آموزشهای دوربین و متریال V-Ray ترجمه و دوبله شده به فارسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin4590

New Member
آموزش دوربین V-Ray و متریالهای V-Ray ترجمه و دوبله شده به فارسی

سلام دوستان. امروز یک سایتی پیدا کردم خیلی جالب بود. داخلش هم آموزشهای تصویری دوبله شده به فارسی داره هم مطالب ترجمه شده به صورت pdf از آموزشهای معتبر.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

madmaster_3d

Well-Known Member
والا من تو این سایت رفتم هر چی ادامه مطلب رو میزنم دوباره همون میاد. اصلا صفحه بعدی نداره سره کاریم؟ ولی این آموزش های متریال وری که ترجمه شده عالیه. همه باید بگیرن. اون قسمت خردیش هم خرابه وقتی کلیک میکنی رو محصولات. ولی مرسی جالب بود. :rose:

amin4590

New Member
مثل اینکه مشکل سایتش برطرف شده. آموزش متریالش خیلی جالب بود. البته برای سایت Viscorbel.com بود ولی روان ترجمه شده بود. امیدوارم بازم از این آموزشا بزاره. مثل بعضی سایتها نباشه 2 تا کار بزارن دیگه بیخیال بشن

mahyarP

Member
سایتش مشکل داشت.... اما الان رفتم دیدم رفع شده!!! اما باید 2 قسمت رو رایگان میزاشت برای دانلود تا ببینیم .. چه طور ترجمه شده و به چه صورت هست...نحوه صدا برداری... مچ بودن با تصاویر و...

ALI_TAKHTI

Active Member
اگه کسی از دوستان علاقه مند به خرید این مجموعه ها هست پیشنهاد میکنم گروهی یه سری بخریم.
اگه کسی خواست پیام خصوصی بده

amin4590

New Member
من تماس گرفتم باهاشون و گفتم قیمت بالاست. در جواب گفتن برای دوبلاز فیلمها یک تیم چند نفره هست که ترجمه و صداگذاری می کنند. حالا اگه می خواهید چند نفر دیگه هم باهاشون تماس بگیرن و راجع به قیمتها باهاشون صحبت کنند. شاید قیمتهارو تغییر دادن. در ضمن گفتن قراره چندتا آموزش رایگان دوبله شده به صورت تصویری هم تو این چند روز بزارن. بزارین ببینیم اصلا چطور ترجمه و دوبله شده بعد اگه خوب بود هزینه کنیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا