آقا خرگوشه :)

moslancer2

Member
باز هم ســلام بر شما عــزیزان و همـراهان همیشه و دوستــان گـرانقدر :rose:
یک شخصیت دیگه طرح زدم... این دومین کار تبلتی من هست... قبلا کاغذی بودیم حالا پیشرفت کردیم...:green:
میخواستم ببینم چجوری هست اگر از این در یک محیط مثل آقا قورباغه استفاده کنم...:paint:
راستش دارم کار آقا قورباغه رو ادامه میدم میخوام بعد از اون برم سراغ کار دیگه تا دستم عادت کنه به کار با تبلت...:)

خلاصه این شما و این هم .: آقــا خـرگــوشه :. :wink:

البته این بنده خدا کمی کار داره اما وقتی که در محل مورد نظر استفاده بشه تکمیل میشه...:rose:
فکـر کنم در همین جا مثل آقا قورباغه کار رو ادامه بدم... اما ممکنه تاپیک قدیمی بشه... پس این تاپیک اگر شد در تاپیک تازه در خدمت هستم:rose:

پیوست ها

• my-rabbit.jpg
    my-rabbit.jpg
    104 کیلوبایت · بازدیدها: 34

DARK SJ

Member
درود دوست جان
زیباست
فقط به قول دوستمون یکم پشماش زیاده و کاشکی رنگشو کرمی میکردی
و اون قدر مثه ابر درنمی اوردیش!
این نظر شخصیمه
موفق بباشی

moslancer2

Member
آخی چه خرگوش نانازی شده :green:
فقط یه کوچول سن اش رفته بالاآ

مرسی دوست عزیز... بله شخصیت سن بالایی داره... میخوام بیشتر یه حالت دیگه بدم بهش... برنامه دارم براش... فعلا نظر سنجی بود که شما عزیزان بگید چی خوبه چی بد... ممنونم:rose:

درود دوست جان
زیباست
فقط به قول دوستمون یکم پشماش زیاده و کاشکی رنگشو کرمی میکردی
و اون قدر مثه ابر درنمی اوردیش!
این نظر شخصیمه
موفق بباشی

ممنون دوست جان... چشم حتما کار میکنم روی شخصیتش... رنگش هم چشم نوع های دیگه هم کار میکنم:wink::rose:

خسته نباشی مصطفی جان
خیلی زیباست
واقعا خوشم اومد

سلام بر شــوان عزیزم... سلامت باشی... مرسی ازت... خوشحالم دوست داشتی:rose:

moslancer2

Member
سلام دوست عزیز:rose:
اسکچش خوبه ، ولی تو رنگ آمیزی خیلی کار داره :wink:
موفق باشید:oops:

مرسی دوست جان... آره قبول دارم چون در حد نظر سنجی هست انشاال.. در ادامه درست میشه و اینکه فعلا دارم روی اقا قورباغه تمرین میکنم...:rose:

با رضا موافقم اسکچش خیلی خوبهــ ولی میشد بهتر رنگ آمیزیش کرد

ممنونم امین جان... چشم حتما درستش میکنم:rose:

moslancer2

Member
خعلی قشنگ شده مصطفی :rose:
به نظر منم یکم زیادی پشمالو شده
خسته نباشی :rose:

ممنونم حسین جان... چشم حتما کار میشه روش... فعلا دستم بنده آقا قورباغه شده... بعد نوبت این بنده خدا میرسه:rose:

خیلی خوشگل شده
مخصوصا اینکه با تبلت طراحی شده
خسته نباشی:rose:
مرسی دوست عزیزم نظر لطف شماس... با اینکه تمرین داشتم قبلا با تبلت اما کم بوده و هنوز کمی که چه بگم خیلی عادت ندارم برای همین دارم کار میکنم البته سخت نیست فقط برای بعضی ابزارها هنوز فشار آوردنش دستم نیست...:wink:
بازم ممنون:rose:

moslancer2

Member
معلومه تو طراحی با دست هم یه پا متخصصی ولی طراحی با تبلت خودش تخصص میخواد.خیلی قشنگه

ممنونم دوست عزیز... مارو شرمنده نکن... من هنوز کلی راه دارم تا تخصص... هنوز هم در حال یادگیری هستم... امیدوارم که بتونم به حد بالا برسم اما اون موقع هم باید دوستانی مثل شما ایرادات کار من رو بگید تا بهتر بشم:rose:
باز هم سپاس:rose:

moslancer2

Member
قشنگه

موفق باشی

ممنونم دوست عزیزم.... سلامت باشی:rose:

سلام.
عاشق طراحی کاراکتر هستم!
خیلی خوبه.
همونطور هم که دوستان گفتند،اسکیس کار بهتر از اجراش بوده.
رنگها بی روح هستن.

موفق باشی.

مرسی دوست جان... خیلی مخلصیم... بله این کار در حد اتود و اسکچ اولیه هست تا بعدها ازش استفاده کنم:wink:
مرسی ازت دوست جان:rose:

جالب شده
شده یه کارکتر بانمک

ممنونم مهدی جان... لطف داری عزیز...:rose:

ممنونم امیر جان... خیلی لطف کردی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا