بی بی کد آمفی تئاتر روباز

aminn70

Well-Known Member
سلام
این طرح کاملا اجرایی هست و برای شهرداری زدم و طراحی کلا با خودم بوده
یه سه بعدی هم همینطور برای اولین بار زدم (نمای خارجی)
n8dwuhncab7azs9j2jrk.jpg

g5s6krkevj7v2b1i1u0.jpg

پیوست ها

• n8dwuhncab7azs9j2jrk.jpg
    n8dwuhncab7azs9j2jrk.jpg
    406.7 کیلوبایت · بازدیدها: 156
آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
از نظر اصول سازه ی چادری مشکل داره ... سازه ی چادری باید پایدار باشه . این سازه در مقابل نیروهای جانبی عملا هیچ عکس العملی نشون نمیده ...رفتار سازه ایش بیشتر شبیه یه پرچمه تا سازه ی چادری.

arbab_arch

Member
از نظر اصول سازه ی چادری مشکل داره ... سازه ی چادری باید پایدار باشه . این سازه در مقابل نیروهای جانبی عملا هیچ عکس العملی نشون نمیده ...رفتار سازه ایش بیشتر شبیه یه پرچمه تا سازه ی چادری.
باهات موافقم فرشید جان از لحاظ اصولی مشکل داره اگه باد از سمت چپ تصویر بیاد با توجه به این که سازه در اونجا
کابلی (از بالا) هستش چادر پرواز میکنه.:)

nightlord

Well-Known Member
کاملا حرف فرشید درسته . اصلا نیروی جانبی رو تحمل نمیکنه و ایستا نیست .

یه نگاهی به استادیوم Olympiastadion که فکر کنم تو برلین آلمان هستش بنداز و پایه هاشو ببین تمام پایه ها به صورت کاملا ایستا وپایدار هستن و یه شاهکار معماریه و سازه چادری هستش .

*farshid*

کاربر VIP
قبل از طراحی یه همچین چیزی یه سری مطالعات ابتدایی لازمه ... کتاب های ترجمه دکتر گلابچی
سازه در معماری (ماریو سالوادوری)
درک رفتار سازه ها
(انتشارات دانشگاه تهران)

نمونه های سازه ی چادری ...

پایانه ی حجاج جده در عربستان (کار فضلور خان و گوردن بانشفت)
استادیوم ریاض
پارک آب و آتش تهران
المپیک مونیخ
و ...

aminn70

Well-Known Member
ممنون از نظر دوستان
هنوز روی چادر تصمیم قطعی نگرفتیم
اینو هم من همینطور زدم گذاشتم روش یه طور خودش رو نشون بده
در کل آره خیلی مشکل داره چادرش
ولی الان داره عملیات پی کنی انجام میشه
و از نظر سازه و معماری کاملا درسته به غیر از چادر که هنوز فکری براش نکردیم

پیوست ها

• N4.jpg
    N4.jpg
    126.6 کیلوبایت · بازدیدها: 53

gezler

Member
کاملا حرف فرشید درسته . اصلا نیروی جانبی رو تحمل نمیکنه و ایستا نیست .

یه نگاهی به استادیوم olympiastadion که فکر کنم تو برلین آلمان هستش بنداز و پایه هاشو ببین تمام پایه ها به صورت کاملا ایستا وپایدار هستن و یه شاهکار معماریه و سازه چادری هستش .

البته جسارت نباشه ، الیمپیااشتادیون توی مونیخه . مال 1972 .. مهندس سازه هم فرای اوتوی بزرگه .

nightlord

Well-Known Member
البته جسارت نباشه ، الیمپیااشتادیون توی مونیخه . مال 1972 .. مهندس سازه هم فرای اوتوی بزرگه .

بله درسته حق با شماست . من حدود 3 سال پیش یه کتاب در موردش خونده بودم ، که الان حافظه یاری نمیکرد که تو کدوم شهره آلمان هستش . از یاد آوریتون ممنونم

*farshid*

کاربر VIP
البته سازه ی المپیک مونیخ در واقع سازه چادری نیست ... فقط فرم سازه ایش منطبق بر فرم یک غشا یا سازه ی چادریه ... در دسته بندی سازه ای جز سازه های کابلی با انحنای مضاعف قرار میگیره ... ولی فرمش این قابلیت رو داره که تبدیل به یک سازه ی چادری بشه.
1458264810_654d1f46e9.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا