آمدن موضوع تايپيك هاي به روز شده در home page ؟؟؟؟؟

سلام
من مي خواستم بيبنم چطوري مي تونم مثل سايت مجيد آن لاين موضوع تايپيكهاي جديد رو در home page بزارم :?: :!: :idea: :arrow:

ara

Member
منم همين مشكل رو دارم
البته من Block دارم كه اين كارو ميكنه ولي مثل سايت مجيد بالا پايين نميره
اگه كسي Block ش رو داره بگه تا دانلود كنيم

Scrolling Forums Block

سلام

از فايلي كه ضميمه كردم براي نمايش 10 پست آخر فروم ها در سايت PHP Nuke خودتون ميتونيد استفاده كنيد ... البته به صورت اسكرول (بالا پايين هم ميره ) :wink:

بعد از دريافت ... فايل را از حالت فشرده خارج كنيد و آنرا داخل پوشه blocks بر روي سرورتون منتقل كنيد ... بعد داخل منو مديريت سايت نوكتون بريد و گزينه بلوك ها را انتخاب و از قسمت اضافه كردن يك بلوك ---> نام فايل ---> Forums را انتخاب كنيد. همه چيز درست ميشود.

خيلي خيلي ممنون

اين حتما براي خيلي از دوستان كه phpnuke كار مي كنن مفيد واقع ميشه
ولي من phpbb كار كردم اينو چي كارش كنم ؟؟؟

خوب شما براي نمايش آخرين پست هاي فروم در صفحه اصلي سايتتون بايد از RSS News Feed و يا RDF News Feed استفاده كنيد درست مثل همين كليد نارنجي XML كه در پايين فروم مجيد آنلاين است ... يعني اين MOD را بايد براي PHPBB نصب كنيد و سپس با استفاده از يك كد جاوا آخرين ارسالي هاي فروم را نمايش دهيد ... اسكرول دار كردن اونهم بسيار ساده است و با استفاده از Front Page ميتونيد اينكار را بكنيد.

از فايلي كه ضميمه كردم استفاده كنيد بعد فايل ها را در داخل محلي كه PHPBB شما نصب شده منتقل كنيد.

اي ول دستت درد نكنه ؛ كارت درسته
فقط اگه مشكلي داشتم مي تونم باز مزاحمت بشم
ببخشيد من خيلي روم زياده
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا