منتال ری مایا زمان رندر 10دقیقه هر فریم برای کار انیمیشن هستش مدل و رندر از خودمه
S sassyboy Member Apr 5, 2012 #1 منتال ری مایا زمان رندر 10دقیقه هر فریم برای کار انیمیشن هستش مدل و رندر از خودمه پیوست ها 002.jpeg 552.2 کیلوبایت · بازدیدها: 43 003.jpeg 549.3 کیلوبایت · بازدیدها: 39
madmaster_3d Well-Known Member Apr 5, 2012 #2 عالـــــــــــــی و خیلی خیلی قشنگه . چرا؟!؟! چون مدل ها رو خودت ساختی . برای من که خیلی ارزش داره. منریال و نورپردازی جای کار داره یکیمی و لی قشنگه . ایول
عالـــــــــــــی و خیلی خیلی قشنگه . چرا؟!؟! چون مدل ها رو خودت ساختی . برای من که خیلی ارزش داره. منریال و نورپردازی جای کار داره یکیمی و لی قشنگه . ایول
Flashium Member Apr 5, 2012 #3 سلام روی نور و رندر بیشتر کار کن تا طراحی بیشتر جلوه کنه. ادامه بده ... موفق باشید.
*farshid* کاربر VIP Apr 5, 2012 #4 بیشتر شبیه انبار لوازم خانگیه در یخجال چجوری باز میشه ... اساسا مشکل داره کارتون هم چیدمان و هم رندر
S sassyboy Member Apr 5, 2012 #5 *farshid* گفت: بیشتر شبیه انبار لوازم خانگیه در یخجال چجوری باز میشه ... اساسا مشکل داره کارتون هم چیدمان و هم رندر کلیک کنید تا باز شود... آره میدونم مشکل داره خودم هم بعد از کار فهمیدم آخه در یخچال چجوری باز شه روی رندر و نور پردازی دوباره کار میکنم ممنونم
*farshid* گفت: بیشتر شبیه انبار لوازم خانگیه در یخجال چجوری باز میشه ... اساسا مشکل داره کارتون هم چیدمان و هم رندر کلیک کنید تا باز شود... آره میدونم مشکل داره خودم هم بعد از کار فهمیدم آخه در یخچال چجوری باز شه روی رندر و نور پردازی دوباره کار میکنم ممنونم