Fa آمدن صفحه اول بدون مکث

skyblu

Member
من وقتی پروژه ام run می شود وقتی می خواهد صفحه اول load شود چون object روی صفحه اول زیاد است

زمان طولانی برای load صفحه صرف می شود و صفحه تیکه تیکه می آید چه کار کنم تا این صفحه اول در یک زمان همه آن بیاید ؟

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
اگر فایل های با حجم زیاد را embed کرده اید پیشنهاد میکنم آنها را در جایی در خارج از پروژه قرار بدین
و اگر اینگونه نیست میتوانید صفحه اول پروژه تون را به عنوان یک صفحه خوش آمدگویی اختصاص دهید که دارای زمینه ای برای خوش آمد گویی باشد و پس از چند لحظه (مثلا" 2000ms) صفحه اصلی که حاوی اشیاء اصلی است را بارگذاری کنید که در اینصورت کاربر متوجه کندی سرعت بارگذاری برنامه نخواهد شد

موفق باشید

skyblu

Member
من دقیقا همین کار را در پروژه ام کرده ام صفحه که load آن طولانی می شود صفحه دوم است . که هیچ فایلی را embeded نکرده ام ،
فقط شی پلاگین دارم که یک فایل خروجی را در آن آدرس دهی کردم . imgfx ، ... را دارم .

و دقیقا در صفحه اول گفتم که با این فاصله زمانی بیاید حالا چه کارکنم؟
PageTimer("1300","page 1")

skyblu

Member
منظورم این است که اول قسمت بالا imgfx خواهد آمد بعد قسمت پایین که پلاگین trich دارد؟

msnv

Well-Known Member
سه تا روش برایتان پیشنهاد میکنم، شاید جوابگوی مشکلتان باید:
اول اینکه تا قبل اینکه این اشیاء بطور کامل ظاهر شوند آنها را مخفی کنید، به عبارتی ابتدا دستور Hide شده آن ها را بدهید سپس همزمان با اتمام بار گذاریشان مجددا" دستور Show را اجرا نمائید
البته فکر نکنم این دستور در مورد پلاگین تاثیری داشته باشد

دوم اگر پلاگین ها قابلیت مخفی سازی ندارند میتوانید تا اتمام بارگذاری مکان آنها را در جایی خارج صفحه کاری تعریف و پس از اتمام بارگذاری مجددا" آنها را به محل اولیه بازگردانید

و اما روش آخر (و همچنین کمی غیر استاندارد) ، اگر روش اول و دوم بدرستی جواب نداد، قبل از باز شدن صفحه مورد نظرتان Height صفحه را برابر حداقل که میتواند 1 باشد قرار دهید یعنی ارتفاع صفحه را بر روی 1 تنظیم کنید و پس از آنکه صفحه بارگذاری کامل شد مجددا height آنرا برابر مقدار اولیه تنظیم کنید البته قبل از تغییر اندازه صفحه بایستی ارتفاع اولیه را در متغیری ذخیره کرده باشید (این باعث میشود کاربر تا اتمام بارگذاری صفحه، آنرا مشاهده نکند)

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا