آقا جان مادرت اگه بلدي يه حالي بده(ديتا بيس در فرونت پيج 2003)

abbaswebi

Member
:?: سلام
ببخشيد ميخواستم با فرونت پيج 2003يه سيستم عضو گيري براي سايتم برقرار كنم
البته با بانكهاي اطلاعاتي اكسس
ولي هر چي زور زدم نتونستم
جون هر كي كه دوست داريد يه راهي بهم بگيد

اگه فايل اكسس را درست كرده باشيد و ضفحات رو هم توي يك شاخه وب ذخيره كرده باشيد حالا بايد ارتباط بين ديتا بيس و فايل ها رو برقرار كنيد . فايل رو از my computer توي فرانت ژيج حتما در شاخه مورد نظر كپي كنيد . بعد بريد روي Insert و بعد هم database . چند منو جديد فعال مي شه از اونجا به بعد ديگه ادامه ي كار مشخصه

abbaswebi

Member
من هم همين جا رو مشكل دارم تمام كارايي كه گفتين قبلا انجام دادم لطفا بيشتر توضيح بديد :roll:

mazoolagh

Active Member
اگر منظورت فقط ارتباط با ديتابيس جهت نمايش اطلاعات باشه همان روش mr computer درسته ولي سيستم ثبت نام كاربر احتياج به اضافه كردن (insert) و حذف (delete) و اصلاح (update) هم دارد كه يك مقدار آشنايي اوليه با SQL حتما نياز دارد. البته همين Insert Database Results Wizard رو ميتوان بغير از select در مودهاي Insert-Delete_update هم استفاده كرد ولي در Custom Query .
من شخصا ترجيح ميدم صفحات را دستي و در مود Code طراحي كنم (بخصوص براي كار با ديتابيس ها) چون كاملا اختيار همه چيز دستم هست ولي اگر مايل باشي بگو برات يك راهنماي مصور درست كنم كه طرز استفاده از Web Site Create Wizard در FrontPage 2003 را نشان دهد

جدیدترین ارسال ها

بالا