Member
با سلام

مرسی از وقتی گه گذاشتی ولی این آموزش قبلا بار ها گفته شده

از این به بعد لطف کن یه جستجو بکن قبل هرکاری.

با تشکر

سلام دوست عزيز
ازتذكرشما ممنونم
قبول دارم كه اين آموزش تكراري هست اما تاحال چندپيام خصوصي داشتم كه اين رابراي آنها توضيح بدهم من هم احساس كردم اين آموزش را كامل همرا با تصوير قرار دهم ونكته اي كه باعث شد من اين آموزش راتهيه كنم اين بود كه درجاهاي ديگرفقط به صورت توضيحي اين آموزش رابيان كردند كه براي آنهايي كه مبتدي هستند زيادقابل فهم نيست لذا من خواستم اين نقص را جبران كنم كه آموزش رابه صورت ميداني وتصويري وقابل درك براي ببيننده ارايه دهم.
قطعا اگر شما هم جاي بنده بوديد غيرازاين كاري نميكرديد
درهر حال سپاسگزار مازشما

Mandana

Active Member
درسته آموزش کمی تکراری هستش اما جالبه و فکر نکنم مرور یک آموزش تابحال کسی رو کشته باشه :دی
اگر دوست جان emirates گفتن سرچ کنین برای خودتون گفتن که متحمل زحمت دوباره نشین. و الا آموزش خوب و پر کاربردی هستش.ممنونم و موفق باشین
Emoticon_28.gif

aliw111

Member
درسته آموزش کمی تکراری هستش اما جالبه و فکر نکنم مرور یک آموزش تابحال کسی رو کشته باشه :دی
اگر دوست جان Emirates گفتن سرچ کنین برای خودتون گفتن که متحمل زحمت دوباره نشین. و الا آموزش خوب و پر کاربردی هستش.ممنونم و موفق باشین
emoticon_28.gif

هر چيزي درجاي خودش خوبه شما ببينيد كدام آموزش مثل آموزش من درسته نتيجه يكي ميشه ولي من ازراه ديگروبامتد ديگرآموزش دادم
همه مثل اينكه تو مجيدآنلاين به هم گير ميدهندمن كه تازه آمدم چه برخوردي ميكنند حالا نه آموزش هاي ديگران خيلي جديده.........................

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا این بحث رو ادامه ندید. علی آقا ممنون بابت آموزش خوبتون و زحمتی که کشیدید.

Emirates جان شما هم لطف کنید فقط اگر ایراد یا اشکالی داشتید مطرح کنید چون پستهایی که باعث دلسردی کاربرای دیگه بشن خلاف قوانین فروم هستن.

لطفا به هیچ عنوان این بحث رو ادامه ندید چون در صورت ادامه مجبورم اخطار بدم!!

جدیدترین ارسال ها

بالا