:D :green::rose:
Y yasmax کاربر متخصص شبیه سازی معماری Dec 9, 2011 #1 پیوست ها 11.jpg 836.6 کیلوبایت · بازدیدها: 60 www.jpg 792.9 کیلوبایت · بازدیدها: 78
max vray کاربر VIP Dec 9, 2011 #2 افرین کارات کارای شسته رفته و خوبیه و تو افتر افکت هم خوب پست پرو میکنی اما این کارت چندتا مشکل کوچولو داره. موفق باشی پیوست ها 11.jpg 218 کیلوبایت · بازدیدها: 31
افرین کارات کارای شسته رفته و خوبیه و تو افتر افکت هم خوب پست پرو میکنی اما این کارت چندتا مشکل کوچولو داره. موفق باشی
Y yasmax کاربر متخصص شبیه سازی معماری Dec 9, 2011 #3 max vray : اقا دمت گرم خیلی ریز بینی دقیقا درست گفتی همش رو ولی اون تخته رو کارفرما خواسته بود که وایت برد باشه منم خودم قبول ندارم که امفی تئاتر تختش اینجوری باشه
max vray : اقا دمت گرم خیلی ریز بینی دقیقا درست گفتی همش رو ولی اون تخته رو کارفرما خواسته بود که وایت برد باشه منم خودم قبول ندارم که امفی تئاتر تختش اینجوری باشه
Mandana Active Member Dec 10, 2011 #5 می زیاد از رندر سر در نمیارم ولی عاشق پست پروداکشن هاتونم.با پلاگین افزوده شده پست پرو می کنی یا مال خود افتر؟خعلی قشنگن موفق بباشی
می زیاد از رندر سر در نمیارم ولی عاشق پست پروداکشن هاتونم.با پلاگین افزوده شده پست پرو می کنی یا مال خود افتر؟خعلی قشنگن موفق بباشی
Y yasmax کاربر متخصص شبیه سازی معماری Dec 10, 2011 #6 Mandana : ممون از نظرتون بله با پلاگین look کار میکنم تو افتر افکت
G gholamiinfo Active Member Dec 11, 2011 #7 'طراحیت جالبه سلام سقفتو دوست دارم رندرتو قوی تر کن نور گذاریت جالبه موفق باشی
main Well-Known Member Dec 11, 2011 #8 جالب شدهـــ ولی همون طور کهــ دوستمون گفت یکم تکسچر یکم بافت درشتی دارهــ. موفق باشی.