سلام
همونطور که دوستان گفتند یه سری موارد هست باید رعایت کنید اکثر برنامه نویسها روی این مسله پافشاری دارند که برای شروع حتما میبایست HTML رو خوب بلد بود اما من این مطلب رو کاملا نقض میکنم( هرچند دونستن هر چیزی توی سرعت یادگیری خیلی تاثیر داره)
فقط به اندازه خیلی ابتدایی چندتا از تگ های پر کاربرد HTML رو بدونید مسلما برای شروع کفایت میکنه
بزرگترین منبع و بهترین گزینه برای یادگیری Php ریفرنس خودش هست
www.php.net نگید انگلیسیتون ضعیفه که اگه اینطوری نمیتونید اصلا پیشرفتی داشته باشید
خیلی از سوالات توی یاد گیری براتون پیش میاد که جوابش هیچ جا نیست غیر از منابع انگلیسی
البته برای شروع یه کتاب هست که دوست خوبم رضا ولی نژاد ترجمه کرده تایید میکنم و توصیه به همه دوستانی که میخوان php رو شروع کنند از طریق آدرس زیر میتونید بهش دسترسی پیدا کنید امکان سفارش آنلاین هم داره
www.php5.ir
مسله بعدی فقط و فقط تجربه هست شما توی تجربه میتونید نباید ها رو بایدها رو حلاجی کنید یه مثالی بزنم براتون توی موسیقی و علم هارمونی که روش چیدمان سازها رنگ شناسی موسیقی هست یه سری قوانینی وجود داره که حکم اعدام رو داره یعنی مثلا اگه کسی توی موزیک کلاسیک از سوم موازی توی قطعاتش استفاده کنه میگن طرف اصلا موسیقی نمیدونه باید اعدامش کرد
اما همین نقض قانون رو ما روزانه بارها و بارها توی موسییقی های دیگه میشنویم از جمله موسیقی پاپ خودمون . . .
با تجربه شما یاد میگیری توی کدنویسی های خودت خلاصه نویسی رو بعنوان رکن اصلی کارت باید لحاظ کنی
اسکریپت های مختلف رو باز کن سورس ها رو بررسی کن E-book های انگیلیسی مثل دوپینگ می مونند
مخصوصا محصولات packt Pub
سوالات خودت رو توی فروم مجید آنلاین مطرح کن انشالله سال دیگه همین موقع میتونی راحت با php کد بزنی
راستی قوانین این انجمن خیلی مهمه یعنی با لحاظ اون میتونیم در کنار هم به خوبی فعالیت کنیم پس لطفا حتما توی ارسالات خودت لحاظ کن
لطف
ا اینجا رو کامل و با دقت بخون.
عنوان مناسب برای سوالت انتخاب کن.