آقا قورباغه - 2 :)

moslancer2

Member
سـلام بر همه دوستان و عزیزان همراه...:rose:
بالاخره کار آقا قورباغه به مرحله پیش تولید رسید و قرار داده میشه تا ایرادات نهایی گفته بشه و ایده های نو بیـاد...:paint:

تا این بنده خدا هم بعد ها در جاهای بهتر و عجیب تر زندگی خودش رو شروع کنه فعلا در این برکه هست...:)

پس بهش کمک کنید تا یه مکان دیگه برای خودش دستو پا کنه با یه فیگور دیگه :wink:

چند مرحله گذشته هم میتونید در >> اینجـــا << مشـاهده کنید از لحظه تولد (البته بزرگیاش) تا شکل گیری منظره...:paint:

حقیقت هم بخواید کمی تنبلی میکنم و جزئیات رو سر سری رد کردم پس با نقدای خودتون این تنبلی رو از من دور کنید:rose:

ارادتمنده همه شما عزیزان...:rose:

پیوست ها

• Mr-Frog.jpg
    Mr-Frog.jpg
    262.6 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • my-frog-sketch.jpg
    my-frog-sketch.jpg
    132.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10

sh1 graphic

Well-Known Member
عالی عالی عالی
فقط اون شبنم روی برگ سمت چپ که افتاده توی آب.... فک نکنم اینجوری باشه
ولی اونم خوب شده
موفق باشی مصطفی جان

moslancer2

Member
عالی عالی عالی
فقط اون شبنم روی برگ سمت چپ که افتاده توی آب.... فک نکنم اینجوری باشه
ولی اونم خوب شده
موفق باشی مصطفی جان

سلام شـوان جان... مرسی دوست جان... آره... برگ صاف به نظر میاد باید کمی مثل بالاییش کنم... مرسی از دقتی که کردی:rose::rose:

ایول...
.
ساغولَ سن، ساغول... :cool:

ممنونم دوست عزیزم... لطف داری...:rose:

قشنگ شده

موفق باشید

ممنونم مرتضی جان... سلامت باشی...:rose:

سلامصطفی

دوست گلم قورباغت خوب سالم مونده.
جسارت یا تکمیل محتاطانه لایه ها ؟

خب میدونم اگه کار باد بخوره خشک میشه و حس کار میپره. دیگه اون چیزی که تو ابرا رفتیم و طرح زدیم نیست.
منم قوری رو کار کردم اما حسش پریده.

القصه. شرمندم که همیشه ایراد میگیرم. ظرافت های خوبی تو کارت داری.
خطهای روشن تو آب حس آزادی داره و قطره تازه چکیده و برگ های گوشه کادر به چشم میاد. ...بقیه تغییرات هم دیدنیه ...

اما توی تحلیل بهتره بدون خستگی و اگه بهت میچسبه دوباره به نقاط روشن کارت و نقاط مبهم و آینده دارش نگاه کنی.
چشم خسته من شاید به دنبال تغییرات بیشتر باشه اما دلم توجهش به دید تو هست.

از اینکه آب سرد بریزم رو دوستم شرمنده میشم. میتونم از زیباییاش بگم.
برای کارای دیگه روش فکر کن. یکی از تمرینای طراحی طراحی سفید هست. اینو خودم اختراع کردم! البته خیلیا قبل از من!...
دو جور میشه هم روی طرح نمیه کاره و هم روی طرح شروع نشده. کاغذ رو نگاه میکنی و با انگشت طرحت رو میکش و میبینی که باید چی بشه. وقتت رو نمیگیره. باید ببینیم طرحمنو چی میشه و به اون برسیم.
برای رو اومدن کار به قول دوستم باید اسپرتش کنیم!
سایه زیر برگ دیگه نباید نرم باشه.
تغییر رنگ برگهای درشت میتونه نمایش سایه باشه
اون گیاهای گندمی شکل آیا کم زور نیستن.
توی کار باید تغییرات اصلی انجام بدیم تا قوی بشه و بعد تزئینش کنیم تا زیبا و قوی بشه.
اما اگه اصلش رو بهتر نکنیم فقط میتونیم تزئینش کنم. دیگه قوی نمیشه. . .
نمیدونم اینهمه قر زدن چه تاثیری تو ذهنت میذاره. امیدوارم بهتر از من با یه بداخلاقی که قلبی از حلبی داره برخورد کنی و نتیجش به سود خودت و هنرت باشه :rose:

یا علی

moslancer2

Member
سلامصطفی

دوست گلم قورباغت خوب سالم مونده.
جسارت یا تکمیل محتاطانه لایه ها ؟

خب میدونم اگه کار باد بخوره خشک میشه و حس کار میپره. دیگه اون چیزی که تو ابرا رفتیم و طرح زدیم نیست.
منم قوری رو کار کردم اما حسش پریده.

القصه. شرمندم که همیشه ایراد میگیرم. ظرافت های خوبی تو کارت داری.
خطهای روشن تو آب حس آزادی داره و قطره تازه چکیده و برگ های گوشه کادر به چشم میاد. ...بقیه تغییرات هم دیدنیه ...

اما توی تحلیل بهتره بدون خستگی و اگه بهت میچسبه دوباره به نقاط روشن کارت و نقاط مبهم و آینده دارش نگاه کنی.
چشم خسته من شاید به دنبال تغییرات بیشتر باشه اما دلم توجهش به دید تو هست.

از اینکه آب سرد بریزم رو دوستم شرمنده میشم. میتونم از زیباییاش بگم.
برای کارای دیگه روش فکر کن. یکی از تمرینای طراحی طراحی سفید هست. اینو خودم اختراع کردم! البته خیلیا قبل از من!...
دو جور میشه هم روی طرح نمیه کاره و هم روی طرح شروع نشده. کاغذ رو نگاه میکنی و با انگشت طرحت رو میکش و میبینی که باید چی بشه. وقتت رو نمیگیره. باید ببینیم طرحمنو چی میشه و به اون برسیم.
برای رو اومدن کار به قول دوستم باید اسپرتش کنیم!
سایه زیر برگ دیگه نباید نرم باشه.
تغییر رنگ برگهای درشت میتونه نمایش سایه باشه
اون گیاهای گندمی شکل آیا کم زور نیستن.
توی کار باید تغییرات اصلی انجام بدیم تا قوی بشه و بعد تزئینش کنیم تا زیبا و قوی بشه.
اما اگه اصلش رو بهتر نکنیم فقط میتونیم تزئینش کنم. دیگه قوی نمیشه. . .
نمیدونم اینهمه قر زدن چه تاثیری تو ذهنت میذاره. امیدوارم بهتر از من با یه بداخلاقی که قلبی از حلبی داره برخورد کنی و نتیجش به سود خودت و هنرت باشه :rose:

یا علی

سید جان استاد عزیزم... یک دنیا سپاس...:rose:
بی دلیل نیست که من خیلی خاطرت رو میخوام... میدونی دقیقا میزنی توی خال سیاه... مرد دقیقا درباره پریدن و خیس خوردن و نم کشیدن درست گفتی... اتفاقا ظهر میخواستم برات توی پیغام بگم اما منصرف شدم... صبر کردم خودت نظر بدی... و واقعا درسته...
کاملا موافقم راستش اولش با شور شروع شد اما بعدش که گذشت حسش هم کمرنگ شد و شد همین که تنها به اتود بسنده کنم...
تمام کلام هات درسته و مورد قبول...:rose: به جز این مورد آخر که اصلا توی ذهنم نمی گنجه "نمیدونم اینهمه قر زدن چه تاثیری تو ذهنت میذاره. امیدوارم بهتر از من با یه بداخلاقی که قلبی از حلبی داره برخورد کنی و نتیجش به سود خودت و هنرت باشه" آخه چی بگم استاد؟؟؟ چی بگم؟؟؟ فقط میتونم بگم از این به بعد وقتی چکش کاری که گفتم رو کردی از این حرفا نزن... چون من تازه پیدات کردم... میخوام هنرم (اگر هنری باشه) حسابی صیقل بخوره با چکش های شما... پس خواهشا کوبنده باش مثل الان اما از این حرفا نزن دیگه...:rose:
خیلی عزیزی سید جان... معلممی یه دنیا ارزش داری...:rose:
فدات بزرگ مرد... یا حق:rose:

آخرین ویرایش:

hsajj

Member
مصطفی جان عالی شده :oops:
رنگ آسمون - گندم های کنار قایق و برگ های توی برکه غیر از برگ اصلی (به نظرم اینا میتونن بهتر باشن)
البته نظر شخصی بودا (بعنوان یه بیننده) :wink:
از نظر رنگ بندی خیلی شاد و قشنگ شده :rose:

moslancer2

Member
مصطفی جان عالی شده :oops:
رنگ آسمون - گندم های کنار قایق و برگ های توی برکه غیر از برگ اصلی (به نظرم اینا میتونن بهتر باشن)
البته نظر شخصی بودا (بعنوان یه بیننده) :wink:
از نظر رنگ بندی خیلی شاد و قشنگ شده :rose:

سلام حسین جان... خوبی؟ مرسی عزیز از نظرات... شما استادی ما قبول داریم... انشاالل.. در کارهای بعدی جبران میشه...:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
خسته نباشید
به نظر من کار تصویر سازی خوبی شده
از کارکتر پردازی خوشم اومد
موفقیتـ:rose:

samvision

Member
نمیدونم قبلا گفته شده یا نه ولی:
به نظر من اون قایق به فانتزی طرح نمیخونه! ینی یکم رئال تره! نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه!
یا اون گل یا جلبک :)دی) خیلی رئال تر از آب ها هستن! بازم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!:green:

moslancer2

Member
نمیدونم قبلا گفته شده یا نه ولی:
به نظر من اون قایق به فانتزی طرح نمیخونه! ینی یکم رئال تره! نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه!
یا اون گل یا جلبک :)دی) خیلی رئال تر از آب ها هستن! بازم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!:green:

ممنونم دوست عزیز... از دقت و نظرتون... موافقم... اما خب دیگه گذشت انشالل.. در کارهای بعدی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا