بی بی کد آشپزخانه

Ali.3D

کاربر متخصص
خسته نباشی عارف جان
همه کارا نور پردازی خیلی خوبی دارن و عالی شدن
فقط یکم نویز دیده میشه که گمونم کیفیت رندر پایین بوده
اون خانومه هم انگار رو هوا وایساده :)
در کل عالی :rose:

darklight

کاربر فعال
سلام عارف خان ... خیلی جالب شده فقط ایکاش یکم تنظیمات رندر و رفلکشن ها رو بالاتر می گرفتی.
من معمولا برای دیوارهای سفید یکدست و یا سقف برای اینکه کار هم یه مقدار رفلکشن مات داشته باشه و هم نویز نداشته باشه توی تنظیمات رفلکشن تیک interpolation رو میذارم و سابدیوایز رو روی 128 یا بالاتر تنظیم می کنم که باعث می شه هم سرعت رندر بیشتر بشه و هم نویز نداشته باشه.
بعد توی IM هم مقدار sample int. رو بذار روی 60 یا حتی 100 و اگر لازم بود بالاتر تا اون لکه هایی که در زاویه ها به وجود اومده از بین بره و خیلی هم لازم نباشه تنظیمات رو دست بالا بگیری که زمان رندر از کنترل خارج بشه .... البته خوب جزئیات نوری کم میشه ولی به نظرم برای کارهای اجرایی ارزش داره. البته اگه خیلی جزئیات رو از بین برد (خصوصا توی کارهایی که رنگ ها یکیه و تفاوت سطوح رو باید با نور نشون داد) من مقدار حدود 0.2 تا 0.3 و اندازه حدود 10 الی 20 سانتی متر و سابدیوایز 32 رو به AO میدم.
این دو مورد رو امتحان کن از نتیجه لذت خواهی برد.

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام عارف کار خوبی شدن
نورپردازی راضی کنندس ولی تو رندر مخصوصا مدل های یخچال و دیوار نویز گرفتن.
برای رو هوا نبودن کاراکتر باید سایه دقیق تری درست کنی واسش طوری که زیر پا و نزدیک بدن غلیظ تر باشه، کلا زنه اضافس :green:

همه ما توانایی ایجاد یک تصویر شفاف و کم عیب رو داریم ولی همیشه وقت یا بعضی موارد دیگه باعث میشه از کیفیت کارمون کم کنیم تا کار بسته شه

خسته نباشید هر دوتون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا