Mohammad
Member
توجّه کنید، ابر مخفی کردن با مخفی کردن تفاوت داره. ویندوز برای محافظت از فایلهای مهم و سیستمی خودش اونا رو ابر مخفی میکنه تا کسی نتونه اونا رو ببینه و به اونا صدمه ای بزنه. فرق فایلهای مخفی با فایلهای ابر مخفی در سیستمی بودن این فایلهاست. به طور کلّی هر فایل مخفی اگر سیستمی بشه به یک فایل ابر مخفی تبدیل میشه.
- آموزش :
1. ابتدا باید برنامه Run.exe را از شاخه زیر باز کنید
Start > All Programs > Accessories > Run.exe
2. سپس در کادر متن دستور cmd را تایپ کرده و از روی صفحه کلید خود Enter را بزنید.
در این مرحله باید از دستور Attrib استفاده کنیم. شکل کلی دستور به صورت زیر است :
Attrib +S/-S +H/-H +A/-A +R/-R [File Address][File Name].Suffix
R : خصیصه فقط خواندنی - Read-Only
A : خصیصه آرشیو - Archive
S : خصیصه سیستمی - System
H : خصیصه مخفی - Hidden
با توجه به تعاریف بالا می توان از حروف اول کلمات ، برای اعمال آن کار رو فایل ها استفاده کرد مثلا اگر می خواهیم یک فایل Hidden شود ، باید از H+ استفاده کرد و اگر می خواهیم از این حالت خارج شود ، باید از H- استفاده کرد و ...
اما با توجه به این که برای ساختن فایل های ابر مخفی باید فایل ، مخفی و سیستمی باشد ، باید از دستور S +H+ استفاده کنیم.
3. در نهایت برای رسیدن به مقصود اصلیمون ، یعنی ایجاد یک فایل ابر مخفی در صفحه باز شده عبارت زیر را تایپ کنید و کلید Enter را بزنید.
Attrib +S +H D:\test.gif
در این آموزش من یک فایل با نام test و پسوند gif را ابر مخفی کردم که در درایو D بود...
شما می توانید هر فایل دیگری را با وارد کردن آدرس دقیقش ، ابرمخفی کنید ...
- نکات مهم :
D/ : مثلاً این دستور Attrib +R +S +H –A F:\test /S /D کاری که میخواستیم رو انجام میده امّا به انتهای دستور توجّه کنید! پارامتر D/ به این معنی است که این دستور فقط روی پوشه ها اعمال بشه و کاری به فایلها نداشته باشه. این پارامتر به تنهایی استفاده نمیشه و فقط زمانی به کار میره که قبلش پارامتر D/ اومده باشه.
منبع : تاپ لرن
در پایان هم فایل هایی رو پیوست می کنم که مثل یه نرم افزار کار می کنند و کار msnv عزیز است و ازش تشکر میکنم ، در واقع همین کارهایی که تو آموزش مطرح شد رو انجام میدند ولی شما فقط باید روش کلیک کنید و آدرس فایل رو بدید تا با زدن Enter مخفی سازی شروع بشه - با استفاده از این نرم افزار شما فایل هاتون رو در 1 مرحله (فقط وارد کردن آدرس) طوری مخفی می کنید که دست هیچ کس بهشون نمیرسه
البته برنامه ی خارج کردن از حالت مخفی رو هم ضمیمه کردم
پیوست ها
آخرین ویرایش: