آموزشی:معرفی قابلیت Expire در برنامه AutoPlay Menu Builder

Aref_Alikhani

Well-Known Member
در حال مطالعه help برنامه AutoPlay Menu Builder بودم که به یه قابلیت جالب در این برنامه برخورد کردم, قابلیت Expire که در ادامه به بررسی این قابلیت خواهم پرداخت:

Expire به معنای منقضی شدن, به پایان رسیدن می باشد.
شما با استفاده از این قابلیت می توانید برای فایل های تولید شده با این نرم افزار تاریخ انقضا معیین نمایید و همچنین به هنگامی که برنامه منقضی شد پیامی را بر این مبنا صادر کنید که برنامه منقضی شده است علاوه بر این شما می توانید با قرار دادن یک Unlocked فایل منقضی شده را مجدداً مورد استفاده قرار دهید.البته این محافظ چندان امنیت بالایی برای پروژه شما ندارد بنابراین توصیه می شود که از ابزار های امنیتی بهتری برای امنیت پروژه های خود استفاده نمایید.

شما برای این کار باید از طریق منوی Page و یا فشردن کلیدهای Ctrl+P صفحه ی مربوط به تنظیمات پروژه را بگشایید حال به سربرگ Startup مراجعه کرده و گزینه Expire را تیک دار نمایید...حال با استفاده از منوی کشویی Expire Date تاریخ انقضایی برای محصول خود انتخاب نمایید و در بخش Message می توانید پیام نمایش داده شده به هنگام انقضا را معیین کنید.با انتخاب گزینه Allow Continue when Expired کادهای مربوط به Unlocker فعال خواهند شد در بخش Unlock code رمزی که موجب بازگشتن برنامه میشود را نوشته و در کادر رو به رو دوباره همان رمز را وارد نمایید.در بخش Unique ID طبق توضیحات مختصری که در زیر کادرش داده شده می تونید یه رشته منحصر به فرد تعیین کنید که رمزهای وارد شده توسط کاربران رو ذخیره کنه.

از این قابلیت می توان برای ساخت برنامه هایی که تنها جنبه نمایشی دارند و مدت استفاده از آنها محدود است استفاده کرد.

نکته: همون طور که در Help اومده و در بالا هم بیان کردم این قابلیت امنیت بالایی نداره بنابراین برای پروژه های خیلی حرفه ای توصیه نمیشه.

عارف - علیخانی

جدیدترین ارسال ها

بالا