سلامصطفی
خب برای رفع خستگی یکم جمله نوسی واگرا تمرین کردم ...

شاید غیر مستقیم و به شرط جسارت بدردت بخوره.
ایده برای ادامه
یعنی
توی انتخاب معطل شدم.
خب من همیشه توی انتخاب که گیر میکنم بیشتر انتخاب میکنم و بیشتر تست ... این ساده ترین روش هست.
به جای پاره کردن و پاک کردن ایده هامو جمع میکنم و با هم تست ترکیبی میزنم و رو خوباش دوباره کاری و اصلاح میکنم و با تجربه جلو میرم.
چه چیزی میتونه کمک کنه:
یه قورباغه با چی کامل میشه. این یه سوال کلیدی هست:
چکار کنه ... خب میتونه قلیون بکشه . میتونه آفتاب بگیره . میتونه ماهی بگیره .
کجا باشه ... توی گرداب. توی یه بشقاب پرنده بزرگ - روی میز ناهارخوری موشها
با چی باشه ... با دوستش - با خودم - با یه کلاغ - با چهار تا روانشناس - با سایه گوزن بزرگ
چه آبجکتهایی ... یه توپ چل تکه - یه قفس بزرگ پر از قناری - یه تشک کشتی - یه دسته کلید سنگین - شیش تا ذره بین
چه چیز قورباغه خواری ... یه چراغ جادو - یه گل قورباغه خوار - یه دوست قورباغه خوار - یه تله موش
با چه گلی دوست باشه: گل قارقارات - گل وزوزی - گل منگولی ...
یه راهش هم اینه که تصویرسازی های مختلفی ببینی و ازشون الهام بگیری.
آلبومی از تصاویر الهام بخش همیشه ذهن آدم رو رفرش میکنه و بعد فرش
میتونی از تصویر یه فرش نقشی گیاهی رو به طرح تزئینی تبدیل کنی. از یه گیاه رنگ مناسب و از یه چیدمان فرم های مناسبی پیدا کنی.
یه راهش هم اینه که دقیقا غیر معمول عمل کنی
کاری که همیشه اینوقتا میکنن چیه اون کارو نکن
به جای این منظره که قراره رنگ بشه یه قورباغه ساحلی یا اقیانوسی یا پرنده یا چرنده رو تصویر کن.
فضا زبان طرح رو عوض میکنه
میتونی از ورش دیکشنری استفاده کنی: گوش کن: روزنامه - بخاری - مگس پلو - جوجه تیغی - اتمسفر - سیبیل ... این کلمات از لای کتاب باز شده مثلا حالا اونا رو بذار تو طرحت. نه دادائیستی بلکه براشون داستان بساز. اگه داستان خوبی شد و لازم داشت حتی میتونی آقا قورباغه رو خواهش کنی جور دیگه ای وایسه ازش طرح جدید بزنی
میتونی از کولاژ استفاده کنی
یه راه هم اینه که یه منظره رو با سبک خودت کپی کنی.
یه منظره آقا قورباغه پیدا کن اثر داوینچی یا میکل آنژ یا یا نقاش حرفه ای و روش کار کن
یه راه اینه که اتود قبلی رو پاک کنی و تصادفی اسکچ بزنی تا خوب بشه...
با طراحی کور میشه مثل روشندلان نتایج معنوی سریعتری پیدا کرد و با حس ششم میشه بوی اتفاقات خوب رو شنید!
با برنامه alchemy - al.chemy.org میتونه ایده های انفجاری باور نکردنی بدست بیاری ...
فعلا افطار منتظرمه
امیدوارم خوراک قورباغه سبز نباشه
یا علی