Fa آمارگيري در sqlite

reza zareie

Active Member
سلام به همه دوستان
چند وقت پيش يه سوال با عنوان نمايش اطلاعات خاص در ListViewپرسيده بودم كه با كمك و همكاري آقاي nevercomeجوابش رو به طور كامل فهميدم اما حالا من يه مشكل ديگه دارم كه خواهش مي كنم اگه ميشه كمكم كنيد.
من حالا مي خوام تعداد افرادي با ويژگي هاي معين كه در ديتابيس ذخيره شده اند رو به دست بيارم به اين صورت كه
مثلا تعداد تمام افرادي شهريه خودشون رو پرداخت نكرده اند رو به دست بياره و تو يك Textنشون بده . اميدوارم تونسته باشم منظورم رو درست بيان كرده باشم

silvercover

کاربر متخصص
شما باید ساختار اون جدولی که حاوی اطلاعات هست رو اینجا درج کنید تا بشه کوئری مناسبش رو پیدا کرد و نوشت.

reza zareie

Active Member
ديتابيس من داراي يك جدول به نام inform هستش كه داراي دو فيلد name و Hazineاست . كه تو قسمت هزينه دو حالت پرداخت شد و پرداخت نشد وجود داره حالا من مي خوام تعداد افرادي كه مقدار فيلد Hazine شون برابر پرداخت نشد هستش رو به دست بيارم

alimaya

Active Member
با اجازه اساتید من یه مثال برای دوست عزیزمون آماده کردم.
ببخشید آقای زارعی.به خاطر وقت کم کامل نیست. ولی اگه یکم دقت کنید متوجه موضوع میشید. ضمنا مقدار Rows تعداد رکوردهای پیداشده است.

پیوست ها

• sample.rar
    5 کیلوبایت · بازدیدها: 15

reza zareie

Active Member
خيلي ممنون alimayaعزيز
روش كار مي كنم ببينم مشكلم حل مي شه اگه سوالي پيش اومد بازم مي پرسم قول مي دم وقتي اين برنامه تموم شد سورسش رو براتون بذارم

reza zareie

Active Member
سلام دوباره
خيلي ممنون علي جان بالاخره كدش رو به دست آوردم كدش اينطوري ميشه
کد:
SQLQuery$ = 'SELECT * FROM inform WHERE hazine LIKE "پرداخت نشده";'
PluginSet("PlugIn","SQLQuery$")
PluginRun("PlugIn","Query")
PluginGet("PlugIn","Records")
DisplayValue("Tedad","Records")
كه همونطور كه ميبينيد تعدادافرادي كه شهريه خودشون رو پرداخت نكردند رو توي تكست Tedad نشون مي ده
بازم ممنون alimaya

آخرین ویرایش:

alimaya

Active Member
خواهش میکنم آقا رضا.بهتر بود از = استفاده میکردید.چون عبارت جستجو شده مشخصه. البته اینجا مشکلی پیش نمیاد ولی اگه بخواید یه متغیر عددی رو با like سرچ کنید به مشکل برمیخورید.

جدیدترین ارسال ها

بالا