آماده پاسخگويي به سوالات فرانت پيج در صورت توان

iman_ebru

Active Member
آقا یا خانم مهسا، اینجا همنطور که میدونید انجمن پرسش و پاسخ هست. اگر کسی سوالی داشته باشه سوال میکنه و هر کس که بتونه و بلد باشه جوابش رو میده . دیگه نیازی به این نیست که موضوع جدیدی ایجاد کنید و تقاضای سوال کنید.

اگر واقعا فکر میکنید اطلاعاتتون در مورد این برنامه به اندازه کافی هست یه سری به موضوعات قبلی بزنید و ببینید مشکلاتی رو که تا حالا کسی نتونسته حل کنه رو بلد هستین یا نه

mahsa24

New Member
سلام به دوستان در پاسخ به دوستمون iman_ebruباید عرض کنم بنده آقا نیستم! و اگر هم پست جدید ایجاد کردم منظور خاصی نداشتم و تنها دلیلش این بود که با نحوه کار در انجمن آشنایی نداشتم و حتا به توصیه شما دوست عزیز عمل میکنم
دوست عزیز(rezadogar) منظورتون از نحوه اتصال فرم به دیتابیس چیه ؟شما باید یک کانکشن به دیتابیستون ایجاد کنید و عملیات مد نظرتون رو با استفاده از اطلاعات فرستاده شده توسط کاربر از طریق فرم روی دیتابیس انجام بدین اگر سوالتون رو واضح تر بگین یا بفرمایین مشکلتون دقیقن کجاست بیشتر میتونم کمک کنم
خوشحالم که مشکل silvis حل شد پس نیازی به جواب نیست و اگر هم بتونم خیلی خوشحال میشم سوالات htmlدوستان رو در حد اطلاعات خودم جواب بدم و از اطلاعات دوستان هم استفاده کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا