سلام به همه:) اینم اولین کاره من با ZSketch در zb:paint: اولین کاره دیگه خودتون ببخشید ::sad:
@pooy Member Jul 24, 2010 #1 سلام به همه اینم اولین کاره من با ZSketch در zb اولین کاره دیگه خودتون ببخشید :
FATEMEH همسفر قاصدک ها Jul 24, 2010 #2 سلام خسته نباشی دوست عزیز جالب شده با یه قلم ریزتر یه جاهایی رو عمیق تر کن مثل اطراف چشم ها گوشه چشم چشم یکم محو شده موفق موفق باشی
سلام خسته نباشی دوست عزیز جالب شده با یه قلم ریزتر یه جاهایی رو عمیق تر کن مثل اطراف چشم ها گوشه چشم چشم یکم محو شده موفق موفق باشی
BehrouzPc پــــادشــاه فــلــــش Jul 24, 2010 #3 جالب هست ، اگه عمق فرو رفته گی ها بیشتر بشه و خط شکتگی فرو رفته گی واضح تر باشه فکر می کنم جالب تر بشه
جالب هست ، اگه عمق فرو رفته گی ها بیشتر بشه و خط شکتگی فرو رفته گی واضح تر باشه فکر می کنم جالب تر بشه
dark_graph کاربر فعال Jul 26, 2010 #6 FATEMEH_Y گفت: سلام خسته نباشی دوست عزیز جالب شده با یه قلم ریزتر یه جاهایی رو عمیق تر کن مثل اطراف چشم ها گوشه چشم چشم یکم محو شده موفق موفق باشی کلیک کنید تا باز شود...
FATEMEH_Y گفت: سلام خسته نباشی دوست عزیز جالب شده با یه قلم ریزتر یه جاهایی رو عمیق تر کن مثل اطراف چشم ها گوشه چشم چشم یکم محو شده موفق موفق باشی کلیک کنید تا باز شود...